Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Sercan gelmedi diye karalara bürünüp,yas tutup ağlayalım isterseniz..Bu sene şampiyonluk gitti yahu nasıl alamadık Sercan'ı ! :o

( Ki daha %100 belli olan birşey yok.. )

Burada amaç transferleri önceden bilmek değil. Hergün tonlarca futbolcu yazan kolpa basına karşı güven duyulacak bir kaynak yaratmak. Transferde 6 haberden 5 futbolcuyu bilmek büyük başarıdır. Sercan konusunda bu kadar inanmasalar, kaynakları demese Sercan imza attı demezlerdi. Hit kaygısı olsa ziyaretçilere forum kapanmaz, her yer reklamdan geçilmez veya her mesajda Alexa değerleri falan verilirdi. Scoutgs'nin bunlara cidden ihtiyacı yok. Belli bir konseptleri var. İsteyen bundan sonra Scouta inanır isteyen görsel basına farketmez. Ben onların yanında olmaya, iş yapmaya devam edeceğim.

Beklemeseydin kardeşim gece açıklanınca sana ne faydası olacak yat uyu sabah kalktığında nasıl olsa öğreneceksin . .

problem birilerinin yatıp uyuması değil ilk önce bunu anlayın..problem insanların kandırılması bu kadar basit..

arkadaşlar birbirinize girmeye başladınız iyimi

teşekkür edip bırakın scout a ne yapacaksınız

ben şahsen hiç kızgın değilim kimseye şu anki kadrodan da çok memnunum

Ya gelmezse gelmez Sercan, sorun etmeyin.

Şu an takımımızın o kadar da Sercan'a ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Tamam forvet sayımız az olabilir ama durum abartılacak kadar vahim değil.

Bugün Sercan olmazsa seneye daha iyisi olur... :)

ligtvnin röportajı uydurma olabilir. Adam milli takım kampında olabilir. Röportajı yapan adam videoya alabilirdi. En azından bir fotoğraf çekemez miydi de gitmiş Bursaspor bayrağı önündeki resmini koymuşlar. Bence uydurma bir röportaj.

Türk insani iste...1 yanlis 9 dogruyu götürürmüs...Türkiye´de ne yaparsan yap yaranamazsin bu millete..Iyilik de haketmiyor bu millet...Cok ciddiyim..Iyilik yaparsin sonra küfür isitirsin..Adama 9 kere borc verirsin hayatini kurtarirsin, 1 kere vermezsin dünyanin en cimri en seytan insani olursun...Yazik bu millete...Yaziklar olsun

Elano, Keita, Ufuk, Caner ve Gökhan Zan geliyor derkende kandırmadığımız gibi değil mi.

Boşver burak kardeşim,bir sercan gelmedi diye şimdi sanamı yükleneceğiz? tutki sercan transferinin bittiğini düşünmüyorum benbelki ara dönemde yada sezon sonunda olabilir veyahut bizim bilmediğimiz bursa ile sercanın başka takımlar asatılmaması anlamında bir ön protokol gibi bir garantide yapmış olabiliriz.

Herşey olabilir dolayısı ile sende çok yıprandın millete cevap vereyim diye,gerek yok gereksiz münakaşaya anlayan anlar,anlamayanda bekler görür diyelim.

Bazen bölyesi transferler 100 kişinin onayını alıpda olayın garantisini bozacak 1 kişide çıkabiliyor bunuda hesaba katmak lazım.

Sen ufuk ve sercan olacak dedin ufuk oldu,tutki hesapda olmayan bir transfer gibiydi,caneri söylemiyorum bile.Sercan zor transfer velhasılkelam,ara dönemde birşeyler olabilir diyorum zira haldun üstünelde ara dönemi bekleyin gibi bir açıklama yapmış sanırım..

Allahtan paflıktan dün çıktık paflar artık buralara yazamayacak galiba dimi

hala padım çıkmalıyım paflıktan :S

Ya beyler ScoutGS size Sercan hariç diğer transferlerin hepsini herkesden önce vermiş. Yerden yere vurmak yerine Tebrik etmeniz lazım adamları. Sercan bi Kaka, Ronaldo , Messi değil gelmesede olur ki bu sene Nonda'da çok iyi. Saat 00.00 a kadar zaman var bekleyip görücez.

evet arkadaşlar gelişme varmı

oleyyy be sercan denen kazma gelmemiş,saçma sapan bir türk oyuncusuna tonla para vermekten kurtulmuşuz.

Yönetime teşekkürler.

Transfer sapigi olmus herkes...Yarindan sonra günde 100 kisi girmez bu foruma...

Mac günleri biraz yogunlasir o kadar..Herkes transfer manyagi olmus..Kafayi yemissiniz

Şöyle hergün farklı futbolcular sallasam veya Scoutgs için konuşayım sallasalar içlerinden 1-2 tanesi tutup ortalığı karıştırsalar neyse. Ne dedilerde gerçekleşmedi. Sercan için yüklenin farketmez. 2-3 gün Galatasaray için uykusuz kalamıyormusunuz. Sanki siz uyumadınız onlar uyudu. Sizden daha fazla onlar gerildi ve üzüldü bu dönemde.

arkadaşlar sercan gelmesse gelmesin bizim alt yapıdaki berkin ondan iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt