Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko
Iste ben bunu anlamiyorum kardesim..Yanlis anlama lafim direk sana degil, ama Mehmet Güven´e az mi küfür edildi burda?Bunu profesyonel yapanin da, bunu Galatasaray takiminda oynatanin da, torpillli bu kesin gibi bircok laf duyduk.Simdi illa bisey elestirmek icin niye gitti diyorsunuz?Ya Mehmet Güven bu takimda oynayabilir mi hic ya?Yaser oynayabilir mi?Yapmayin etmeyin...
Süper bir is yaptik..Fazlaliktan kurtulduk, altin aldik
vay be alt yapıdan yetişme öz!! evladımız mehmet güven yanında yaser ve orkun ile kaleci transferi karşılığında takımdan ayrıldı.ufuğa lafım yok ama m.güvene yazık oldu potansiyeli olan oyuncuydu yaşıda daha 22.neyse hayırlı olsun diyorum önemli olan takımın menfaati ise bizede susmak düşer...
Iste ben bunu anlamiyorum kardesim..Yanlis anlama lafim direk sana degil, ama Mehmet Güven´e az mi küfür edildi burda?Bunu profesyonel yapanin da, bunu Galatasaray takiminda oynatanin da, torpillli bu kesin gibi bircok laf duyduk.Simdi illa bisey elestirmek icin niye gitti diyorsunuz?Ya Mehmet Güven bu takimda oynayabilir mi hic ya?Yaser oynayabilir mi?Yapmayin etmeyin...
Süper bir is yaptik..Fazlaliktan kurtulduk, altin aldik