Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

vay be alt yapıdan yetişme öz!! evladımız mehmet güven yanında yaser ve orkun ile kaleci transferi karşılığında takımdan ayrıldı.ufuğa lafım yok ama m.güvene yazık oldu potansiyeli olan oyuncuydu yaşıda daha 22.neyse hayırlı olsun diyorum önemli olan takımın menfaati ise bizede susmak düşer...

Iste ben bunu anlamiyorum kardesim..Yanlis anlama lafim direk sana degil, ama Mehmet Güven´e az mi küfür edildi burda?Bunu profesyonel yapanin da, bunu Galatasaray takiminda oynatanin da, torpillli bu kesin gibi bircok laf duyduk.Simdi illa bisey elestirmek icin niye gitti diyorsunuz?Ya Mehmet Güven bu takimda oynayabilir mi hic ya?Yaser oynayabilir mi?Yapmayin etmeyin...

Süper bir is yaptik..Fazlaliktan kurtulduk, altin aldik

2 saat kaldı 00:00'a, scoutgs'de forumu okuyabilenler var mı, ne diyorlar?

Yahu geçin Mehmet Güven'i.Neyine acıyorsunuz, ne vermiş Galatasaray'a ya da birşeyler verebileceğine dair en ufak bir sinyal verebilmiş mi?İyi oldu, kurtulduk, durarak top oynanmayacağını öğrenir umarım.

eğer transfer sezonu uzamazsa ,

son iki saat artık. neler olacaksa olsun. önce transferin kapandığını düşünüyordum fakat necati ve yaserin gönderilmesiyle takımdaki alternatif forvetler gitti. bakalım bir bomba patlayacak mı son saatlerde.

2 forvet yeterde artar bile.

Kesinlikle yetmez Berk...En azindan alternatif genc bir forvetin daha kadroda bulunmasi gerekir aslinda.Ama gerekirse Kewell´de oynar derseniz o da olur..Ama transferin olmasi yararimiza olur...Baros cok cezali olacaktir bu sezon..Nonda yine formsuz olursa?Veya sansizlik ya, ikisi de sakatlanirsa? Ne olacak o zaman?

------------------------Leo Franco----------------------------

---Ugur--------Servet-----------Gökhan------Hakan B---------

------------------Mehmet Topal(su an Mustafa)------------------------------

--------------Elano------------Ayhan(hayalim Emana'ydı)-----------------

--Keita----------------------------------------Arda-------------------------

-----------------Baros-----------------------------

YEDEKLER

1)Ufuk

2)Caner

3)Emre G.

4)Nonda

5)Mustafa

6)Sabri

7)Kewell

yedeklerle lige çıksak sampiyonluk daha mı garanti olur ne aslında.

Süperman Sabri haric tabi.

2 forvet yeterde artar bile.

2 forvet yeter mi? ya bunu cidden diomusun anlamıyorum dielim maça barosla çıktık klasik sarı kart serüveni yaptı yine sarı kart cezalısı oldu. ertesi hafta nondayla başladık maça pat sakatlandı hadi sakatlanmadı dielim 2.yarı yorulunca veya maç kötüye çıkınca kim girecek? hem bunu avrupası da var rötasyonu da var...

aga daha ne bekliyosunuz transfer falan olmaz artık...

mehmet güven altyapıdan yetişti belki ama hiç geliştirmedi kendini ne kadar şans verilsede

yaser hiç yakışmıordu, 2sini vermemiz ii oldu adamlarda orkunu istemiştir aykutun yerine mantıklılar tabi

Ben bi transfer daha bekliyorum..

oyle olmasaydi resmi site ufugun transferiyle birlekte transferi kapattik diye yazardi

arkadaşlar bence aykutu da satalım yerine bi tane daha genç kaleci bulalım aykutta iş yok ya..

transfer olmaz diyorsunuz ama 2 forvet kaldı sercan olmasada bence bi forwet gelecek

eee simdi son dakika bombasi olsa neye yarar??? su an bir futbolcu alsak avrupa kupalarinda oynayamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt