Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Haldun kafaya koymuş buyuk ihtimalle 1 libero aldı bu uzun saçlı abimiz

Tamburacını tabiriyle 4-6-0 oynarsak kulübede 2 tane forvet kalır.Bu da bir takım için yeterli :D

beyler ufuk dışında bi gelişme varmı ?

Bakın sabah Moussa dedim diye demediğiniz kalmadı . Amacım sizi Sercan dan soğutmaktı orda da söyledim size. Ne oldu gittiniz sağlam kaynak dediniz inandınız geliceğine. Benimle dalga geçtiniz. Sanırım gerçekten bi özür borçlusunuz(:

Neyse Duygularımla oynadı bu Moussa da gelmedi bir türlü :D

scoutgs forumlarında bırsey dıyorlar mı adminler yada yetkılı kısıler?

Bir yabancı alırsak hiç şaşırmam , almasakda kadro yeter.

Topiğin adı Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko eğer transfer kelimesini duymak istemeyen varsa buraya girmez olur biter. Böyle saçma sapan yazılar yazıpta insanın sinirini kaldırmayın...

peki ben q kullandınmı rahatsız olduğun birşey varsa gel özelden söyle modsun diye küçük düşürmene gerek yok

Kimseyi küçük düşürmüyorum.

Bu forumda medya kurulunda görev alıyorum ve Türkçe'yi düzgün kullanmayanı uyarmak zorundayım.

"ooooooooh" gibi bişeyler yazarak sen üste çıkmaya çalışıyorsun.

28

Caneri unutmuşsun

sanırım murat akça ve semih kaya paf ta çıkıyorlar maça hatta murat akça orta saha çizgisinden beşiktaş a galibiyet golunu attı.bu yüzden galiba rijkaard istediğini yaptı kadroyu 25 e çekti:happy0025:

ya bence alınacaksa forvet falan değil de şöyle orta saha da tek pas oynayacak kısa paslarla oyunu rahatlatacak teknik bir oyuncu alınsa süper olur .... ben elano bunu yapar diyordum ama elano bu söylediğim tarzda çıkmadı .... bir tane xavi tipinde bir oyuncuya ihtiyacımız var ....

Bakın sabah Moussa dedim diye demediğiniz kalmadı . Amacım sizi Sercan dan soğutmaktı orda da söyledim size. Ne oldu gittiniz sağlam kaynak dediniz inandınız geliceğine. Benimle dalga geçtiniz. Sanırım gerçekten bi özür borçlusunuz(:

Neyse Duygularımla oynadı bu Moussa da gelmedi bir türlü :D

tamam berk özür dilerim moussa gelirse extra özür dilerim:D:D

Arkadaşlar buldum buldum harbiden buldum şu barış özbek rıjkaard la kavga etmişti son 4 maçtır hiç göreniniz var mı yedekte bile görmedim oynatmıyor barış özbek+ serkan çalık + 5 milyon = sercan olabilir mi ne dersiniz...

şimdi transfer sezonu 00.00 damı bitiyo yoksa 01 demi.

Evet var güzel kardeşim.

"kalecimi" demek bana ait olan kaleciyi demektir, benim kalecimi demektir. "Kaleci mi" ise bir soru sorduğunu belirtir.

Aynı şekilde "ufuğu" dersen özel isim olmaz, güneşin battığı yeri belirten ufuk belirtilmiş olur. Ama özel isim olduğu için Ufuk'u olarak yazarsan bunun bir kişi olduğu anlaşılmış olur.

Bilmem anlatabildim mi :)

Konu nerden nereye geldi şimdi.

"kalecimi" yazdığım yerde sonunda soru işareti ile belirtmişim.

Benim karşı çıktığım olay kelimeleri düzgün yazmak.

"kaleciiimiii" yazmadım mesela, ekleri birbirinden ayırmadım ve noktalama işaretlerine dikkat etmedim.

Anlatabildim mi derdimi ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt