Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Kimseyi küçük düşürmüyorum.

Bu forumda medya kurulunda görev alıyorum ve Türkçe'yi düzgün kullanmayanı uyarmak zorundayım.

"ooooooooh" gibi bişeyler yazarak sen üste çıkmaya çalışıyorsun.

bende sana özelden söyle diyorum bende modluk yaptım senin kadar bildiğim seyler var hadi banla beni çok laf ettim

scoutgs forumlarında bırsey dıyorlar mı adminler yada yetkılı kısıler?

Yazan yok.Bu var sadece

Siz bu aralar resmi siteyi bol bol guncelley in bence. Hislerim kuvvetlid ir bak ;) He belki Sercan olmayabil ir, son anda bir puruz cikmis olabilir 2 kulup arasinda, ama ben forvet mevkine bir transfer olacagina kesin gozuyle bakiyorum su son 1 saat 39 dakika itibariyle..

Cihan Bornovali

Scoutgs Sercan'ı açıkladığından beri hiç ümidim kırılmadı ne fanatik ne futbolig hiç inanmadım onlara hala bir süpriz bekliyorum.

ya bence alınacaksa forvet falan değil de şöyle orta saha da tek pas oynayacak kısa paslarla oyunu rahatlatacak teknik bir oyuncu alınsa süper olur .... ben elano bunu yapar diyordum ama elano bu söylediğim tarzda çıkmadı .... bir tane xavi tipinde bir oyuncuya ihtiyacımız var ....

Daha elano oynamadiki 2-3 maça bakma :D

Arkadaşlar buldum buldum harbiden buldum şu barış özbek rıjkaard la kavga etmişti son 4 maçtır hiç göreniniz var mı yedekte bile görmedim oynatmıyor barış özbek+ serkan çalık + 5 milyon = sercan olabilir mi ne dersiniz...

Ankara macinda klubedeydi. Baris'i vercegimiz sanmam. Vermemeliyiz de. Serkan Calik ise sakat. Sakat bir oyuncuyu Sercan icin alcaklarini sanmiyorum.

Arkadaşlar buldum buldum harbiden buldum şu barış özbek rıjkaard la kavga etmişti son 4 maçtır hiç göreniniz var mı yedekte bile görmedim oynatmıyor barış özbek+ serkan çalık + 5 milyon = sercan olabilir mi ne dersiniz...

sercangalatasarayda.jpg

Sow3.jpg

Naz etme nazlı Güneş.

Sensin gönlüme eş.

Hadi gel artık :D

1 saat kaldı , transfer falan olmaz artık.

Barış gitmeyi kabul etmez zaten de gitmemeli.Anadolu takımında oynamaz Barış.Her ne kadar millet beğenmese de iyi oyuncu.Gider Almanyaya bundesliga da rahat oynar.Alacak çoktur Barışı

Barış sakatlanan bir oyuncu da değil.Zaten kısıtlı orta sahanın ortası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt