Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Hala Sercan'ın geleceğine inanan var mı?

"kalecimi" değil, "kaleci mi" olacak. "Ufuğu" değil "Ufuk'u" olacak. Ayrıca "Aykut" değil, "Aykut'un" olacak, cümle düşüklüğü olmaması açısından.

İnsanları Türkçe yazmaları konusunda uyarıyorsanız, en başta kendiniz dikkat edeceksiniz yazarken.

Hocanın dediğini yap , yaptığını yapma ;)

sercangalatasarayda.jpg

orjinal çalışma olmuş

Ben zaten sizin tarafınızdayım, en sinir olduğum kişilerdir "q" yazanlar, "ii" yazanlar.

Tek istediğim sizin de tam anlamıyla düzgün yazmaya çalışmanızdı, o zaman daha etkili oluyor yazdığınız uyarı mesajları ve insanlar bunu mod olduğunuz için eziyorsunuz gibi algılamıyorlar. Mod olduğum forumlarda bununla karşılaştığım için uyarmak istedim sadece.

Anlaştık sanırım :)

Şimdi anlaştık. :)

23.50 gibi aciklarlarsa olacaklari düsünemiyorum bile:) Angutlar ziyaretciye kapanir, kendi aralarinda katliam baslar:)

evet biliyorum ama ÖZELden uyarsa tek kelime etmem özürde dilerim.benim derdim bu hala anlamadınız

Moderatör sizi uyarırak küçük düşürmez, sadece bilgilendirir. Bu da küçük düşürmek değildir.

Pek takılmayın böyle şeylere derim ben :) Genel de uyarılarımızı zaten özelden yapıyoruz. Sadece Türkçe kullanımı ile ilgili hataları ve yanlışları açık olarak yapıyoruz ki diğer üyelerimizde Türkçe'ye ne kadar önem verdiğimizi görsün diye. ;)

O gelirse bana ceza vericek olan arkadaşı banlıyıcam yeminim var:D:p

Arkadaşım gündüzleyin yok ben o ceza diyeni yedim falan dedin hiçbir mesaj filan yazmadım şimdide böyle diyorsun önce editörsen kendin uygulaman gereken saygıyı uygulaki az önce kocaman harflerle yaptığın yazıları koymak zorunda kalma kaldıki ben sana ceza verecem demedim ayrıca senin isminin üstünde yazan sıfata bakmadım bile gündüzde aynı mesajları çektin milletin sana bir küfür etmediği kaldı eğer yaptığım suçsa hemen banla ama suç değilse bence bir özür hak ediyorum senden 10 yaş biri olarak eğer antuya özenip sürekli geyik yapıp seviğyeyi düşüreceksek söyleyin bizde bilelim ki öyle olunca konuları kilit yediğinide defalarca gördük sen bilirsen ne istersen yap ama GALATASARAY'ın gördüğüm kadarıyla en geniş kitlelere ulaşan forumunun editörüne uygun yap

Yahu sitede Ufuk'un fotoğrafını görünce ilk aşamada Sercan zannedip heyecanlandım :o

İnşallah Sercan da olur.. Zaten olmazsa da umrumda değil.. Bütün fazlalıklar gönderilmiş takım rahat keyifler yerinde.. Oyuncular deli gibi çalışıyor.. Herşey bu kadar iyi giderken bir Sercan gelmedi diye keyfimi bozmam.. Olursa daha mükemmel olur tabi ama olmazsa da tıınnnn.... :)

Moderatör sizi uyarırak küçük düşürmez, sadece bilgilendirir. Bu da küçük düşürmek değildir.

Pek takılmayın böyle şeylere derim ben :) Genel de uyarılarımızı zaten özelden yapıyoruz. Sadece Türkçe kullanımı ile ilgili hataları ve yanlışları açık olarak yapıyoruz ki diğer üyelerimizde Türkçe'ye ne kadar önem verdiğimizi görsün diye. ;)

ya sende haklısın ama ginede ben özelden uyarılmayı beklerdim bu kadarda uzamazdı mevzu

Papua Yeni Gine'den bir forvet oyuncusuyla 4 yıllık anlaşma imzalamış Galatasaray :D:D

Anguta baktımda Fener'liler Ufuk'u almamızı bayağı kıskanmışlar :):)

İlla 12'den önce açıklanmayabilir. İmzaları atıp bildirmiş olabilirler TFF'ye. Gece siteyi takip edin....

Ama LigTV´de transfer dönemi sona erdi diyor?

bence ufuk, leo franco dan daha iyi bi kaleci leo kaskatı duruo uçmaya bile tenezzülü yok tarzı değil galiba zaten maç boyu bi top gelio onu da alıyo hiç hayır demiyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt