- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Üniversitede bir arkadaşım ekmek arası leblebi yerdi, şaka değil ha cidden yerdi. Yerken de büyük keyif alırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yakışıksız ifadeleri editlemeni rica edeceğim, burası özgür bir platform bu gibi faşizan söylemlere müsade edilmez. Nohut dürüm, bici bici gibi yöresel lezzetlere gereksiz demek dolaylı olarak o yörenin halkını hedef almakla eş değerdir. Bu gibi ifadeleri çok sık kullanıyorsun, yönetimin dikkatini çekmek için bu mesajı yazmak zorunda hissettim kendimi. Frene bas, artık yeter.
Adana da desene şu söylediğini bi
sent via GSC
Üniversitede bir arkadaşım ekmek arası leblebi yerdi, şaka değil ha cidden yerdi. Yerken de büyük keyif alırdı.
Cağ kebabının yeri ayrıdır bende.Asıl sizin beni baskı altına almanız faşistçe bir eylem. Neyseki gergin bir insan değilim.
Kağıt kebabı mı; tepsi kebabı mı?
Benim tuhaf kombinasyonlarim vardir.
Bebek biskuvisi-ayran
Yogurdu tuzlayarak yemek
Pilavla yogurdu karistirarak yemek
Cips ayran vs
Bir şey sormak istiyorum ama tepki çekiniyorum. Akıl yürüttüm desem daha doğru olur. Ciddiyim.
Yoksul zamanlarda ortaya çıkarılmış bir yemek olmasın. Ekmek arası leblebi. Hiçbir esprisi yok. Bizim bu yörede buğdaylı yoğurt var. Yazın sıcak havalarda yenir. Lezzetlidir. Ama insanlar zamanında tok tutsun diye yoğurt içine buğday koyup yerlermiş. Şimdilerde zevkine yiyoruz mesela. Ekmek arası leblebi de bu şekil olabilir bence.
Mahir yine kavga çıkartmış ben kaçar
Bu ilginçmiş bak... Son maddede de biraz tuhaflık var ama kabul edilebilir, diğer ikisi normal kabul edilebilir.
Soru nerde ?
Gizli kapaklı işleri sevmem, bana net olacaksın. Ekmek arası leblebi diye bir yemek var mı bilmiyorum ama arkadaş tamamen zevk için yiyordu, son model m5 kullanan adamın para sıkıntısı yoktur diye tahmin ediyorum.Benden yaşça büyük olduğun için şanslısın abi. Yoksa bu postuna okkalı bir cevap verirdim.
Şimdi sakince önceki postumdaki gizli sorumu açık sorayım: Ekmek arası nohut yokluk dönemlerinde uydurulmuş bir yiyecek olabilir mi?
Gizli kapaklı işleri sevmem, bana net olacaksın. Ekmek arası leblebi diye bir yemek var mı bilmiyorum ama arkadaş tamamen zevk için yiyordu, son model m5 kullanan adamın para sıkıntısı yoktur diye tahmin ediyorum.
Dayak yeseydin iyiydi.
Bugünden bahsetmiyorum. Eskiden bahsediyorum. Hatta senin gibi dinozor abilerimizin çocukluğunda ülke daha çok yokluk yaşamıştır. Sizin tuzunuz kuru olabilir. M5 kullanan arkadaşınıza sorun belki yokluk yaşamıştır çocukken.