Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cevap: Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Yaratıcı oyuncu eksikliğini kapatabilir. Kayserispor'a geldiğinde çok şaşırmıştım. Ama bizim ilk işimiz Alper Potuk'u bu takıma kazandırmak olmalı. Keşke Amrabat'ın yanında Hasan Ali'yi de alabilsek. Hatta sadece Hasan Ali bile alınsa çok çok iyi olur.. :)

valla bence su an en cok ambarata ihtiacimiz var, adam gibi kanat oyuncumuz yok.

bu arada 24 yasindaymis ambarat, cok güzel.

valla bence su an en cok ambarata ihtiacimiz var, adam gibi kanat oyuncumuz yok.

bu arada 24 yasindaymis ambarat, cok güzel.

Ya ben fazla ücret istemelerinden dolayı söylemiştim. Yoksa Amrabat tabiki oldukça yararlı bir transfer olur. Hasan Ali'yi 3-5 arası alabiliriz. Amrabat için fiyatı 8'den açarlar. Burada Amrabat'ın biraz diretmesi transferini birazcık kolaylaştırabilir. Ama Kayserispor'un şu an görünen en iyi futbolcusu, kolay bırakmayacaklardır. :)

Piyasaya baktığımızda edeceğini görebiliriz sırf kayseriden geliyor dnipro 'da oynamıyor diyen FIFAcılar zaten bıraksın.

Gecen seferden dersini almadın sanırım. Gerci zeka seviyen biraz ileri seviye olsa kastettigin futbolcunun veya oynadıgı takımın Fifa oyunlarında bulunmadıgını bilirdin.

Futbol sporunu yeterince takip etmeyenlerin Amrabat'ı Türkiye capında Messi sanması ve 8 milyona verirlerse hemen alalım mentalitesi normal.

Kendine oynayan bir topcu, takım oyuncusu kesinlikle degil.

Gecen seferden dersini almadın sanırım. Gerci zeka seviyen biraz ileri seviye olsa kastettigin futbolcunun veya oynadıgı takımın Fifa oyunlarında bulunmadıgını bilirdin.

Futbol sporunu yeterince takip etmeyenlerin Amrabat'ı Türkiye capında Messi sanması ve 8 milyona verirlerse hemen alalım mentalitesi normal.

FIFA 'yı ordan taktik bulup biz de yapalım bu taktiği süper bir taktik dediğin için yazmıştım. Zeka seviyen zannediyorum senin aşağıda kalmış. Yoksa Dnipro 'nun yada 5. sınıf Avrupa kulüplerinin maçlarını takip ettiğini biliyorum doğrusu.

amrabatı pek tanımıyorum ama beşiktaş ve bugünki oynanan mücadelede rakip adına göze çarpan tek isim olmayı başardı kendi adıma.

geçen senede bizim maçta yine ön plana çıkmıştı.

o yüzden yorumsuz kalıyorum istikrarı ne derece bilmiyorum.

PSV böyle bir adamı bu yaşta kayseri gibi bir takıma bırakmazdı. Çok bencil bir oyuncu, topla driblingi iyi ama sonuc alamayan bir oyuncu. Onlarda gelişim sağlayamayacıgını bildigi icin bıraktılar kayseriye. Kücük takımların büyük topcusu olur.

yaşı, güçlü yapısı, adam eksilmesi ve hızı düşünülürse çok iyi olur

PSV böyle bir adamı bu yaşta kayseri gibi bir takıma bırakmazdı. Çok bencil bir oyuncu, topla driblingi iyi ama sonuc alamayan bir oyuncu. Onlarda gelişim sağlayamayacıgını bildigi icin bıraktılar kayseriye. Kücük takımların büyük topcusu olur.

Etrafındaki oyuncular çok genç, bence bizim gibi tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadroda çok verimli olabilir. Tabiki fazla da abartmamak lazım. :)

Gökhan ünal 8 macta 4 gol atmis.

Gecen yil 25 macta 3 gol atmis.

Amrabat farki diyebiliriz:D

FIFA 'yı ordan taktik bulup biz de yapalım bu taktiği süper bir taktik dediğin için yazmıştım. Zeka seviyen zannediyorum senin aşağıda kalmış. Yoksa Dnipro 'nun yada 5. sınıf Avrupa kulüplerinin maçlarını takip ettiğini biliyorum doğrusu.

o efsane olayi yazan mete miydi lan?

Yok bu efsane değil Barış daha çok fabl.

iyi oyuncu ama tutarmi tutmazmi bilemem buyuk takimlerde ayni perfomansi gosterirmi ustuna koyarsa mesimi olur yoksa Q7 gibimi olur almak buyuk risk ve kumar olur

Hurma 10 m'den aşağı satmaz bunu büyük kulüplere.

Bilsem tek başına şampiyon yapıcak Kayseri'den oyuncu alınmasına karşıyım bu adamın kapasitesinde oyuncu mu yok boşverelim

:haha:

4-4-1-1 formasyonunun Fifa tabiriyle detayına inmistim sadece. Fifa'da böyle bir formasyon var, cok süper, bizde uyguluyalım falan dedigimi hatırlamıyorum. Yani beni rencide etme girisimin yine sonucsuz kaldı zehir gibi akıllı kisi :boohoo:

Diger taraftan zeka mı neye dayanarak yargıladıgını anlayamadım.

-5. sınıf diye tabir ettigin Dnipro ve benzeri takımların maclarını izlemekle mi?

-Yoksa kendi uydurdugun Fifa mevzusu ile mi?

Ilki ise, bu yazının birebir sana ait olması gerekiyor.

Biraz daha kıyıda köşede kalan adamları önermek daha mantıklı olur. Isco yazıyorsunuz adam 6 milyon € 'ya transfer olmuş daha bu yaşında. İspanya-İngiltere-Fransa-Brezilya vs. ülkelerin alt milli takımlarındaki yıldızları 3-5 'e bize yedirmezler + hepsi zaten takip altındadır.

Sonucta kıyıdan köşeden oyuncu önermek genellikle 5. sınıf takımları izlemekle gerceklesiyor, haksız mıyım?

Ama ikincisi ise uzatmaya dahi gerek yok.

Hasan Ali iyi bir Galatasarayli herhalde.

Macdan sonraki konusmasi ve tweeti kendini bana sevdirdi dogrusu.

Yahu elin Ambarat'ına mı kaldık Allah aşkına.Bu lig bu takım ne oyuncular gördü 8 milyon falanmış hikaye bunlar.O 8-9 milyonu ancak Beşiktaş "tüpçü" başkanı gibileri Tabata ve türevlerine çarçur eder.Bu takıma Elano gibi adamlar 7-8 milyona geldiler Amrabat kimmiş...İşimize yarar mı yarar elbet ama bu adama 8 Milyon gibi astronomik rakamlar verilmesindense ara dönem için genç yetenek alıp risk etmek bu adamı alıp riske girmekten daha büyük bir risk değildir heralde.Saygılar...

ersinduzen Ersin Düzen

fatih terim'in devre arasi transfer listesinde 1 numara kayserisporlu amrabat... 2 numarada bir sol bek var...

Yahu elin Ambarat'ına mı kaldık Allah aşkına.Bu lig bu takım ne oyuncular gördü 8 milyon falanmış hikaye bunlar.O 8-9 milyonu ancak Beşiktaş "tüpçü" başkanı gibileri Tabata ve türevlerine çarçur eder.Bu takıma Elano gibi adamlar 7-8 milyona geldiler Amrabat kimmiş...İşimize yarar mı yarar elbet ama bu adama 8 Milyon gibi astronomik rakamlar verilmesindense ara dönem için genç yetenek alıp risk etmek bu adamı alıp riske girmekten daha büyük bir risk değildir heralde.Saygılar...

Haklı olduğun yerler var da 8 milyon lafını biz attık ortaya yani bakarsın daha uygun bir fiyata gelir :D

Geri
Üst Alt