Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cevap: Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Bu adamı PSV'den neden gönderdiler acaba ? Boş bir adam değil .Gelirse sevinirim ama PSV,Ajax gibi takımlar sivrisinekten yağ çıkarırlar nasıl olduda bu oyuncuyu bıraktılar acaba .Var bir bit yeniği.

Bu adamı PSV'den neden gönderdiler acaba ? Boş bir adam değil .Gelirse sevinirim ama PSV,Ajax gibi takımlar sivrisinekten yağ çıkarırlar nasıl olduda bu oyuncuyu bıraktılar acaba .Var bir bit yeniği.

Afellay ve Cucak'tan hangisi oynatacaklarını düşünürken, sen de ayak altında dolaşma dediler adama resmen :asd:

Bu adama 8 Milyon derler beyler bizde vermeyiz tabi.Yani olmaz bu transfer.

Bu adam 8 milyon Euro eder diyen futbolla ilgilenmeyi bir zahmet bıraksın. (Rica)

Stancu'ya 5 buçuk bayılmış takımız sonuçta. 8 fazla ama ne bilim olabilir baya iyi göründü bana. Tabi bi kaç maç daha takip etmesi lazım bizimkilerin.

4 milyon iyidir.

Tabata, Stancu, Dia, Stoch gibi adamların bonservisi ile kıyaslanınca 8 verilir, 9 da verilir.

Normalde ederi 3.5-4'tür. Temiz.

refik akkulah stiff arm yapti

8 milyon falan diyenler abartmasınlar sonucta adam yerli değil 8 milyona avrupadan ne topcular alınır devre arasında bu takıma serdar aziz alper potuk amrabat olcanı alalım daha kimse tutamaz

Sefa'yı daha çok isterdim. Amrabat son vuruşa kadar iyi geliyor da o kısım yok :)

valla cok isterim gelmesini, cok.

kazim mi ambarat mi, düsünmeden ambarat diyorum, kazimi özellikle bu sene cok sevdim, sempatim cok artti, fenada oynamiyor ama yinede ambaratla karsilastirdigimda, hiz, calim, ara paslar, hatta fizik olarakta da kazimdan iyi ambarat

aradığımız adam

Bence alinmasindan yanayim. Zaten oylede gozukuyor Ocak ayinda Ambrabat hayirli olsun diyebiliriz.

En fazla 8 Milyon verilmelidir daha fazla verilmemesi kanaatindeyim.

Zaten Kayserispor 5'e birakirlar kanimca. Yigit Gokoglanla, Alper Potuguda aliriz belki o uzun boylu yakisikli boyz da gelirse

; 2-1'ile Sampiyonuz :b5:

Yaratıcı oyuncu eksikliğini kapatabilir. Kayserispor'a geldiğinde çok şaşırmıştım. Ama bizim ilk işimiz Alper Potuk'u bu takıma kazandırmak olmalı. Keşke Amrabat'ın yanında Hasan Ali'yi de alabilsek. Hatta sadece Hasan Ali bile alınsa çok çok iyi olur.. :)

Geri
Üst Alt