Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cevap: Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

O'da bir bakıs acısı tabi. Ama Stoch harikalar falan yaratmyodu. Burada Hollanda ligini en iyi bilen kisi Mehmet Oguz Stoch'un ne kadar dandik bir oyuncu oldugunu Turkiye'ye transfer olmadan evvel belirtmisti.

Harikalar yaratiyor demem yanlis olmus ama buraya göre cok daha iyiydi,hatta fener macinda G.G'yi perisan etmisti.

Harikalar yaratiyor demem yanlis olmus ama buraya göre cok daha iyiydi,hatta fener macinda G.G'yi perisan etmisti.

Birseyden emin olabilirsin. Bienvenu ve Stoch Fenerbahce'ye karsi oynadiklari futbol ve performans uzerinden degerlendirilip transfer edilmis iki isimdir.

Her hafta sana aynı şeyleri söylemekten bıktım. Bu mesajın linkini kopyalayıp saklayacağım.

1- Kıyıdan köşeden bulmaktır Scout 'un işi 10 milyon € 'lık gençleri önermek değildir dedim. Yani 100.000 bin € 'ya alıp 10 milyona satacaksın.

2- Dnipro 'nun yada hangi takımda oynuyorsa o Kolonoskopiya isimli futbolcuna takıntın yüzünden laf söyledim yoksa 10 milyon € 'luk adamı önermek yerine bunu yeğlerim. Ayrıca sana daha önce de yazdım takıntın yüzünden laf söylediğimi.

3- Ortaya kağıt üzerinde böyle oynayalım, sahada böyle oynalım diye bir kavram atıyorsun, Engin kağıt üzerinde sağa geçsin oyunda ortada Kazım sağda gözüksün ama solda oynasın falan gibi:

Cift forvet mevzusu bana cok sacma gelmeye basladı. Bu kadroyu en iyi tamamlıyacak formasyon 4-4-1-1 yada Fifa tabiri ile daha detaylı olarak tek önliberolu 4-1-3-1-1. Hocanın tek yapması gereken oyuncuları öz mevkilerinde oynatmak ve Engini serbest orta saha konumuna sokmak.

Kagıt üzerinde:

-------Baros-----------

-----------Sercan-----(Kazım)

Riera-Selcuk-Melo-Engin

Oyun icinde:

-------Baros-------

-------Engin-------

Riera-Selcuk-Sercan(Kazım)

-------Melo--------

Skibbe sezonunda da aynı sistemi oynuyorduk zaten.

------Baros-----

-----Lincoln-----

Arda-Barıs-Kewell

------Topal------

Bu lig icin guaranteed system.

Bu saçmalığı da FIFA 'da böyle ben FIFA tabiriyle koşuyorum yazıyorsun. Ben de diyorum ki FIFAcı olma kendin ol böyle çok daha güzelsin. :animation: 4-1-3-1-1 diye her önüne gelen taktik sıçıyor. Sonra da ee FIFA 'da böyle...

Sonra da bu tarz saçmalıkların:

https://www.gscimbom.com/forum/futb...tih-terim-teknik-direktor-35.html#post3429831

Ve bu tarz suskunlukların var:

https://www.gscimbom.com/forum/futb...tih-terim-teknik-direktor-39.html#post3446064

Mehmet Abi, Stoch'u fenere gelmeden ønce analiz etmissin. Buraya da yazsana analizini.

Her hafta sana aynı şeyleri söylemekten bıktım. Bu mesajın linkini kopyalayıp saklayacağım.

1- Kıyıdan köşeden bulmaktır Scout 'un işi 10 milyon € 'lık gençleri önermek değildir dedim. Yani 100.000 bin € 'ya alıp 10 milyona satacaksın.

2- Dnipro 'nun yada hangi takımda oynuyorsa o Kolonoskopiya isimli futbolcuna takıntın yüzünden laf söyledim yoksa 10 milyon € 'luk adamı önermek yerine bunu yeğlerim. Ayrıca sana daha önce de yazdım takıntın yüzünden laf söylediğimi.

3- Ortaya kağıt üzerinde böyle oynayalım, sahada böyle oynalım diye bir kavram atıyorsun, Engin kağıt üzerinde sağa geçsin oyunda ortada Kazım sağda gözüksün ama solda oynasın falan gibi:

Bu saçmalığı da FIFA 'da böyle ben FIFA tabiriyle koşuyorum yazıyorsun. Ben de diyorum ki FIFAcı olma kendin ol böyle çok daha güzelsin. :animation: 4-1-3-1-1 diye her önüne gelen taktik sıçıyor. Sonra da ee FIFA 'da böyle...

Sonra da bu tarz saçmalıkların:

https://www.gscimbom.com/forum/futb...tih-terim-teknik-direktor-35.html#post3429831

Ve bu tarz suskunlukların var:

https://www.gscimbom.com/forum/futb...tih-terim-teknik-direktor-39.html#post3446064

Zaman kaybısın normal sartlarda, ama bir iki sey kapman icin yinede geri yazıcam. Ama önce 4-4-1-1'de oynatılması gereken oyuncuları orta sahadan itibaren tanımla. Sonra devam edeyim.

"Baligin yuzmesi, futbolcunun ise oynamasi gerekir" Nordin Amrabat, PSV'de yedekte dururken :Z18:

Zeki cocuk. Uni mevzunu. Cok terbiyeli diyorlar. En azindan cok caliskan bir futbolcu olarak biliniyor.

Amrabat = 10 x Stoch. Fred Rutten anti bir hoca. Asla rotasyonu sevmez. Kil bir hoca. Hollanda 4-3-3'u Barca'ya benzemez. Klasik 4-3-3'de sol'da sol ayakli, sag'da ise sag ayakli oyuncu oynar. Dzsudzsak'in en buyuk ozelligi sol ayagi. Inanilmaz orta acabilen bir oyuncu. Amrabat'in Dzsudzsak'i yedek kulubesine zorlamasi zaten imkansiz o sistem icinde.

Zenit'e gidene kadar sag tarafta Lazovic oynuyordu. Cok iyi bir oyuncu. Lazovic gitti, Jermain Lens geldi. Sag kanata o el koydu. Amrabat ne yapsin ? Sistem kurbani oldu.VVV'de gezen futbolcu rolu oynuyordu. Takim onun ustune kurulu oldugu icin sistem zorlulugu cekmedi. PSV'nin sistemine ayak uyduramadi ve onundeki oyuncular cok iyi oyuncular ve sisteme daha uygundu.

Bence cok yetenekli. 8 milyon ? Cok fazla. Kayserispor 10 milyon istiyor, ama Amrabat aciklamasinda "Ben okadar etmem ve o parayi verecek takimin oldugunu sanmiyorum. Cok para" demisti.

Zaman kaybısın normal sartlarda, ama bir iki sey kapman icin yinede geri yazıcam. Ama önce 4-4-1-1'de oynatılması gereken oyuncuları orta sahadan itibaren tanımla. Sonra devam edeyim.

Bırak şimdi tanımlama işini. Beni çelişkili duruma düşürecektin aklın sıra ama attığım her mesajı hatırlıyorum merak etme.

Amrabat akilli oglan o zaman. Ben o kadar para etmem diyor :)

Ayrica analiz icin tesekkurler.

Benim de bu konuda sözüm şu, 5'lik adama 15 mi verirler, 15'lik adamı 5'e mi getirirler ben artık bununla ilgilenmiyorum, rakibi boğan, üzerine giden, goller atan, hiç bir rakipten korkmayan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir Galatasaray istiyorum.

Bu durumda ne gerekirse, ne ödenecekse ödensin, lafım olmaz.

Bırak şimdi tanımlama işini. Beni çelişkili duruma düşürecektin aklın sıra ama attığım her mesajı hatırlıyorum merak etme.

Sen yazmiyosan ben yazayim.

4-4-1-1 sisteminde en ileride bir santrafor, arkasinda ise gezgin bir oyuncu olur. Bu gezgin oyuncu ya ikinci forvettir yada bir oyun kurucudur.

Gelelim orta 4'luye. Sag kanat ve sol kanat oyuncusu. Göbekte ise bir libero, yani top supuren ve top yapan b2b bir oyuncu.

Peki ben ne yazmisim?

-------Baros-------

-------Engin-------

-------Melo--------

Senin gecenlerde 4-4-1-1 icin 4-3-3 ile ayni dedigini okumustum. Bu yazdiklarin bana normal geliyo.

bu tarz haberler erken çıkmaya başladı. 4-5 milyon + oyuncu takasınla alınabilir.Faydalı olur

Amrabat'la şampiyonlar liginde oynanmaz. Böyle halı saha topçusu tiynetli futbolcular yerine yetenekli, ancak aynı derecede takım oyununa daha yatkın, golcü hücumcular transfer etmek gerekiyor. 3 milyona veriyorlarsa alsınlar. Ama 7-8 istiyorlarsa kalsın. Daha iyileri bulunur.

8 olsun demedim 8 'e kadar oluru var dedim. 1 Keita geldi adam gibi son yıllarda böyle. Diğer bütün yabancılarımız karavana. Bu adam gözümüzün önünde. İzlemek de zor değil. Dnipro 'dan 8 'e alınsa normal olur Kayseri 'den alınırsa olmaz mantık bu kadarsa işimiz var.

Sen yazmiyosan ben yazayim.

4-4-1-1 sisteminde en ileride bir santrafor, arkasinda ise gezgin bir oyuncu olur. Bu gezgin oyuncu ya ikinci forvettir yada bir oyun kurucudur.

Gelelim orta 4'luye. Sag kanat ve sol kanat oyuncusu. Göbekte ise bir libero, yani top supuren ve top yapan b2b bir oyuncu.

Peki ben ne yazmisim?

-------Baros-------

-------Engin-------

-------Melo--------

Senin gecenlerde 4-4-1-1 icin 4-3-3 ile ayni dedigini okumustum. Bu yazdiklarin bana normal geliyo.

---------------Hakan sukur-------------------

------------------Necati---------------------

Ayhan------------Ergun------------------Ribery

-----------------Concecao--------------------

8 olsun demedim 8 'e kadar oluru var dedim. 1 Keita geldi adam gibi son yıllarda böyle. Diğer bütün yabancılarımız karavana. Bu adam gözümüzün önünde. İzlemek de zor değil. Dnipro 'dan 8 'e alınsa normal olur Kayseri 'den alınırsa olmaz mantık bu kadarsa işimiz var.

Amrabat nasil senin gözunun önünde ise Konoplyanka'da benim gözunun önünde olan bir oyuncu. Fransa ve ufak tefek (genellikle Balkanlar ve Rus ulkeleri) liglerini ara ara izlemekten zevk aliyorum. Ve diyorum ki Amrabat'tan cok daha iyi oyuncular var 8 milyon gibi cok ciddi bir rakama.

Cuk oturur, ilaç olur, uçurur.

Kesinlikle alınmalı ki terimin gözünden kaçmamıştır ;)

Nörettin Amrabat :asd:

---------------Hakan sukur-------------------

------------------Necati---------------------

Ayhan------------Ergun------------------Ribery

-----------------Concecao--------------------

Hagi'nin ufak tefek rakamlara Galatasarayi yerden kaldiran dahi kadrosu :)

8 milyon muhabeti aldi gidiyor basini.

Size ne la paradan,baskan ister 10 öder ister 5.:D

Amma takıldınız 8 lafına yahu, genç yetenek falan da değil 2 daha koy 10'a Podolski'yi al kurtul.

Öylesine bir 8 lafı atıldı ortaya yarın cepten 8 milyon çıkacak gibi tepki verdi herkes :asd:

Geri
Üst Alt