Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cevap: Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Kucuk Hakan hangi kanalda bunu söyledi?

Ciddi ciddi 30 sayfa konuşulmuş ya.

kayseri bize günahını vermez beyler bu konu 30 sayfa niye uzamış

Takım oyuncusu değil.

Tarzı hoşa gidiyor ve de pinodan iyi

Q7msi bir tarzı var gibi geldi bana

Her takımın bir tane takım oyuncusu olmayan bireysel yetenekleri tavan yapmıs bir oyuncuya ihtiyacı var. Keita ile bunu gidermistik. Gecen sezon Keita gitti kel göründü. Suan bu tür bir oyuncunun eksikligini yasıyoruz. Amrabat ilac olur. Fakat 8 milyon Euro gibi bir rakam asla ve hic bir sekilde E-DE-MEZ.

Ben şahsen bize yararlı olacağını düşünmüyorum. Bizden giden Culio ve Stancu'da Ordu'da güzel performans sergiliyor. Bize gelirse sonu onlar gibi olur. Bizi kaldıracağını sanmıyorum. Zaten bahsedilen fiyata çok daha iyi futbolcu alınabilir.

bu herif epey kuvvetli. :D

Ben şahsen bize yararlı olacağını düşünmüyorum. Bizden giden Culio ve Stancu'da Ordu'da güzel performans sergiliyor. Bize gelirse sonu onlar gibi olur. Bizi kaldıracağını sanmıyorum. Zaten bahsedilen fiyata çok daha iyi futbolcu alınabilir.

Amrabat Culio ve Stancu gibi değil onlarla karşılaştırma. Ama 4-5 milyondan fazla da verilmez Kayseri'ye.

beyler ''klasik anadolu topçusu *****aa xD'' tarzı yorumlar hiç uymuyor amrabata gerçekten çok üstün özellikleri var zaten takım oyunuda olsa bu özelliklerinin içinde kayseride değil üst düzey kulüplerde oynuyor olurdu ama takım oyunu kazanılmayacak birşey değil mental yönden eksiği var gelmesini çok isterim gelişmeyecek birşey değil

poldiden nerelere geldik ah be poldi geleydin :(

kötü oyuncu demiyorum ama klasik anadolu topçusu o takımlarda is yapar büyüklerde bisey yapamaz.holosko vol2 olur

Peki soru ? Olcan mı Amrabat mı ? Benim oyum Olcan'a hem yerli olması hemde sol kanat ve 10 numara pozisyonunda oynaması ve iyi frikik kullanması nedeniyle ilk tercihim Olcan olur. Gaziantep, Kayserispor gibi bize fb ye çekeceği fiyatın 2 katı fiyat çekmez daha kolay satar bize

Peki soru ? Olcan mı Amrabat mı ? Benim oyum Olcan'a hem yerli olması hemde sol kanat ve 10 numara pozisyonunda oynaması ve iyi frikik kullanması nedeniyle ilk tercihim Olcan olur. Gaziantep, Kayserispor gibi bize fb ye çekeceği fiyatın 2 katı fiyat çekmez daha kolay satar bize

yerli olması büyük avantaj yoksa amrabat :o

amrabat.

Bu adam harika olur harbiden.. ama sorumluluk alacakmı ?

Riera defansa yardım ediyor diye Balta kıpırdandı.. Bu adam defansa yardım etmesse?

Ama fena adam geçiyor abi ya yaşı da gençç denemeye değer.

Geriye gelip top alma özelligi var. Dün geriye gelip bir kac top cıkardıgını da hatırlıyorum. Kayseri'de bunu yapan adam Galatasaray'da hayli hayli yapar.

Geri
Üst Alt