Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cevap: Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cernat mı ? Cernat daha Karabük'te oynuyamıyor :asd:

Kayserispor klübünden açıklama;

Değerli Futbol Kamuoyu…

Bazı basın organlarında başta Noureddine AMRABAT olmak üzere oyuncularımızın transfer haberleri yapılmaktadır…

Bilinmelidir ki; kulübümüz bu genç kadroyu 2 – 3 yıl içinde şampiyon olsun diye kurmuştur…

Bu nedenle hiçbir oyuncumuzu satmayacağımız gibi; kadromuzu sürekli takviye edeceğiz…

Taraftarlarımız ve futbol kamuoyunun bu asılsız haberlere inanmamasını dileriz…

Kayserispor Kulübü

Amrabat hayırlı olsun. :005: Bu kadar tükürdüğünü yalayan başka bir kulüp gördüysem o da Fenerbahçe, Bursa, Beşiktaş veTrabzondur. :005:

Amrabat gibi hollandada Onlarca futbolcu var. Bence Gs'ye gore bir oyuncu degil!

Boyle bir oyuncuyu nasil istersiniz hala anlamiyorum.

NORDIN AMRABAT blijf weg!

BENCE Stancu + Aydini verelim ..herkes Mutlu olsun..

Eğer makul bir fiyata gelecekse gelsin,yoksa gelmesin.Anadolu klüplerinde sazı eline alıyor,büyük takımlarda durum böyle olmaz.O zaman o çok beğendiğimiz özellikleri sönük kalır.Gerek yok bence.

Amrabat gibi hollandada Onlarca futbolcu var. Bence Gs'ye gore bir oyuncu degil!

Boyle bir oyuncuyu nasil istersiniz hala anlamiyorum.

NORDIN AMRABAT blijf weg!

Kesinlikle katılıyorum. ambrabat gibi bir yığın kanat oyuncusu holandada var karcemaskars gibi bi yığın iyi kaleci dany gibi bir yığın stoper var fransada. Bi yığın emenike var afrikada. galatasaray klübünün afrikada bir gözlemcisi olduğuna inanmıyorum. değil afrikada almanya hollanda belçikada türk oyuncu araştıran bir scoutunun olduğuna dahi inanmıyorum. amrabata 5m verceğime giderim o parayı gökhan töre ye veririm.

Kesinlikle katılıyorum. ambrabat gibi bir yığın kanat oyuncusu holandada var karcemaskars gibi bi yığın iyi kaleci dany gibi bir yığın stoper var fransada. Bi yığın emenike var afrikada. galatasaray klübünün afrikada bir gözlemcisi olduğuna inanmıyorum. değil afrikada almanya hollanda belçikada türk oyuncu araştıran bir scoutunun olduğuna dahi inanmıyorum. amrabata 5m verceğime giderim o parayı gökhan töre ye veririm.

amrabat dany emenike gibi bir yığın oyuncu varsa bir tanesinin ismini söylermisin? ama dikkat et fiyatları 5-6 milyon eurodan başlamasın.. çünkü bu adamlar neredeyse bedavaya geldiler

hollanda da bir yığın amrabat mı var !? varsa niye gidip almıyoruz, adam şut çekiyor, adam geçiyor, asist yapıyor bir futbolcudan daha ne beklersin ki?? bence kullanmadığımız 2-3 oyuncuyu vermek lazım hatta üstüne para

Mümkünse Kayseri'den pastırma ve sucuktan başka bir şey almayalım!

Ses var görüntü yok. Fazla verimli bir oyuncu değil. Biz de oynayamaz.

Sol kanatta Riera gibi bi adam var Amrabat ı beğenmiyorsunuz hey Allah ım ya

Gelsin gelsin Ambarat Grosicki falan alayı gelsin,

ŞL'de finale kadar yolumuz olur böylece.

Enginin kötüsü!

Geri
Üst Alt