# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

tartişan arkadaşlar ayip oluyor ama... hic yakişmiyor...

Antu'daki gibi cocuk gibi kavga etmeyin ne güzel sohbet ediyoruz şurda

Kötü demedim zaten. İyi olduğunu ama alırken ismi duyulmamıştı demek istedim.

Senin bana verdiğin cevabın benzerini almışsın. Bende ultra süper oyuncular alındı demedim. Hepsi fark yarattı. Evet hatalı transferleri oldu. Ama o oyuncuların çoğu "rastgele" gelmedi bize.

------Muhammet-Elmander--------

----Amrabat-Selçuk-Melo-Mertan----

Özgür/Balta-Ujfalusi-Semih-Eboue----

------------Muslera--------------

uçar bu kadro kimse tutamaz.

Amrabat hızlı adam, teknik adam, güçlü adam, zeki adam, şut atabilen adam vs vs saysak kimse bir şey demez herhalde, bunun yanında hırslı bir oyuncu, mücadele gücü yüksek.

Birde bizim eksik olduğumu sağ - sol açık ve Elmanderi tamamlayacak özellikte bir forvet oyuncu göze çarpıyor.Bir de bu sene ki yabancı oyuncularımızdan Riera hariç hepsinde hırs,istek,mücadele gücü yüksek oyuncular.

Bütün bunları göz önüne alırsak Amrabat gerçekten tam isabet olacak gibi gözüküyor. Bence sol ve sağ açıkta çok rahat oynar hatta Baros ün misyonunu bile çok rahat üstlenebilir.

Amrabat gelirse müthiş bir oyuncu kazanırız diyorum ben. Tabi Reyes diyenler var ama olayların içinde Fatih hoca var ve reyes i açıktan istemediğini söyledi. Reyes bence gelmeyecek ve gelmesinde zaten.

Bu arada bir ara çok istenirdi bizim burada Kayserili sonra Manisaya giden zenci. Adını unuttum. O da öyleydi. Aman efenim tank gibiymiş. Hulk benzetmeleri falan:)

Senin bana verdiğin cevabın benzerini almışsın. Bende ultra süper oyuncular alındı demedim. Hepsi fark yarattı. Evet hatalı transferleri oldu. Ama o oyuncuların çoğu "rastgele" gelmedi bize.

Amrabat'ı aşarı isteyen biri değilim ama O'nu bu yazdığım adamlardan biri olmasını engelleyecek olan şey nedir daha gelmeden?

Amrabat hızlı adam, teknik adam, güçlü adam, zeki adam, şut atabilen adam vs vs saysak kimse bir şey demez herhalde, bunun yanında hırslı bir oyuncu, mücadele gücü yüksek.

Birde bizim eksik olduğumu sağ - sol açık ve Elmanderi tamamlayacak özellikte bir forvet oyuncu göze çarpıyor.Bir de bu sene ki yabancı oyuncularımızdan Riera hariç hepsinde hırs,istek,mücadele gücü yüksek oyuncular.

Bütün bunları göz önüne alırsak Amrabat gerçekten tam isabet olacak gibi gözüküyor. Bence sol ve sağ açıkta çok rahat oynar hatta Baros ün misyonunu bile çok rahat üstlenebilir.

Amrabat gelirse müthiş bir oyuncu kazanırız diyorum ben. Tabi Reyes diyenler var ama olayların içinde Fatih hoca var ve reyes i açıktan istemediğini söyledi. Reyes bence gelmeyecek ve gelmesinde zaten.

Hocam ilk cümle C.Ronaldo'yu anlatmışsın:) Abartılıyor artık.

Bu adamı izlemeyenler yüzünden gelemezse üzülürüm, Reyes meyes hikaye Ardadan bile iyi bu adam

Bu adam iyi ama istikrarsız benim kafamdaki en büyük soru işareti bu zaten.

Hollanda'da 30 tane Amrabat bulursun Psv tekme tokat yolladı adamı.

Amrabat'a vereceğin parayla Hollanda'dan Amrabat'dan çok daha kaliteli adamlar getirsin

Psv'den Mertens,Lebs,Wijnaldum Feyenord'dan Biseswar Twente'den Chadli gidin bunlara yönelin gıkımı çıkarmam genç,kaliteli isimler.

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı "

Kimsin sen be önüne gelene alalım bunu, atalım bunu. Hadi ordan. Koyduğu videoya bak. Adam yiyecek. 40sn imiş. 10mt top sürüp şut çekti diye büyütüyorsun. Reyes (onu da istemem !) herhangi videosunu aç izle.

senin yaşın kaç acaba daha yazdıklarımı okuyup anlayacak kapasiten bile yok,sadece bizim maçtaki sadece bu pozisyonunu buldum diyorum sen hala 10 mt top sürüp şut çekti diyorsun,sana cevap olarak diyorumki iyide arkadaşım bana gs de bunu yapabilecek adam söyle diyorum sen aydın yılmaz diyorsun,reyesi bile istemiyorsun sanırım senin futbol dünyanda mustafa sarp marodona barış özbekte peledir sana bunlar bile çok gerçi,ben kayserinin maclarını sırf bu adam için 2 senedir izliyorum,alalım bu arkadaşı derken espiri yapıyorum bunu bile gerçek sanıyorsun,hayatında hiç futbol oynamamışşın belli ...

Amrabat'ı aşarı isteyen biri değilim ama O'nu bu yazdığım adamlardan biri olmasını engelleyecek olan şey nedir daha gelmeden?

Erken olduğudur. Benim gözlemim bizim daha iyi daha kaliteli isimlere ihtiyacımız olduğudur. Bu adam yabancı. Kontenjan yiyecek. Riera zaten var. Podolski klasında, tecrübesinde bir adam gelmeyecekse bu tip maceralara gerek yok.

Bu olayın bukadar reklam edilmesi,sulanması hiç iyi değil.Takım çok iyi gidiyor transfer sezonu arifesinde olmadık cezalar verebilirler en basit ihtimalle yıpratmak için kullanabilirler.

Kanatlarda Riera, Kazım, Aydın, Sabri ve Reyes out Amrabat in. Böyle kurcalayın bu transferi. Yeter ki Hurma hurmalık yapmasın ve oyuncunun ederi neyse onu istesin. Ki bu 4-5m max.

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı "

senin yaşın kaç acaba daha yazdıklarımı okuyup anlayacak kapasiten bile yok,sadece bizim maçtaki sadece bu pozisyonunu buldum diyorum sen hala 10 mt top sürüp şut çekti diyorsun,sana cevap olarak diyorumki iyide arkadaşım bana gs de bunu yapabilecek adam söyle diyorum sen aydın yılmaz diyorsun,reyesi bile istemiyorsun sanırım senin futbol dünyanda mustafa sarp marodona barış özbekte peledir sana bunlar bile çok gerçi,ben kayserinin maclarını sırf bu adam için 2 senedir izliyorum,alalım bu arkadaşı derken espiri yapıyorum bunu bile gerçek sanıyorsun,hayatında hiç futbol oynamamışşın belli ...

Önüne geleni forumdan kovan adam 32 yaşında bile olsa gider yer. Önceki sayfalarda da karşı çıkan herkese alalım falan yazmışsın. Yaşım orada yazıyor. Gayet açık flu görüyor olabilirsin keza o video ile adam beğenen biri için süpriz değil.

Bu adam iyi ama istikrarsız benim kafamdaki en büyük soru işareti bu zaten.

Hollanda'da 30 tane Amrabat bulursun Psv tekme tokat yolladı adamı.

Amrabat'a vereceğin parayla Hollanda'dan Amrabat'dan çok daha kaliteli adamlar getirsin

Psv'den Mertens,Lebs,Wijnaldum Feyenord'dan Biseswar Twente'den Chadli gidin bunlara yönelin gıkımı çıkarmam genç,kaliteli isimler.

Hollanda ligi işte:) Her yıl çıkartırlar, pazarlarlar tipik Avrupa gücü. 3-4 oyuncu çıkar biri gider patlar ya da azcık ihtimalle kalır gittiği yerde. Balon memleketi Hollanda. Say say bitmez örnekler.

Hocam ilk cümle C.Ronaldo'yu anlatmışsın:) Abartılıyor artık.

Şimdi o özellikler Keita da var , çoğu oyuncuda da var bu onları Messi veya Ronaldo yapmaz, Messi - Ronaldo o özellikleri max yapabilen oyuncular, buda saydığımız özelliklerin Amrabat ta olmadığu gerçeğini değiştirmez.

Bizim de Ronaldo muz Amrabat olur neden olmasın. Benim anlatmak istediğim bize uygun bir oyuncu olduğu.Bence abartılmıyor hak ediyor.

seyretmemişşin işte amrabatı hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyorsun ya taktir ediyorum seni buyuksun reyiz

Yok sen forumdan kov bizi. Takdir etme. İzledim Amrabat'ı daha iyi oynadığı maçları izledim diyorum bizim maçta etkili falan değildi. Önünde oynayan adam daha etkili oldu hatta. Kötü futbolcu değil lakin bizim beklentilerimizi karşılayacak bir isimde değil.

Şimdi o özellikler Keita da var , çoğu oyuncuda da var bu onları Messi veya Ronaldo yapmaz, Messi - Ronaldo o özellikleri max yapabilen oyuncular, buda saydığımız özelliklerin Amrabat ta olmadığu gerçeğini değiştirmez.

Bizim de Ronaldo muz Amrabat olur neden olmasın. Benim anlatmak istediğim bize uygun bir oyuncu olduğu.Bence abartılmıyor hak ediyor.

Olabilir elbette. Alırsın her transferde olduğu gibi %50 ihtimal. Bende buna gerek var mı diyorum ? Kaç yıldır yeter artık "olur mu acep" transferlerinden 1 tane al gel adam gibi. 2.Riera (inşallah düzelir ama sanmıyorum) vakası kısa zamanda ağır gelecek maddi sıkıntılarımız mevcut. Nokta atış yapalım diyorum bende.

Geri
Üst Alt