# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı "

arkadaşlar fatih hoca istemiş, hatta listenin üst sıralarındaymış, biz hala alalım almayalım tartışması yapıyoz, hangimiz fatih hocadan daha iyi biliyoz futbolu?? ben bu ambrabatı geçen sene kyseri maçında servetle mücadele ederken gördüm o zman tranfer söylentisi filan hiç bişey yoktu o zmandan beri her fırsatta kayserinin maçlarını sırf bu adam için izliyorum, ambrabat ve g.töre yi koy iki kanada zaten şaha kalkmışız uçurur bular bizi...

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

amrabata karşı 5 milyon aşagı aydın+servet gider .

Senin gibiler Iskoc liginde Aiden McGeady´yi alacagina Cris Boydu alirlar.Daha cok gol atti ya.

Fikrin sana kalsın. Beğenmek zorunda değilim. Kaldı ki bizim beklentilerimizi karşılamayacak bir isim. Beğendiğiniz adamın skora katkısını yazdım. Oynadığı takımda ortada. Gayet rahat yendik geldik Kayseriyi. Adam pozisyonlarıda yok. Webo diyorum fizikse fizik. Herşey o değil işte. Skora bakıp adamda tavsiye etmem bunuda belirteyim.

Umarim daha iyi oyunculara yöneliriz. Amrabat listenin üst siralarinda olmamali asla, o kadar iyi degil zira.

konunun basindan belli okuyodum yorumlarinizi ve sunu yazmak istiyorum günümüz futbolda sadece teknik yetmiyor mucadeleyi ve ayaklari yere iyi basmasi lazim simdi söyle bir durum var reyes teknik topa iyi vuran am ayakta iyi duramayan ve mucadeleden kacan bir futbolcu amrabat ise mucadele eden ayaklari yere iyi basan ve reyes kadarda olmassa teknik bir futbolcu ve yasi daha 24 ve basariya ac bir futbolcu bence amrabat daha faydali olur ama tabi bolservisi 5 milyonu gecmeme sartiyla

Webo da super olur acıkcası.

Fakat bu ara transfer nede olsa, baba transfer degil. baba transfer yazın olur. ve muhtemelen 1 yabancı alacagız ocak'ta, bu TSL'den mi olmalı, Terim iyice dusunup iyi karar versin. ben olsam saglam bir 10 numara icin kullanırım bu yabancı hakkını.

bu forumda pino bile begenildi. amrabatın begenilmesi gayet dogal. ama güclü bir adam calım atıyor dogrudur. bencil oynayacaksa hic gelmesin. yok ben paslı felan oyanyacam diyorsa yedek olarak gelebilir. iyi performnas gösterirse ilk 11 de oynar tabi. rieradan daha iyi olacagı kesin. ben olcan adını istiyorum o başka.

izledim messi bunun yanında topcu degil. haklısın kardeş. senin gibi futbol profesörlerini aramızda görmek bana mutluluk verdi.

yaw cok komiksin gerçekten,yazılanları okumaktan aciz biri daha cıktı arkadaşı önce bir oku yazdıklarımı sonra yorum yap,ben sadece bu göruntulerı buldum bizim maçla ilgili youtube de o yuzden bunu paylaştım,eğer bu adamı izlemediysen youtube da daha iyi videoları var, ben bu adamı 2 senedir izliyorum ve diyorumki bu adamın ustunde durulursa cok iş yapar galatasarayda ,yetenek,hız,cabukluk çalım herşey var bu adamda ve imparatorun elinde terminatore dönuşur bizim maçta bu adamın her hareketinden sonra kameralar terimi gösteriyordu ve terim hayranlıkla bakıyordu,imparatorun elinde canavara dönüşür ambrabat,messiyle niye karşılaştırıyorsun bu adamı,galatasarayda bunun gibi top suren adam geçen birini söyle bana arkadaşım,suan tek eksiğimiz bu özellikte olan bir topçumuzu olmaması,bu yuzden takım olarak cok yavaş hucuma cıkıyoruz sevgili öğrencim...

bu forumda pino bile begenildi. amrabatın begenilmesi gayet dogal. ama güclü bir adam calım atıyor dogrudur. bencil oynayacaksa hic gelmesin. yok ben paslı felan oyanyacam diyorsa yedek olarak gelebilir. iyi performnas gösterirse ilk 11 de oynar tabi. rieradan daha iyi olacagı kesin.

reyis Amrabat ile Pino'nun alakası yok. Amrabat'ı 5 mac izledim bu sezon. Amrabat bir canavar.

Hurma.

Rage2.png

Aysal.

TrollDadJump.png

top tekniği 9?

10 üzerinden 6-7 derim. tekniği güzel fakat mükemmel değil mesela bir arda kadar değil. idare eder tekniği ile hızı sayesinde çabuk adam geçebiliyor. bunun dışında arda gibi kısa alanda çalım atma özelliği yok. tekniği yüksek oyuncular dar alanda topu ayağından aşmadan çok kolay adam geçerler. umarım antabilmişimdir.
Amrabat cok iyi bir oyuncu.

Fizik 10, top teknigi 9, hırs 10.

Eger Galatasaray'da oynamak istiyorsa, fiyatıda 4,5,6 civarı olursa, sırf Hurma'ya tıpa takmak icin bile alınması gerekir.

Valla orta sahada amrabat melo selcuk olcan

İleride umut yada burak yilmaz yanina elmander

Dusunemiyorum.

Artik karsi takim der ki haci az gelmeyin dinlenelim.

Amrabat bizde bencil oynamaz, farkedilmek icin kucuk takimlarda fazla topla oynuyor boyle oyuncular.

Rest çek be. :D

top tekniği 9?

10 üzerinden 6-7 derim. tekniği güzel fakat mükemmel değil mesela bir arda kadar değil. idare eder tekniği ile hızı sayesinde çabuk adam geçebiliyor. bunun dışında arda gibi kısa alanda çalım atma özelliği yok. tekniği yüksek oyuncular dar alanda topu ayağından aşmadan çok kolay adam geçerler. umarım antabilmişimdir.

peki 9 olmasın, 7.5, 8 olsun Arda dedin madem.. fakat Amrabat her halukar'da dikine oynuyor. DİKİNE GİDİYOR adam. bu bizim takımda buyuk eksik mesela, bir Elmander var şu an bu tür oynayan. Amrabat Galatasaray'a çok faydalı olur, benim dusunceme gore.

Yahu haksız mıyım ? Şu videoya bakıp "ohaa adama bak" diyecek ne yapmış. Şu videyu paylaşıyor ne diyeyim "hiç bilmeyen" adam beğenmez Amrabat'ı. Adamada yazık yani:)

3 gol 5 asist ile oynuyor. Webo'yu tercih ederim kısacası hani illa yurtiçi alacaksak. Bence alınacak yabancı yok ülke içinde.

hala yazdıklarımı okumamışşın arkadaşım son kez diyorum bizim maçla ilgili sadece bu 2 pozisyonu bulabidim diyorum ki bizim maçta bu adam dökturdu ve sadece bu iki pozisyonu bile galatasarıyımızda yapacak adam yok diyorum,ve futboldan anlayan birisi bir topçunu iyi olup olmadğını o topçunun yuruyusden,görünüsünden bile anlar,ben o yuzden koydum o videoyu ve futboldan anlayan biri o adamdaki cevheri o göruntulerden bile anlar

Gökhan Karamanin yazdigi gibi Amrabar kisa ve dar alanda bi Arda gibi teknige sahip degil (bu zaaten Arda´nin en büyük özelligi).

Ama bence Amrabat Fatih Hoca´nin eline düserse Arda´dan cok daha iyi bi kanat oyuncusu olur.

Adam pas atmaya baslarsa bizde yedek olurmus.Sizin o begendiginiz Olcan Amrabatin yaninda Baris Özbek etkisi yaratiyor.

Millet bencil falan diyor da Kazım dan daha bencil olma imkanı yok, birde bizim bu sene en büyük eksiğimiz takımda hızlı oyuncu yok , topu ileri taşıması için Elmanderin ayağına bakıyoruz, ALLAH tan son maçlarda Eboue çıktı da sağdan yardırıyor tek kanat. Kazım yürüyerek futbol oynuyor, Amrabat gelse çoğu ağzı yerde kalacak haberi yok sallıyor, senin elinde kanat yok Emre tmm iyi çoçuk kesinlikle kanat oyuncu değil, kazım mecburiyet, riera vasat.

Takım tek Eboue ile kanattan atak yapıyor takımın şekli değişti son maçlarda, ALLAH aşkına kanat yok yok yok.

Geri
Üst Alt