# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı "

sende noktalama işareti yokmu kardeş. ne bu yazmayı ilk defa ögrenen kişi gibi yazmak. lütfen foruma saygı gösterelim. olcan adını istiyorum profösörüm size uygunmudur?

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

Bencil değil zaten, biri bir defa öyle dedi adamın üzerine yapıştı.

Bugün izledim daha, geriden geliyor top alıyor, pas atıyor, koşuyor. Çabalıyor.

Senin gibiler Iskoc liginde Aiden McGeady´yi alacagina Cris Boydu alirlar.Daha cok gol atti ya.

cok doğru söylemşşin arkadasım birde gelmiş buraya afra tafra yapıyor webo daha cok gol attı diye,o zaman bu arkadaş hagi yerine alexi tercih eder alex daha cok gol atıp daha cok asist yaptı ya,futbol cok basit bir oyun ama bu basit oyunu bile anlayamayan insanlar varya ben ona saşırıyorum...

arkadaşlar fatih hoca istemiş, hatta listenin üst sıralarındaymış, biz hala alalım almayalım tartışması yapıyoz, hangimiz fatih hocadan daha iyi biliyoz futbolu?? ben bu ambrabatı geçen sene kyseri maçında servetle mücadele ederken gördüm o zman tranfer söylentisi filan hiç bişey yoktu o zmandan beri her fırsatta kayserinin maçlarını sırf bu adam için izliyorum, ambrabat ve g.töre yi koy iki kanada zaten şaha kalkmışız uçurur bular bizi...

aynen arkadaşım izlemeyen yorum yapıyor ya deli oluyorum...

az gol atmış,asisti az diyenler elmandere de öyle diyorlardı.golcü bukadar mı gol atar yyeeeaaaa xD..kayseri gibi bir takımda 3 gol,5 asist,bir kanat oyuncusu için yeterli.yılda 3.5 milyon euro alan riera da 1 asistle oynuyor.o da durantop.

faydalı olacağı konusunda mutabıkız. tekniği konusundan bahsetmiştim sadece.

bide cavcav aç gözlülük yapıp fazla para isteyecektir. büyük ihtimal transfer riske girer.
peki 9 olmasın, 7.5, 8 olsun Arda dedin madem.. fakat Amrabat her halukar'da dikine oynuyor. DİKİNE GİDİYOR adam. bu bizim takımda buyuk eksik mesela, bir Elmander var şu an bu tür oynayan. Amrabat Galatasaray'a çok faydalı olur, benim dusunceme gore.

hala yazdıklarımı okumamışşın arkadaşım son kez diyorum bizim maçla ilgili sadece bu 2 pozisyonu bulabidim diyorum ki bizim maçta bu adam dökturdu ve sadece bu iki pozisyonu bile galatasarıyımızda yapacak adam yok diyorum,ve futboldan anlayan birisi bir topçunu iyi olup olmadğını o topçunun yuruyusden,görünüsünden bile anlar,ben o yuzden koydum o videoyu ve futboldan anlayan biri o adamdaki cevheri o göruntulerden bile anlar

bu adamdaki cevheri psv gibi takım kayseriye 1 milyon dolara satarken analamamış. sen psv takımından daha cok anlamışsın. helal diyorum gözlerim yaşardı. bu foruma böyle futboldan anlayan kişi gelmedi. idolümsün reyis.

ben amrabatın skoruna bakmadım hiç bir zaman ve hep şunu savundum küçük takımın büyük oyuncusu görüntüsü verdi bana. rieradan kesinlikle iyi bir oyuncu fakat galatasaray gibi bir takımın hiç bir zaman 1. tercihi olmamalı. belki 2. belkide 3. alternatif olmalı :ka19:
az gol atmış,asisti az diyenler elmandere de öyle diyorlardı.golcü bukadar mı gol atar yyeeeaaaa xD..kayseri gibi bir takımda 3 gol,5 asist,bir kanat oyuncusu için yeterli.yılda 3.5 milyon euro alan riera da 1 asistle oynuyor.o da durantop.

peki 9 olmasın, 7.5, 8 olsun Arda dedin madem.. fakat Amrabat her halukar'da dikine oynuyor. DİKİNE GİDİYOR adam. bu bizim takımda buyuk eksik mesela, bir Elmander var şu an bu tür oynayan. Amrabat Galatasaray'a çok faydalı olur, benim dusunceme gore.

dikine oynuyor ve cok hırslı calım var sutlarda iyi sayılır,messi gelse adam koşmuyor diyecek cok adam var burada

Sunu da unutmayin Amrabat Kayserisporda tek basina oyniyor.

Forvet´te Gökhan Ünal gibi lesh forvet var.

Forvet arkalari Furkan gibi sirf kosan adam var.

Troisi gibi 2 senede 5 mac oynayan adam var.

Bizde daha rahat oynar,bi mac kötü oynasada takim arkadaslari o maci yürütürler.Hem Elmander ve Baros´un presinden kaynaklanan alanlari cok iyi kullanir.Selcuk ve Melo gibi adamlardan pas alacak.Arkasinda EBOUE gibi kara tren oynayacak.

benim anlamadigim bazi arkadaslar tuturmus bir reyes gidiyor beyler bence marifet reyes i almak degil marifet Roberto Firmino - Spielerwechsel, Spielertransfers - transfermarkt.de adamlari bulup getirmek hoffenheim bu adami 4 milyona aldi simdi al bakalim alabiliyormusun,amrabat konusundada bu adami daha 24 yasinda eger kendini dahada gelistirirse bize reyes den daha faydali olur

Amrabatın PSV kariyeri başarılı geçmedi ama Kayseride kendini buldu.Bizden oynamak için can atması da pozitif bir şey.Geşirse iş yapar

Reyesi istemiyoruz diye vıdı vıdı edenler, Amrabatı istiyoruz diye yine vıdı vıdı ediyolar. Oyuncu fanatikligini bırakın. Daimi asıl olan Galatasaray'dır.

bu adamdaki cevheri psv gibi takım kayseriye 1 milyon dolara satarken analamamış. sen psv takımından daha cok anlamışsın. helal diyorum gözlerim yaşardı. bu foruma böyle futboldan anlayan kişi gelmedi. idolümsün reyis.

evet futboldan anlamayan biri daha,arkadaşım bir şeyler yazmadan önce araştır biraz,bu adam ibrahim afellay ile aynı zamanda piyasaya cıktı (barcelonada oynar kendisi)hollandada yetenek olarak afellaydan daha iyi olarak lanse edildi ama sakatlık ama uyum sorunu olmadı beklenen patlamayı yapamadı ve gönderildi psv nin bu oyuncuyu göndermezdi demişşin haklısın bizde riberyı alırken fransızlarda futbolu bilmiyordu o yuzden bize gönderdiler değilmi,senin düşünce tarzına göre ribery de futbolcu değil o zaman valla cok komiksiniz size laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zor...

Sunu da unutmayin Amrabat Kayserisporda tek basina oyniyor.

Forvet´te Gökhan Ünal gibi lesh forvet var.

Forvet arkalari Furkan gibi sirf kosan adam var.

Troisi gibi 2 senede 5 mac oynayan adam var.

Bizde daha rahat oynar,bi mac kötü oynasada takim arkadaslari o maci yürütürler.Hem Elmander ve Baros´un presinden kaynaklanan alanlari cok iyi kullanir.Selcuk ve Melo gibi adamlardan pas alacak.Arkasinda EBOUE gibi kara tren oynayacak.

tekı başına oynaması zaten onu ön palana cıkartıyor. bak mehmet topuza kayseride tek başınaydı hücumcuydu. fenerde soldu. bak tabataya süer adam deniyordu. kücük takmımın büyük oyuncusu oldugu ortaya cıktı. ha onlar böyle cıktı diye buda öyle cıkcak diye bişey yok ama adam tanınmayan biri degil. psvdede etkili pek olamadı. en cok begendigim özelligi güclü olması. ben gelmesin demiyorum. ama böyle adamlara karşı tereddütlüyüm. biz kayseri degiliz.

Ordu macinda guzel gol atmis bu arada, ara paslari falan da guzel. Iyi adam iyi.

evet futboldan anlamayan biri daha,arkadaşım bir şeyler yazmadan önce araştır biraz,bu adam ibrahim afellay ile aynı zamanda piyasaya cıktı (barcelonada oynar kendisi)hollandada yetenek olarak afellaydan daha iyi olarak lanse edildi ama sakatlık ama uyum sorunu olmadı beklenen patlamayı yapamadı ve gönderildi psv nin bu oyuncuyu göndermezdi demişşin haklısın bizde riberyı alırken fransızlarda futbolu bilmiyordu o yuzden bize gönderdiler değilmi,senin düşünce tarzına göre ribery de futbolcu değil o zaman valla cok komiksiniz size laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zor...

ribery üst klasman bir takıkdamıydı peki. metzden geldi bize. ben amrabat gelmesin demedimki. sen cok abartıyorsun. ondan takıldım sana bayada beni güldürdün saol reyis.

benim anlamadigim bazi arkadaslar tuturmus bir reyes gidiyor beyler bence marifet reyes i almak degil marifet Roberto Firmino - Spielerwechsel, Spielertransfers - transfermarkt.de adamlari bulup getirmek hoffenheim bu adami 4 milyona aldi simdi al bakalim alabiliyormusun,amrabat konusundada bu adami daha 24 yasinda eger kendini dahada gelistirirse bize reyes den daha faydali olur

Firmini türkiyede ezilir

Geri
Üst Alt