# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

Galiba bir yanlıs anlasılma oldu, düzeltelim.

Yok renktaş sonuçta bütün herkesin amacı Galatasaray takımının eksik olan bölgelerine , o bölgede fayda sağlayacak karakterli oyuncuları görmek. Sonuçta Galatasaray S.K nin ön yüzü futbol takımıdır, öncelik futbol başarısı bu bir gerçek.

Amrabat Galatasaray forması altında fena seyler yapabilir gibime geliyor. Yani gelecek sezon CL'de Semih Ronaldo'yu etkisiz hale getirirken, Real'in defansını madara edebilir bu adam.

Hele de arkasnda bu adam varken :evilsmile:

fatih-terim.jpg

reyesi istemeyeni anlarımda amrabatı istemeyeni hiç anlamam ..

farkı şu, biri 100 milyon euro, biri 4. :ka21:

Manyak derecede yetenekli bir oyuncunun Galatasaray ile mayası biribirini tutarsa cok acaip seyler oluyor. Bunun gecmiste örnekleri var. Armayı öpmekle falan olmaz. Kavga cıktıgında ilk parlayan olucak, takım adına hakeme itirazı saliseler icinde yapıcak vs.

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı "

sen anlamıyon heralde yazılanları. amrabat üst klasman takımdan(psvden geldi) ribery daha alt tabakadam metzden geldi dedim. yani adam üst klasman takımda oynayıpta başarısızlık yaşamamış onu söylüyorum. bu arada sana noktalama işaretini ögretmedilermi. ilkdefa yazı yazıyor gibisin reyis.

hocam gece yarısı olunca boyle oluyor noktalar ve virguller karışıyor,dediklerin birbirini tutmuyor,kabul et sçtnnn şimdide sıvamaya kalkma reis psv ust klasman kabul orda tutmamış ve kayseriye gelmiş sonuçta ust klasman bir takımda oynamış ve tutunamamış,rıbery daha alt klasman bir takımda oynamasına rağmen başarısızlık yaşamış tutunamamış ve türkiyeye gelmiş ozaman değilmi kardeşim,bu daha kotu amrabata göre, zıçtın kabul et bu yorumunla kaardeş ama bu yorumunu gece yarısına bağlıyorum uykusuzluğuna ama demekki neymiş altın çamura düşşede altınlığından bir şey kaybetmezmiş saygılar reiz...

Eğer reyes gelirse kolay kolay elden çıkmaz tutma ihtimalinden tutmama ihtimali daha yüksek bir oyuncu Reyes. ancak amrabat yaşı ve özellikleriyle bizim oyun yapımıza daha uygun. ve riera sezon sonu veya devre arası gönderilir ve onun yerine kalır. uyum sorunuda yaşamaz Terim bunu büyük ölçüde göz önünde bulunduracaktır. açıklamalardanda anladıgım oluyorsa amrabat olmuyorsa agırlık yeri yanı takım ıslesıyısını bozmayacak cınsten adam ıstıyor. yabanacı olarak samp. ligi vitriniyle cok net ve daha ıyı transfer yapılabılır. reyes bunu engeller yedek durmaz ama amrabat muhtesem bır yedek ıyı bır as olur(seneye). elmander-amrabat-melo-eboue-muslera-ujfalusi gibi çok saglam oyuncular olur. baros-riera gider geriye kalan 2 kontenjana da nokta atısı yapılır sene sonu. bence devre arası reyes le ugrasılmamalı kımyayı bozar.

hocam gece yarısı olunca boyle oluyor noktalar ve virguller karışıyor,dediklerin birbirini tutmuyor,kabul et sçtnnn şimdide sıvamaya kalkma reis psv ust klasman kabul orda tutmamış ve kayseriye gelmiş sonuçta ust klasman bir takımda oynamış ve tutunamamış,rıbery daha alt klasman bir takımda oynamasına rağmen başarısızlık yaşamış tutunamamış ve türkiyeye gelmiş ozaman değilmi kardeşim,bu daha kotu amrabata göre, zıçtın kabul et bu yorumunla kaardeş ama bu yorumunu gece yarısına bağlıyorum uykusuzluğuna ama demekki neymiş altın çamura düşşede altınlığından bir şey kaybetmezmiş saygılar reiz...

çamur kayseri ve hurma oluyor bu arada :)))

Barıs reyizden bir ters salvo bekliyoruz :asd:

sen hakketen anlamıyon yat uyu gecer. biraz daha calış. bu arada türkce hocanada selam söyle.

forumun yeni uyelerinden Ozgur reyiz bu lafların altında kalmayacaktır herhal :asd: kalacakmıdır ?

ilkokul agazıyla hepberaber : haaaaaAAAAAYYYYYyyyıııırrrr... :asd:

diger odadaki tartışma daha güzel bir kere .. hem orda daha rahat okunuyor burdaki karınca dualarına nazaran .. :yenieek:

ali turanı sağ bek olarak oynatırğımız için kaybettik,kendi mevkisinde oynasaydı şuan hala bizdeydi

şu yorumu yapan adamı hic ciddiye almamıştım zaten. ali turan kimdir. rakip oyuncuya bodoslama giren oyuncuyu begenen adamın futbol bilgisini tartışmamak lazım.

sen hakketen anlamıyon yat uyu gecer. biraz daha calış. bu arada türkce hocanada selam söyle.

hocam valla buyuksun hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyorsun valla bravo,yanlış yorumlar yapıyorsun futbolu yanlış yorumluyorsun hatalarını görüyorsun ama hala kabul etmiyorsun ve konuyu hemen başka tarafa çekiyorsun,,neyi anlamıyorum,senin dediklerinin ne anlama geldiğini sana daha iyi anla diye açıklayarak yazıyorum ama sen kendi dediklerinin ne anlama geldiğini bile anlayamıyorsun aslan parçası,renkdaş yat uyu iyi geceler...

Ali Turan önce 1 metreye pas atmayi, toplan düz kosmayi ve topu kontrol etmeyi ögrensin.

hocam valla buyuksun hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyorsun valla bravo,yanlış yorumlar yapıyorsun futbolu yanlış yorumluyorsun hatalarını görüyorsun ama hala kabul etmiyorsun ve konuyu hemen başka tarafa çekiyorsun,,neyi anlamıyorum,senin dediklerinin ne anlama geldiğini sana daha iyi anla diye açıklayarak yazıyorum ama sen kendi dediklerinin ne anlama geldiğini bile anlayamıyorsun aslan parçası,renkdaş yat uyu iyi geceler...
bu kuyrugu dik tutma lafını bu konuda 2. kere söyledin. hayırdır kuyruguna kim bastı reyis. sende kesin kuyruk acısı var. kuyruga cok takılmışsın reyis saygılar.

bu kuyrugu dik tuma lafını bu konuda 2. kere söyledin. hayırdır kuyruguna kim bastı reyis. sende kesin kuyruk acısı var. kuyruga cok takılmışsın reyis saygılar.

baban yaşında adam ayıp .

ali turan defans için rotasyonda takılırdı . kayseride begeniyordum onu ben de.

Bu adamın bize sempatisi var belliki bize gelmek istiyor ama o Hurma ve Başkan varken çok zor

Geri
Üst Alt