# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

sen pinoyu begeniyormusun kardeş merak ettim?

evet arkadaş bir kader keita değildi ama oynadığı her maçta elinden geleni yaptı,şu an kazımmı pinomu dersen pinoyu secerim pinomu olcan adınmı dersen olcan adın derim,olcanmı gökhanmı dersen gökhanı seçerim ,gökhanmı amrabatmı dersen ikisini birden seçerim..

sen mustafa sarpla barış özbek i beğeniyormuydun kardeş merak ettim?

Galatasaray'a gidersen rüyaların gerçeklesermi?

Amrabat: İnşallah :)

Bu oğlan bizi istiyor :)

Beğenen beğenir beğenmeyenmeyen beğenmez kardeşim.Nedir bu anlamsız kavga?

evet arkadaş bir kader keita değildi ama oynadığı her maçta elinden geleni yaptı,şu an kazımmı pinomu dersen pinoyu secerim pinomu olcan adınmı dersen olcan adın derim,olcanmı gökhanmı dersen gökhanı seçerim ,gökhanmı amrabatmı dersen ikisini birden seçerim..

sen mustafa sarpla barış özbek i beğeniyormuydun kardeş merak ettim?

evet gitmeleri hataydı. taş gibi 2 orta sahayı kacırdık reyis. haksızlık yapıldı. mustafa sarpın gölge presini özledim. barış özbekin kafasını cevirip attıgı pasları özledim. anlıyormusun beni. yaramı deştin.:ays:

Firmini türkiyede ezilir

bundesliga da oynayan adam türkiyede de rahat oynar bence hem bu isim firmino olmasi önemli degil benim demek istedigim mesela suanda yerli yetenekler ariyoruz degilmi ben sahsen samed yesil in alinmasini isterim ama bizimkiler simdi gider cenk tosun talip olurlar on dan sonra 5 6 milyon bayilirlar

olcan adını alalım bitsin bu iş. arkasına amrabatı alıyorlarsa alsınlar. özgür kardeşi kırmayalım. amrabatıda alalım.

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı "

ribery üst klasman bir takıkdamıydı peki. metzden geldi bize. ben amrabat gelmesin demedimki. sen cok abartıyorsun. ondan takıldım sana bayada beni güldürdün saol reyis.

metz ust duzey takımdı demi bir dediğin bir dediğini tutmuyor amrabat iyi olsaydı psv bırakmazdı diyorsun duz mantıkla rıberyde iyi olsa metz bırakmazdı dıye yorum yapmışşıdır kesin,işte senin futboldan anladığın bu kadar,iyi olsaydı bırakmazdı rıbery içinde gelmeden önce kım bılır neler demişindir yok metz adamdan anlamıyormu fransada parlamamış bizdemi parlayacak anelkanın bonusu diye yorum yapmışşındır sen bu mantıkla valla hocam akşam akşam benı guldurdun ya süpersin

Hücum yetenekleri olarak Olcandan iyi.Ama Olcanın yerli olması ve takım savunmasına katkısının daha fazla olması da onun avantajı.İkisinede sevinirim

Benim asil merak ettigim bir konu var, simdi bizim baskan bu adami istedik olmadi diyor. Amrabat'da bunu duyuyor "insallah" diyor, "benim icin en buyuk kulup Galatasaray Turkiye'de" diyor.

Sizce bu futbolcuyu ayartmaya girer mi ucundan bir yerden yoksa alakasi olmaz mi?

Harry Redknapp yapardi bunlari zirt pirt herkes hakkinda "onu istiyorum bunu istiyorum" derdi. Bayern'in klasik devre arasi transfer politikasi oldugunuda biliriz bunun.

Bizde soyle bir fark var, bizim baskan "istedik olmadi, onlar izin verene kadar bu defter kapanmistir" dedi ama olan oldu ve Amrabat'in kulagina gitti, bu simdi ayartmak oluyor mu olmuyor mu? Nedir sizce?

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı "

metz ust duzey takımdı demi bir dediğin bir dediğini tutmuyor amrabat iyi olsaydı psv bırakmazdı diyorsun duz mantıkla rıberyde iyi olsa metz bırakmazdı dıye yorum yapmışşıdır kesin,işte senin futboldan anladığın bu kadar,iyi olsaydı bırakmazdı rıbery içinde gelmeden önce kım bılır neler demişindir yok metz adamdan anlamıyormu fransada parlamamış bizdemi parlayacak anelkanın bonusu diye yorum yapmışşındır sen bu mantıkla valla hocam akşam akşam benı guldurdun ya süpersin

sen anlamıyon heralde yazılanları. amrabat üst klasman takımdan(psvden geldi) ribery daha alt tabakadam metzden geldi dedim. yani adam üst klasman takımda oynayıpta başarısızlık yaşamamış onu söylüyorum. bu arada sana noktalama işaretini ögretmedilermi. ilkdefa yazı yazıyor gibisin reyis.

Benim asil merak ettigim bir konu var, simdi bizim baskan bu adami istedik olmadi diyor. Amrabat'da bunu duyuyor "insallah" diyor, "benim icin en buyuk kulup Galatasaray Turkiye'de" diyor.

Sizce bu futbolcuyu ayartmaya girer mi ucundan bir yerden yoksa alakasi olmaz mi?

Harry Redknapp yapardi bunlari zirt pirt herkes hakkinda "onu istiyorum bunu istiyorum" derdi. Bayern'in klasik devre arasi transfer politikasi oldugunuda biliriz bunun.

Bizde soyle bir fark var, bizim baskan "istedik olmadi, onlar izin verene kadar bu defter kapanmistir" dedi ama olan oldu ve Amrabat'in kulagina gitti, bu simdi ayartmak oluyor mu olmuyor mu? Nedir sizce?

Etik davranip dogrulari zikretmenin neresi ayartmak oluyor anlayamadim.

Bence Terim'i Amrabat'ı harbi harbi istiyor. Tum bu olanlardan cıkardıgım sonuc bu. Bizim Kayseri'yle oynadıgımız mactada deli gibi izlemisti Amrabat'ı. (: Ocak'ta Kayseri kıllık yapmazsa alıcaz gibi geliyo bana.

Reyesi istemiyoruz diye vıdı vıdı edenler, Amrabatı istiyoruz diye yine vıdı vıdı ediyolar. Oyuncu fanatikligini bırakın. Daimi asıl olan Galatasaray'dır.

İyi hoş diyorsun da renktaş asıl olan Galatasaray zaten, burda reyes i istemeyenlerin çoğunun nedeni belli, adam sene başında seni küçümsedi daha büyük takımlara giderim dedi, eee sen şimdi gelsin dersen sıkıntı.

Bir tarafta seni istemeyen oyuncu var bir tarafta isteyen. Kalite olarak da aralarında fark olabilir orası kesin yalnız yaş, maliyet vsvs gibi şeyleri baz alırsak hangisi ağır basar? Reyes olmasın daha kaliteli adam alabiliyorsa bizimkiler ne mutlu, elde bizimle adı geçen oyuncular belli herkes bunun üzerinde kritize yapıyor olay bu. Reyes - Amrabat olayı yok ortada.

Amrabat'ın Ronaldo'dan (Brezilyalı degil, cakma olan) farkı ne desem fazla tepki alır mıyım? :ka25:

İyi hoş diyorsun da renktaş asıl olan Galatasaray zaten, burda reyes i istemeyenlerin çoğunun nedeni belli, adam sene başında seni küçümsedi daha büyük takımlara giderim dedi, eee sen şimdi gelsin dersen sıkıntı.

Bir tarafta seni istemeyen oyuncu var bir tarafta isteyen. Kalite olarak da aralarında fark olabilir orası kesin yalnız yaş, maliyet vsvs gibi şeyleri baz alırsak hangisi ağır basar? Reyes olmasın daha kaliteli adam alabiliyorsa bizimkiler ne mutlu, elde bizimle adı geçen oyuncular belli herkes bunun üzerinde kritize yapıyor olay bu. Reyes - Amrabat olayı yok ortada.

Galiba bir yanlıs anlasılma oldu, düzeltelim.

Reyesi hoca istedi, kulupler anlastı, Reyes geri cevirdi. Amrabat ise gelmek icin can atıyor ve Türkiye'de bir Ispanyol'dan daha basarılı olma ihtimali hayli yüksek.

Amrabat'ın Ronaldo'dan (Brezilyalı degil, cakma olan) farkı ne desem fazla tepki alır mıyım? :ka25:

Alırsın tabi abi.Adam 100 metre koşucularıyla başa baş koşuyor 80 cm zıplıyor.Ronaldonun fizik özelliklerinin çeyreği var mı Amrabatta?(Tabi bu Amrabatın bizim için yeterli olduğu gerçeğini değiştirmiyor)

kiralik olarak yarim sezon icin gelecekse gelsin. yoksa uzak dursun. avrupa kupalarinda yaramaz.

lakin h.sas'a benzeyen bir oyun stili var. kafasi da kel, belki bu yüzden transfer etmek istiyorlardir. :asd:

o kadar adam tartışıldı ivelin popov'un adı hiç bizle geçmedi çok enteresan bir durum ve ben kendisini amrabat'dan daha yetenekli buluyorum.

Geri
Üst Alt