# Nordin Amrabat

Cevap: Dürüst, Amrabat Transferine Noktayı Koydu!

Elia gelsin <3

grosickiye yönelelim vakit kaybetmeden

Cevap: Süleyman Hurma'dan Galatasaray'a Transfer Yasağı İsteği

Böyle dürüst !!! klüpler oldukça Türk Futbolunun kalkınması için sanırım torunlarım bile çok bekleyecek....

______YIL: 2 0 0 9________________________________________YIL: 2 0 1 1

ggfgf.png

en güzelini demiş

alın şimdi kafası bulanmış oyuncunuzu tepe tepe kullanın

İyi turşusunu kursunlar.

allah belani versin serefsiz hurmaci azizin kopegi degilmisiniz hepiniz

bu adamların forması bi de sarı kırmızı ya ben ona yanıyorum, tff den bunların formasını sarı laciverte çevirmesini istemeliyiz..

ben ambrabatı beğenmeyenleri anlayamıyorum kimi istiyonuz robbeni filan mı? tabiki herkesin takdirine saygı duyuyorum ama devre arasında yapılabilecek en iyi transferlerden biri tabi gerçekleşirse..

Konu hakkında açık konuşmak gerekirse; gelmesini istemiyorum. tamam öyle yıldız gelecek falan demiyorum ama mütevazi ve geldiğinde takım dengesini bozmayacak, aksine takımın bir parçası olacak birisi lazım. Ha bu kim derseniz cevap veremem orası ayrı. Ama şuna cevap verebilirim. bu amrabat değil.

Konu hakkında açık konuşmak gerekirse; gelmesini istemiyorum. tamam öyle yıldız gelecek falan demiyorum ama mütevazi ve geldiğinde takım dengesini bozmayacak, aksine takımın bir parçası olacak birisi lazım. Ha bu kim derseniz cevap veremem orası ayrı. Ama şuna cevap verebilirim. bu amrabat değil.

vallahi de amrabat

Cevap: Hurma: "Amrabat gitsin de göreyim"

[video=youtube;iPRbaUkOiM4]https://www.youtube.com/watch?v=iPRbaUkOiM4[/video]
Rezil iğrenç yaratık bu Hurma... hiç mi insanlık yok sende ha? nedir bu ha nedir? nasıl dersin bu pislikleri o tertemiz insana. O Galatasaray'a gelmek istiyor, oynamak istiyor, şampiyonluk istiyor Avrupa istiyor. o'na yardım elini uzatacağına bir de utanmadan, sıkılmadan alay ediyor, küçük görüyorsun.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sensin... hiçbir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sen... utanacağını bilsem yüzüne tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsın ki sen.

Süleyman Hurma'nın bonservisi ne kadarsa verelim de gitsin başka yerde çalışsın.

Süleyman Hurma' ya ne kadar sövsek azdır sanırım. Kardeşim satmayacaksan satma. Senin oyuncunu istemek benim en doğal hakkım senin oyuncun da adamsa bu isteklerden etkilenmez takımında oynar aynı şekilde. Peki sana bir soru Hurma adisi. Cem Sultan Niçin Galatasarayla sözleşme yenilemedi? Senin dümbüklüğün yüzünden olamaz mı? Kendin yapınca suç olmuyorda ben yapınca mı suç?

cem sultan'ı şunlara gönderdik de yanarım yanarım ona yanarım..

hersene ayni istek her sene ayni oyun , hurmanin isi gücü yok derdi bir tek galatasaray

Aziz ve çetesi buna Galatasaray,a oyuncu satavsan bacaklavını kıvdıvıvım demiş heralde.Hala etkisinden kurtulamamış.Bi psikoloğa görünmeli.

Keline şaplatırım Hurma adam ol

Geri
Üst Alt