# Nordin Amrabat

Cevap: Türkiye'de Sadece Galatasaray'da Oynarım

Fatih Terim'in beni istediğini biliyorum

Fatih Terim'in kendisini çok istediğini bildiğini ve kulübüne transferi için başvurulduğunda 6 milyon Euro istendiğini duyduğunu sözlerine ekleyen Amrabat “Ben artık Türkiye Ligi'nde sadece G.Saray forması giymek istiyorum. Başkanım ve hocam iyi niyetli insanlar. Beni anlayacaklarını düşünüyorum. Bunu pazartesi günü kampa katılıp bir kez daha kendilerine söyleyeceğim. Galatasaray dışında başka bir takıma kolaylıkla gidebileceğim söyleniyor ama başka bir takımda oynamak istemiyorum” dedi.

6 Milyon euro cok pahali be...:)

Fatih Terim'in beni istediğini biliyorum

Fatih Terim'in kendisini çok istediğini bildiğini ve kulübüne transferi için başvurulduğunda 6 milyon Euro istendiğini duyduğunu sözlerine ekleyen Amrabat “Ben artık Türkiye Ligi'nde sadece G.Saray forması giymek istiyorum. Başkanım ve hocam iyi niyetli insanlar. Beni anlayacaklarını düşünüyorum. Bunu pazartesi günü kampa katılıp bir kez daha kendilerine söyleyeceğim. Galatasaray dışında başka bir takıma kolaylıkla gidebileceğim söyleniyor ama başka bir takımda oynamak istemiyorum” dedi.

6 Milyon euro cok pahali be...:)

6 milyon normal Amrabat icin.

Cevap: Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım

yedekte servet ve gökhan zan yerine ali turanı tercih ederdim. adamı sağ bekte harcadık. bir kez bile stoper oynayamadı

Oynattık. Karabük deplasmanında oynadı hatta. Servet kadar yavaş bir oyuncu kendisi. Beşiktaş derbisinde yaptırdığı penaltıyı hatırlayın. Maçı elleriyle vermişti.

amrabat reis gel be reis :)

Kop gel ulan. :D

4 mio ambramat 3 mio olcan

3 mio jaja mis gibi olur

Eger Kayseri Amrabat'ı satmazsa ne kendilerine bir faydası olur ne de Amrabat'a.Adamı hadi oynatmadılar kadro dışı bıraktılar diyelim,parasını tıkır tıkır almaya devam edecek yine.Şunu asla unutmamak gerekir,futbolcu asla köle degildir ve birinin bunu Kayseri'ye hatırlatması lazım.

Bu çok doğru , zarar görecek olan Kayserispor ve Amrabat sadece.Galatasaray yoluna devam edecek çok futbolcu bulur.Kendilerini bitiriyor aptallar.

kayseri ne ayı

gorende ingiltereden geliyo sanır

Hürriyetin hic bi haberine inanmıyorum

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Amrabat, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a gitmeden önce Kayseri'deki yakın arkadaşlarıyla dertleşti.

Kayseri de kendine kanka yapmış Amrabat.Vaybeee,ne yalan haber yapıyorlar yahu.

Ali Dürüst'ün yaptığı Arda Turan benzetmesi

Arda Turan'ı gitmesinden dolayı suçlayıp Amrabat'ın gelmesini çok isteyen Galatasaraylı arkadaşlar için ibretlik olmuş.

hürriyet 2. bir mehmet topuz zemini hazirliyor

Cevap: Amrabat Önemli açıklamalarda Bulundu

Öyle ya da böyle bu adam bize gelecek. :asd:

Eğer Kayseri'ye dönmeyip Uefa ya başvurursa bizdedir.

Cevap: Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım

Adamı hemen Ali Turan yaptınız. Bekleyin hele.

önemli olan beklemek değil bize gönül veren ve bize gelmek için fedakarlık yapan oyunculara ne kadar sabrettiğimiz... Bu konuda malesef çok kötüydük umarım bu yönetimde böyle yapmaz...

Açıklama yapmamış ki.Dedikodu yapmışlar ne açıklaması? Yok yakın arkadaşı ile konuşmuş falan filan.

kayserispor yonetimi ozellikle o hurma futbolcu katilligi yapıyor 1 an once kurtulması lazım turk futbolu bole adamlardan

bence gelse bile 2013 ü bekleyelim hurmadan beleş oyuncu almak çok hoşuma gidiyor

Açıklama yapmamış ki.Dedikodu yapmışlar ne açıklaması? Yok yakın arkadaşı ile konuşmuş falan filan.

İşte medyanın gücü bu.Dedikodu veya kişisel temennilerini habermiş gibi algılatmak.Güzel bir konuya dikkat çekmişsin Halit kardeşim, tebrikler.:005:

Geri
Üst Alt