# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Transferinde Flaş Gelişme!

Elma ile armutu ayıralım. Yabancı sınırlamasının olduğu bir yerde Türk oyuncuların daha pahalı olması normal, bunun önüne set çekemezsiniz. Kaliteli Türk oyuncusu sayısı daha az olduğu için, bu az sayıdaki oyuncular aynı seviyedeki yabancı oyunculara nazaran daha fazla bedellerle transfer yapıyor. Amrabat iyi oyuncu ancak dediğim gibi onun potansiyelinde yabancı oyuncu bulabilmek o kadar zor değil, zaten farazi açıklamalar bunlar, şurada 10 gün kaldı, neler olacağını hepimiz göreceğiz.

Ben Amrabat'ın en az 5 edeceğini düşünüyorum. 6 verilirse de hiç üzülmem çatır çatır oynar.

Yaklaşık 3 yıldır şu forumdayım. Transferi gündemde olan hiçbir futbolcuda mutabık kalındığına şimdiiye kadar şahit olmadım. Forlan, Drogba, Ronaldinho, Babel.........vs.

Bence ya Amrabat ya Shaqiri ikisi birden olmaz.

Yaklaşık 3 yıldır şu forumdayım. Transferi gündemde olan hiçbir futbolcuda mutabık kalındığına şimdiiye kadar şahit olmadım. Forlan, Drogba, Ronaldinho, Babel.........vs.

normal bu abi. herkes aynı fikirde olsa sorun büyük demektir:)

Bir de şu var, adamın niyetini bilmiyorum, yani para için mi yaptı yoksa gerçekten Galatasaray sempatisi mi var bilmiyorum ama bu adam bizim için kendisini takımından soyutladı, kadro dışı kalmayı göze aldı, üstüne bir daha Galatasaray'a gelmek istediğini açıkladı. Hal böyle olunca da bu kadar istekli olduğu için de başarılı olacağına inancım tam aslında ama 6 milyon euro çok işte, A2 takımına attıkları oyuncunun bedeli düşer, 3 milyon euroya falan alabilse keşke.

Shaqiri 13€ ediyorsa Amrabat rahat 6€ eder.

Taraftar kulübün muhasebecisiymiş gibi bu konuya fazla müdahil olmayı sevdiği için, "Melo 'nun bonservisini taraftar ödesin" diye önermek istiyorum.

130.000 gönüllü olacak ve kelle başı 100€ falan bağışlanacak yada 2 katı 3 katı bir alışveriş bayılacak store'dan.

Diğer seçenek kombine ücretlerine ve maç biletlerine %50 zam. İtiraz etmek yok sonra ama.

Nasıl?

abi oyle bisey olursa ilk ben girerim.

13 melo ya, 13 shaqiriye, 6 milyon amrabata hepsine topladiginda cikan rakam bizim acimizdan hic mantikli gelmiyor.

Afrika ile bağlantısı olan oyunculara pek sıcak bakmıyorum. Takımda bir tanesi kaldırılır ama Amrabat da ileride Fas da iyice oynamaya başlarsa sıkıntı olur,birincil istememe nedenim bu,elimizde Eboué var zaten.

Bir başka sebep de El Arabi ve ismini hatırlamadığım bir oyuncu daha vardı Faslı genelde paraya bakarlar,verimi ne kadar olur bilemem. Gerçi Amrabat'ın Hollanda kültüründen yetişmesi bir nebze kafamdaki soru işaretini kaldırıyor ama yinede ilk seçeneği kaldırmıyor.

Melo'nun bonservisini taraftar ödesin gibi bir şey çıkacaksa şu anda cüzdanın içindeki tüm parayı o gün yatırırım hesaba.

abi oyle bisey olursa ilk ben girerim.

13 melo ya, 13 shaqiriye, 6 milyon amrabata hepsine topladiginda cikan rakam bizim acimizdan hic mantikli gelmiyor.

elano 7,yekta 4,stancu 5,cluio 2,riera 3(yıllık ücretini biliosunuz), hepsi çöpe giden para....

elano 7,yekta 4,stancu 5,cluio 2,riera 3(yıllık ücretini biliosunuz), hepsi çöpe giden para....

dogru. iste bu saydigin sacma sapan isler yuzunden galatasaray bugun cift haneli rakamlara cikmakta tereddut ediyor. su 10 senelik surecte saglam yapiyo oturmus olsaydik en azindan istedigini alabilen bir butceye sahip olabilirdik. simdi transferler baskan katki yaparsa olabiliyor. ya da kredi actirabilirse.

beyler bi kanat amrabat bi kanat shaqiri kötü mü olur yani bırakın maliyetini klub muhasebecisi düsünsün.

Geri
Üst Alt