# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Transferinde Flaş Gelişme!

6m cok bu adama en fazla 4.5-5 eder hurma bilerek yapıyor fazla para koparmak icin

eger XS olmazsa alternatiflerden birisidir bence yani 2 farklı transfer listesi varmış, bir tanesi eger bir sakatlık olmazsa Avrupaya gitmemiz konusunda içinde XŞ ninde bulundugu liste varmış fakat eger bir aksilik olurda katılamzsak falan ona görede liste varmış. bugun radyosporda Serhat Tatlı söyledi. bütün listedeki futbolcularla görüşülmüş.

Amrabat'a 3 diyenler Yiğit le Amrabatı bir tutuyorlar şuan.Yiğit'te 2.8M di...Amrabat hiç olmazsa 5 eder.

6m euro çok fazla. zaten amrabat'a şu durumda gerek yok. shaqiri alınıyor. solda emre çolak oynuyor. amrabat nerede oynayacak? 6m yedek soyundurmak için mi vericez? haa kesin gelmesin de diyemiyorum. adam Galatasaraya gelmek için a2 takımıyla antremanlara çıkmayı göze aldı

Amrabat'a 3 diyenler Yiğit le Amrabatı bir tutuyorlar şuan.Yiğit'te 2.8M di...Amrabat hiç olmazsa 5 eder.

Yiğit'in Türk statüsünde oynaması ülke içindeki fiyatını arttırıyor.

Amrabat'ın şu anki değeri 4ten fazla değildir.

6m euro çok fazla. zaten amrabat'a şu durumda gerek yok. shaqiri alınıyor. solda emre çolak oynuyor. amrabat nerede oynayacak? 6m yedek soyundurmak için mi vericez? haa kesin gelmesin de diyemiyorum. adam Galatasaraya gelmek için a2 takımıyla antremanlara çıkmayı göze aldı

Shaqiri konusunda çok kesin konuşmayın derim.Geçen hafta alamadıysak bu hafta almamız %50 zorlasacak.

shaqiri alma yollarından biride başka ciddi alternatiflerle ilgilenmektir.

Amrabat Afrika Kupasında patlama yapabileceği için Kayserispor bekletiyor, başka açıklaması yok.

Kayseri ne kadar yüksek fiyat çekerse çeksin, bu konuda bir CM'ci olarak haklı olduklarını düşünüyorum :)

Yönetim, Fener Sow 'u aldı gazına gelmez diyorsun.

Taraftar kendini yırttı diye değilde ego uğruna alıyorlarsa varsın almasınlar.. Yönetim transfer anlamında çok başarısız. Kim ne derse desin. fener bu durumda Sow'u alıyor şaka gibi..

6 bence pazarlık başlangıcı için normal, 4.5 civarına düşürür bizimkiler kayserinin gerçekten satmaya gönlü varsa. Ama Shaqiri transferini engelleyecekse iyi düşünmek gerek. Kanatlarda iki yabancı demek şöyle birşey olabilir:

Muslera

Sabri Semih Ujfa Hakan

Shaqiri Melo Selçuk Amrabat

Elmander Sercan

Eboue dönünce patlıyor tabii... Bence Terim bu yüzden Shaqiri+Amrabat'a onay vermez.

Cevap: Amrabat, Kayserispor Yönetimini Topa Tuttu!

Normal şartlarda transfer bu kadar zor olmaz ama Galatasaray Türk kulüplerinden futbolcu isterse böyle olur.Transfer etmek isteyen Kayserispor'un köpeği olduğu takım olsaydı transfer gerçekleşirdi.

Alsak da hurmacının elinden kurtarsak şu adamı bea:D

Kop gel günahlarından. :D

6 bence pazarlık başlangıcı için normal, 4.5 civarına düşürür bizimkiler kayserinin gerçekten satmaya gönlü varsa. Ama Shaqiri transferini engelleyecekse iyi düşünmek gerek. Kanatlarda iki yabancı demek şöyle birşey olabilir:

Muslera

Sabri Semih Ujfa Hakan

Shaqiri Melo Selçuk Amrabat

Elmander Sercan

Eboue dönünce patlıyor tabii... Bence Terim bu yüzden Shaqiri+Amrabat'a onay vermez.

bu kadro kurulursa orta sahamız real madridden iyi olur:)

lesh oyuncu bildigin anadolu topcusu.

Geri
Üst Alt