- 26 Kasım 2012
- 179.206
- 241.278
- 5.688
Cevap: Amrabat, Kayserispor Yönetimini Topa Tuttu!
simdi gelebilir miyim

simdi gelebilir miyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karabük emenikeyi kaça almıştı acaba?
simdik
amrabat nedir once bunu tartisalim
kanat oyuncusu mudur yahut 2. strikor mudur
baros gibi g. pozisyonuna kendini dahil edebilirmi¿
simdik
amrabat nedir once bunu tartisalim
kanat oyuncusu mudur yahut 2. strikor mudur
baros gibi g. pozisyonuna kendini dahil edebilirmi¿
ilie'yse koy sepete
Amrabat cok sakatlanmiyor, bir de o kadar direkten donen topunu gormedim. Gerci Ilie kadar direge nisanlayan kimseyi gormedim.
oyle vurus teknigi gormedim ne adamdi ya
kalsa neler olurdu acefa?
Direkler aglardi.
Saka bir yana, o zamanlar Vural, Celil, Serkan uclusu olmayinca Samsun'dan, Ilie ve Filipescu'ya yonelmistik. Sansal A aciklamisti Kanal D'de transerferin bittigini. Youtube da yok tabi, Sansal ne gosterdiyse klip olarak o kadar biliyorduk, ama yine de nabiz 100'u gectiydi helikopterle getirecekler denince yeni acikta PSG macindan once. Anelka'nin ve bizim genc oldugumuz donemlere tekabul ediyor bu anilar.
Ilie>Amrabat>Pino benim icin. Pino'nun sol kanat/forvet performansini dusunerek diyorum bunu.
ben o kadar iyi hatirlamiyorum reis. o zamanlar gazetede ufak ufak haberler cikardi yok su geliyor bu geliyor diye sonra da bir gun ansizin gelirdi bir topcu. simdiki gibi twitter sovlari yoktu. adam gelince duyup ha iyi derdik. ayrica psg maci hayronun sov yaptigi mac degil mi? taffarel gelene kadar ebemiz bellenmisti
6 milyona bile vermez bunlar