# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat, Kayserispor Yönetimini Topa Tuttu!

Amrabat3.jpg

simdi gelebilir miyim

Cevap: Amrabat, Kayserispor Yönetimini Topa Tuttu!

gereksiz transfer..... Emre Colak ve Berkan geliyor.. hic gerek yok

Cevap: Amrabat Transferinde Flaş Gelişme!

simdik

amrabat nedir once bunu tartisalim

kanat oyuncusu mudur yahut 2. strikor mudur

baros gibi g. pozisyonuna kendini dahil edebilirmi¿

simdik

amrabat nedir once bunu tartisalim

kanat oyuncusu mudur yahut 2. strikor mudur

baros gibi g. pozisyonuna kendini dahil edebilirmi¿

Ilie gibi iste. Daha cok benzeyen bir oyuncu aklima gelmedi.

Edit: Bunu yazdiktan sonra bir Ilie'nin wiki sayfasina bakayim dedim, pozisyonuna ne demisler diye.

Left Winger/Striker yaziyor. Amrabat icin de Left wing/Forward denmis.

ilie'yse koy sepete

Amrabat cok sakatlanmiyor, bir de o kadar direkten donen topunu gormedim. Gerci Ilie kadar direge nisanlayan kimseyi gormedim.

oyle vurus teknigi gormedim ne adamdi ya

kalsa neler olurdu acefa?

kalsa dedim de herif 2000'de CL finalinde oynamis :asd: bizde kalsa uefa kupasini kazanan kadroda olabilirdi diyecegdim az daha

oyle vurus teknigi gormedim ne adamdi ya

kalsa neler olurdu acefa?

Direkler aglardi.

Saka bir yana, o zamanlar Vural, Celil, Serkan uclusu olmayinca Samsun'dan, Ilie ve Filipescu'ya yonelmistik. Sansal A aciklamisti Kanal D'de transerferin bittigini. Youtube da yok tabi, Sansal ne gosterdiyse klip olarak o kadar biliyorduk, ama yine de nabiz 100'u gectiydi helikopterle getirecekler denince yeni acikta PSG macindan once. Anelka'nin ve bizim genc oldugumuz donemlere tekabul ediyor bu anilar.

Ilie>Amrabat>Pino benim icin. Pino'nun sol kanat/forvet performansini dusunerek diyorum bunu.

Direkler aglardi.

Saka bir yana, o zamanlar Vural, Celil, Serkan uclusu olmayinca Samsun'dan, Ilie ve Filipescu'ya yonelmistik. Sansal A aciklamisti Kanal D'de transerferin bittigini. Youtube da yok tabi, Sansal ne gosterdiyse klip olarak o kadar biliyorduk, ama yine de nabiz 100'u gectiydi helikopterle getirecekler denince yeni acikta PSG macindan once. Anelka'nin ve bizim genc oldugumuz donemlere tekabul ediyor bu anilar.

Ilie>Amrabat>Pino benim icin. Pino'nun sol kanat/forvet performansini dusunerek diyorum bunu.

ben o kadar iyi hatirlamiyorum reis. o zamanlar gazetede ufak ufak haberler cikardi yok su geliyor bu geliyor diye sonra da bir gun ansizin gelirdi bir topcu. simdiki gibi twitter sovlari yoktu. adam gelince duyup ha iyi derdik. ayrica psg maci hayronun sov yaptigi mac degil mi? taffarel gelene kadar ebemiz bellenmisti

ben o kadar iyi hatirlamiyorum reis. o zamanlar gazetede ufak ufak haberler cikardi yok su geliyor bu geliyor diye sonra da bir gun ansizin gelirdi bir topcu. simdiki gibi twitter sovlari yoktu. adam gelince duyup ha iyi derdik. ayrica psg maci hayronun sov yaptigi mac degil mi? taffarel gelene kadar ebemiz bellenmisti

Ben Hagi oyundan cikarken Collina'nin saygisindan Hagi ile tokalastigi, PSG'ye 4 caktigimiz, bir de bize Anelka diye bir genc var yedekte, cok yetenekli, bu arada benim cantaya dikkat edin diyen abinin cantasinin tutacak yerini ziplarken kirdigimiz mac olarak hatiriyorum. Hayrettin de elinden geleni yapiyordu.

6 milyona bununla uğraşıncaya kadar soldan daha acil olan sağ açık için shaqiriyi alın.Ha shaqiriyi aldıktan sonra fark etmez ne yaptığınız.

6 milyona bile vermez bunlar

6 milyona bile vermez bunlar

biz de 6 milyon vermeyiz zaten.

Ama keşke makul bi fiyatta anlaşılsada alınsa.

Kadroda kaliteli futbolcu sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyi. Sol kanat + forvet için alternatif olur Amrabat.

Yanlız Şhaqiri den vazgeçme durumu olacaksada mümkünse gelmesin

Edit : Bu arada 200. mesajımmış. Yakında Salman' ı yakalarım bu gidişle :D

artık pata muhabbeti yapmaktan bıkmadınız mı ?

Açık açık söylüyorum, kaç paraysa kaç para ( sanki Ü. Aysal ne kadar vereceğini, verdiği kadarını telafi edebileceğini bilmiyor mu) alınsın artık şöyle adamlar.

6 Milyon euro etmez. 2,5m euro' dan bir cent fazla etmez. Bundan sonra hiçbir transfere abuk sabuk paralar ödemek yok! Zaten şu anda sol kanatta adam eksikliği de yok. Emre Çolak' a bir kaç hafta daha lazım. Riera da bir çok kereler gösterdi ki futbol bilgisi ve yeteneği üst düzeyde.

Ayrıca tüm bu olanlardan sonra ben Kayserispor' dan futbolcu transferine tamamiyle karşıyım. Bir tek FB ye gebe kalsın zavallılar.

Geri
Üst Alt