# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Transferinde Flaş Gelişme!

iyide amrabat da afrika kupasinda oynuyor, hala anlamis degilim amrabat su durumda nerden cikti eger shaqiri bitdi sayilirsa, yoksa bügünkü tff haberlerden sonra shaqiri yerine amrabat mi geliyor.

bir kanatımız shaqiri bir kanatımız amrabat.....

Muslera

Eboue-Semih-Serdar-Hakan

Shaqiri-Selcuk-Melo-Amrabat

Mevlüt/Sercan/-Elmander

yada..

Muslera

Eboue-Semih-Serdar-Hakan

Selcuk-Melo-Emre

Shaqiri-Elmander-Amrabat

6 bence pazarlık başlangıcı için normal, 4.5 civarına düşürür bizimkiler kayserinin gerçekten satmaya gönlü varsa. Ama Shaqiri transferini engelleyecekse iyi düşünmek gerek. Kanatlarda iki yabancı demek şöyle birşey olabilir:

Muslera

Sabri Semih Ujfa Hakan

Shaqiri Melo Selçuk Amrabat

Elmander Sercan

Eboue dönünce patlıyor tabii... Bence Terim bu yüzden Shaqiri+Amrabat'a onay vermez.

Ben farklı bir senaryo yazayım.Melonun bonservisi 13m.Yönetim sezon sonunda meloyu almayıp seneye Şamp.Ligi kadrosunda yerine Engin-Ceyhun-Yekta veya alınacak yerli bir oyuncu koyarak kanatları shaqiri ve amrabat olarak düşünüyor da olabilir.Gerçi meloyu almazlarsa küseriz ağlarız artık.

Cevap: Amrabat, Kayserispor Yönetimini Topa Tuttu!

Galatasaray aşkı değil para aşkı

Para içinde gelmek ister ama bu kulübün adı Galatasaray mükemmel stad mükemmel taraftar herşey süper . Ambrabatın dediği gibi ''Türkiyenin en büyük kulübü, burda kim oynamak istemez''. yabancı olsam paradan çok , oynadığım takıma bakarım , hem sevk yönünden hemde kendimi gösterme yönünden. Büyük kulüplerde kendini gösterdinmi RMD gibi takımların dikkatini daha çok kolay çekersin.

Bu portal bende niye kendi kendine almanca oluyor..?

portal sayfasında en alta bu resimdekini göreceksin TR seç , GSCcimbom'dan çıkmadığın süre öyle kalır hep ( fakat siteden tamamen çıkınca tekrar basman gerekiyor !!! )

2mefy94i.jpg

bence bu adamı transferin son günlerine doğru satacaklar yoksa kendileri zarar görür

Kaç para edip etmeyeceğini bence(transfer olursa) performansına göre değenlendirmek gerek.

İki kilo Kayseri pastırmasi fiyatına aldıklari adama kimse 6 milyon Euro vermez.1,5'e versinler düşünelim.

6 milyona verirler vermesine de ,mesele su ki biz o paraya kimleri alabiliriz Amrabat haricinde.Beni tatmin edecek bir isim degil Amrabat eger ki Shakiri kalitesinde bir adam alamayacaksak , Keita gelsin 500 bin €'ya

6 bence pazarlık başlangıcı için normal, 4.5 civarına düşürür bizimkiler kayserinin gerçekten satmaya gönlü varsa. Ama Shaqiri transferini engelleyecekse iyi düşünmek gerek. Kanatlarda iki yabancı demek şöyle birşey olabilir:

Muslera

Sabri Semih Ujfa Hakan

Shaqiri Melo Selçuk Amrabat

Elmander Sercan

Eboue dönünce patlıyor tabii... Bence Terim bu yüzden Shaqiri+Amrabat'a onay vermez.

Böyle orta saha olsun ben Emre yi kesmem atarım 4 lünün önüne serbest olarak Elmanderi tek forvet yaparım...

Amrabat shaqiri ikiside gelsin tek forvetli sisteme dönelim razıyım :D

6 milyon Amrabat'a verecegimize Pino'yu geri getiririz. Tarzlarini cok benzetiyorum zaten. Amrabat tabi daha iyi Pino'dan, ama 6 milyon da cok fazla.

Bir an aklima organize isler filminin sonu geldi, yonetimi topa tuttu diyince.

Geri
Üst Alt