# Nordin Amrabat

Cevap: İddia: Amrabat Transferi Bitti !

Amrabat'in Shaqiri ile alakasi yok, Amrabat gelirse Shaqiri'yi unutun diyenlere duyrulur.

Amrabat 5.5 milyon euro eder mi? Bence edebilir. Benim aklimda sadece 1 soru isareti bulunur o da "Avrupa'dan 5.5 milyon euro'ya daha iyisini alamazmiydik?". Ha Amrabat Turkiye'yi biliyor, adapte olmus bir isim. Bu acidan da bakmak lazim ama iyi bir scouting ekibin varsa yurt disindan aldigin oyuncularda bu sorun olmaz zaten.

Bu haber dogru mu degil mi bilemem ama Amrabat icin hatiri kisiler devreye girmis deniliyor, Albayrak gorusmeleri yurutuyor diye bir kac kez okudum twitter'da. Bakalim, bence bu is olabilir.

Amrabat iyi oyuncu 5.5 fazla ama Türkiye de piyasası böyle maalesef.Sıkıntı ise yabancı sınırı.

Shaqiri geldiğinde Muslera,Eboue,Ujfalusi,Melo,Shaqiri,Elmander olacak yabancılar diğer kanada Amrabat alınırsa yedek kalır maalesef takımda.Forvete yerli Türk gelsin desek gelebilecek tek isim Eren Derdiyok onun da fiyatı en az 10 Milyon Euro ve ikna etmesi imkansıza yakın.Ama Amrabat'ı da küçümsememek lazım.Her takımda fark yaratır Türkiye de.

Biz Pino'nun kıymetini bilmemişiz beyler.Pino neymiş yahu.Ancak FT bunu görememiş.Hatta Shaqiri'yi de almayalım Pino geri dönsün yeterli.Değilmi ?

Katılmayabilirsin ama bu şekilde dalga geçmen gerekmez. Şu an zaten 7 yabancı var takımda Şakiri de gelirse 8 eder. Amrabat'a o kadar para verip yedek mi oturtalım? Pino zaten bizim oyuncumuz, maaşı düşük yedekliği de sorun etmez. Kötü oyuncu da değil.

Allahini seven Pino muhabettini kapatsin.. Pino bu takimda olursa vizyon nerde?

Allahini seven Pino muhabettini kapatsin.. Pino bu takimda olursa vizyon nerde?

Sanki kanatlara Ronaldo ile Robben'i aldık da biz Pino'yu istiyormuşuz gibi konuşmuyor musunuz :)

Kanatlarda Kazım ve Riera var, yedekte de Aydın. Bilmem farkında mısınız?

SHAQIRI nasıl 13 milyon euro filan etmez ise Amrabatta 5,5 milyon euro filan etmez.Eder diyenler ya saymayı bilmiyorlar yada dayak yemeişler.Ha bu arada Pino solda verimsiz bir adam ancak sağda verdiği verimi gözönüne alırsak Amrabatta solda aşağı yukarı aynı verimi verecektir.D class iki topçu.Bu arada şhaqiride C classtır fazlası değil.

Neden bu kadar abartıldı anlamak güç,tabi alınırsa birşey diyemem sonuçta hoca istiyormuş.

Bana kalsa hiç uzaklarda aramaya gerek yok.Sağa al Keita'yı eldeki imkanlarıda aktar Gökhan'a,al sana deli gibi iki kanat.Nasıl olsa kanatlarda iki yabancı kullanamayacağız.

transfer döneminden soğudum arkadaş ya.kazımı izlettirmeyecek birini alın artık.

Sanki kanatlara Ronaldo ile Robben'i aldık da biz Pino'yu istiyormuşuz gibi konuşmuyor musunuz :)

Kanatlarda Kazım ve Riera var, yedekte de Aydın. Bilmem farkında mısınız?

Peki, vallaha kazimi pinonun ustunde tutari

.. Pino ne oynadi? Kac kez sakatlandi haberin varmi ?

SHAQIRI nasıl 13 milyon euro filan etmez ise Amrabatta 5,5 milyon euro filan etmez.Eder diyenler ya saymayı bilmiyorlar yada dayak yemeişler.Ha bu arada Pino solda verimsiz bir adam ancak sağda verdiği verimi gözönüne alırsak Amrabatta solda aşağı yukarı aynı verimi verecektir.D class iki topçu.Bu arada şhaqiride C classtır fazlası değil.

Neden bu kadar abartıldı anlamak güç,tabi alınırsa birşey diyemem sonuçta hoca istiyormuş.

Bana kalsa hiç uzaklarda aramaya gerek yok.Sağa al Keita'yı eldeki imkanlarıda aktar Gökhan'a,al sana deli gibi iki kanat.Nasıl olsa kanatlarda iki yabancı kullanamayacağız.

Pino E

Amrabat D

Keita D

Shaqiri ise A potansiyelli C sınıfı futbolcu.

Bu konu üstünde durmak lazım bence.

Nordin Amrabat gelecek hafta 5,5 milyon euroya Galatasaray'a transfer oluyor diyor arkadaslar... Tercumesi yani...

Bu adamın mevkisi sol açık.Kötü olan performansı sağ açıkda oynayarak %50 düşer.

Bizim Adam akıllı bir sağ açık almamız gerekiyor.Amrabat gereksiz.

zaten belli bir taraftar profili varki,pino yu da beğeniyor giden cana yı da beğeniyordu,pino ve cana nın geçen seneki berbat takımın kurbanı olduklarını düşünüyorlar,o teknikle orata saha topçusu olmaz bknz cana,o bencillikle büyük takım topçusu olunmaz bknz pino,onların alınması aslında büyük bir hataydı izlemeden etmeden 2 menejerin önermesiyle 3,5 kasetini izleyip adam alırsan böyle olur işte,pino zaten çok iyi bir adam olsa arap liglerinde boy göstermezdi bu yaşında,çünki oralara genelde 32 üstü adamlar gidiyor son demlerinde para kazanmak için cana da zaten arnavut yöneticisi sayesinde gitti lazio ya kizaten lazio da da bi şey yaptığı yok,neyse okuya okuya alıştım bu pino muhabbetlerine pino yu o kadar çok isteyenler alsın eski kasetlerini izlesin,allahtan şu anda aklı başında teknik ekip varda o konuda içim rahat

Pino E

Amrabat D

Keita D

Shaqiri ise A potansiyelli C sınıfı futbolcu.

Bu konu üstünde durmak lazım bence.

A potansiyelli olduğu konusunda şüpheliyim,Keita'ya D demekte ayıp kaçmış biraz,C diyelim en iyisi.:) Şaka biryana sınıflandırmada ufak yorum farkları tabiki olabilir.Ben o gelmesin bu gelmesin demiyorum Shaqiri gelirsede memnun olurum.Bahsettiğim konu konuşulan paralarla oyuncular arasındaki dengesizlik.

Şimdi biz hem Amrabat'ı hem de Shaqiri'yi mi alıyoruz ? 1-2 gündür uzağım gündemden. Alıyorsak ne güzel işte birbirlerini yedekleyebilirler şikayetiniz ne ?_

Biri sağda biri solda oynuyor,gündemden bayaa uzak kalmışsın...20 yıl filan oldu heralde.:)

Şaka biryana birbirlerini yedeklemeleri için düşünülmüyorlardır,öle bir dünya yok.

Geri
Üst Alt