# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

nasıl oynadı bugün kereta ?

bussaffa ve shamak cikana kadar sag kanattan pek olumlu birsey yapamadi oyuna iyi baslamis olmasina ragmen.

ikinci yari busaffa ve shamak cikti oyundan, daha cok sorumluluk aldi, daha cok topla bulustu dolayisiyla daha cok etkili oldu, golu hazirlayan da amkarbat idi

ama 90 dk ya baktigin zaman bence vasatin altinda kaldi

UZUN SÜREDİR PEŞİNDE

G.Saray'ın aylardır transfer gündeminde olan Kayserisporlu yıldız oyuncu Amrabat'ın sarı-kırmızılı formayı giymeye çok yaklaştığı belirtildi. Bu transferin gerçekleşmesı için uzun zamandır büyük bir mücadele veren ve Kayserispor'un inadını kırmaya çalışan sarı-kırmızılı yönetimin, Faslı oyuncu konusunda Kayserisporlu yöneticileri ikna ettiği ifade ediliyor.

ÖZTÜRK-HURMA BULUŞTU

Ankara'daki TFF Genel Kurulu'nda Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma ile bir araya gelen başkan yardımcısı Adnan Öztürk, bu transferin detaylarını masaya yatırdı. Öztürk'ün, Hurma'ya "Artık verin şu çocuğu da bitsin bu iş. İnadınızdan vazgeçin" dediği, Hurma'nın da, "Etik olmayan şeyler oldu. Yoksa Amrabat'ı vermek isteriz" yanıtını verdiği bildirildi.

Tunus'a karsi Fas'in en iyilerindendi. Assaidi ve Taarabt'dan daha iyiydi.

Leto'dan falan iyi bu adam bence. Bu adam varken Kayseri maçlarını da izliyordum artık izlemiyorum rezil oynuyorlar. Amrabat izlemesi keyifli bir adam.

Gelmesini çok isterim.

Olma ihtimali var galiba.

Genel Kurul'da Amrabat zirvesi

G.Saray aylardır gündeminde olan Kayserisporlu Amrabat'ın transferini TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda bitirdi. Ankara'da Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma ile bir araya gelen Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, "Artık verin şu çocuğu da bitsin bu iş" dedi. Hurma ise, "Bizim itirazımız transfere değil, transferin oluş şekline" karşılığını verdi. Yaptığı konuşmayla Kayseri cephesini yumuşatan ve prensip anlaşmasına varan Öztürk, ardından G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yanına giderek onay vermesi halinde transferi bitireceklerini söyledi. Bu görüşme sonrası Hurma'nın salonda Terim'in yanına oturarak transferin detaylarını onunla da konuştuğu gözlendi. .

Sabah Spor - Genel Kurul'da Amrabat zirvesi

İnşallah olur bu transfer.

Şu Kayseriyle aramızı düzeltelim yaw hiç yakışmıyor

amrabat anca kayseri yonetimi degisirse olur. o laflardan sonra verirlerse buyuk bir haysiyetsizlik olur kendileri adina.

amrabat anca kayseri yonetimi degisirse olur. o laflardan sonra verirlerse buyuk bir haysiyetsizlik olur kendileri adina.

zamanında topuz ve g.ünal içinde satmayacaz diye bağırıp bağırıp satmadılarmı, amrabat içinde aynısı olabilir. haysiyetsizlik olur dersen zaten onlara yabancı bi terim değil, ama diğer taraftan şunu diyebiliriz fb isteseydi çoktan vermişlerdi

fas kralının tepkisi işe yaramış sanırım. Hurmanın Akp baglantılarını ve AKp'nin ortadogu politikasını dusunursek , bu transfer bitmiş demektir.

bitti bu iş imkansız ama çoğu suyu çıktı diye istemiyorduda alt yapısı çok sağlam bu elemanın büyük yıldız olabilirdi ligimizde

Olma ihtimali var galiba.

Genel Kurul'da Amrabat zirvesi

G.Saray aylardır gündeminde olan Kayserisporlu Amrabat'ın transferini TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda bitirdi. Ankara'da Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma ile bir araya gelen Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, "Artık verin şu çocuğu da bitsin bu iş" dedi. Hurma ise, "Bizim itirazımız transfere değil, transferin oluş şekline" karşılığını verdi. Yaptığı konuşmayla Kayseri cephesini yumuşatan ve prensip anlaşmasına varan Öztürk, ardından G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yanına giderek onay vermesi halinde transferi bitireceklerini söyledi. Bu görüşme sonrası Hurma'nın salonda Terim'in yanına oturarak transferin detaylarını onunla da konuştuğu gözlendi. .

Sabah Spor - Genel Kurul'da Amrabat zirvesi

Fakat Hurma bugün şöyle bir demeç vermiş : "Galatasaray Ambarat'ın artık satılık olmadığını biliyor"...

bitti bu iş imkansız ama çoğu suyu çıktı diye istemiyorduda alt yapısı çok sağlam bu elemanın büyük yıldız olabilirdi ligimizde

bizim ligimizde "onemli" bir oyuncu olabilir, ama Galatasarayin kapasitesinde oldugunu hic dusunmedim dusunmuyorumda... belli olmaz tabiki birden patlama yapabilir ama hollandada buyumus ve alt yapisini orda gordu bu nedenle bazi konularda bir iki adim ilerde olabilir bizim ligin oyuncularina gore. ama Hollanda liginde bile bencilliginden dolayi cok elestirilmistir. Amrabat bir iki mac cok iyi patliyan bir oyuncu ama cok istikrarli mi dir diye sormak lazim...

bizim ligimizde "onemli" bir oyuncu olabilir, ama Galatasarayin kapasitesinde oldugunu hic dusunmedim dusunmuyorumda... belli olmaz tabiki birden patlama yapabilir ama hollandada buyumus ve alt yapisini orda gordu bu nedenle bazi konularda bir iki adim ilerde olabilir bizim ligin oyuncularina gore. ama Hollanda liginde bile bencilliginden dolayi cok elestirilmistir. Amrabat bir iki mac cok iyi patliyan bir oyuncu ama cok istikrarli mi dir diye sormak lazim...

merhaba.. yardım edebilirmisiniz acaba...

Geri
Üst Alt