# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

Adama zorla özür diletmişler.

Sezon sonu istersek aliriz malum aramiz duzeldi Kayserispor ile.

Bence olay şu Fatih Terim Amrabat'ı aradı ve sezon sonu seni alacağız ama şimdi oyna ve formunu koru Kayseri'den özür dile dedi.Bunu Kayseri'ye de söyledi aralar yumuşadı ve sezon sonu bu adamı yüksek ihtimal alacağız.

Bence olay şu Fatih Terim Amrabat'ı aradı ve sezon sonu seni alacağız ama şimdi oyna ve formunu koru Kayseri'den özür dile dedi.Bunu Kayseri'ye de söyledi aralar yumuşadı ve sezon sonu bu adamı yüksek ihtimal alacağız.

FBI ajanı gibisin dostum :) Seni sinsi seniii :)

Amrabat sezon sonu en son alternatif olur heralde.Sezon sonu birçok ünlü yıldız serbest kalıyor.Heralde bu sefer bedavayada olsa iyi kariyerli adamlar alabiliriz.

Amrabat'ı da bence çok hafife almayın..

Hurma'nın en sonki acıklamalarıyla örtüşen güzel teori bana kalırsa sezon sonunda amrabat'a anca yine son dakikaya yumurta dayanana kadar beklersen o zaman almaya calısırız eger şimdiden bir antlasma yoksa..

valla olabilir, hem amkarbata yazik olmasin diye, hem kayseriyle artik iiyi anlasalim diye.

kayserispor kim ne derse desin, cok saglam topculari bulmaya basladi.

sadece amkarbat degil, yarin, öbür gün hasani istersin, ereni istersin, okay mi ne onu istersin ...

düzeltmek lazim arayi

öyle ama bunu sezon sonuna kadar sürdürmeli

böyle bir, iki mac iyi oynadigi baya oldu, devamini getirmeli

troisi özellikle furkanla iyi anlasiyor, dikkatimi cekti 2 mactir

Isaac ile troisi genclerde hemen dikkatimi cekmişti ısaac genclerde daha iyidi ileriye gidemedi troiside dedigin gibi istikrar sorunu var bir ara form tutuo alıp götürüyor takımı bir arada pasif kalıo sönüyo sakatlıktanda cekti ama toparlanmıs gibi Cok faydalı topcu bizim icin biraz daha beklenebilir ama Trabzonun yerinde olsam direk kapardım..

Isaac ile troisi genclerde hemen dikkatimi cekmişti ısaac genclerde daha iyidi ileriye gidemedi troiside dedigin gibi istikrar sorunu var bir ara form tutuo alıp götürüyor takımı bir arada pasif kalıo sönüyo sakatlıktanda cekti ama toparlanmıs gibi Cok faydalı topcu bizim icin biraz daha beklenebilir ama Trabzonun yerinde olsam direk kapardım..

aynen valla, o mesajda yazicaktim, bize gelmesin, sicak bakmiyorum ama tam trabzonsporluk adam dicektim, uzatmak istemedim.

Bu çocukta gerçekten iş var.İzlemesi çok zevkli bu adamı.Bu haftada muhteşem oynadı.

Geri
Üst Alt