# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

gökhan töre - Adel taarabt varken yetersiz gelmiyor mu sizlere? en son çare ambarat olmalı emre çolak, engin baytar daha iyidir "ambarattan" madem kontenjan doldurucaz, kaliteli olsun bir kalou, drogba, nebiliyim farfan olsun bedelsiz ne güzel.. arshavin olsun ama ambarat ilk tercih olmamalı biz seneye avrupada kimlere karşı oynicaz, ambarat ne yapabilir avrupada, Şampiyonlar ligi ne türkiye şike ligine benzer nede Hollanda kalecisiz ligine..

Taarabt çok yetenekli olabilir ama burada Amrabat'ın vereceği katkının yarısını veremez.Gökhan Töre Amrabat'ın yanından geçemez yetenek olarak.

stoc mu amrabat mı ?

İkisi de bir Riera etmez gözümde.Gayet ciddiyim.

Kanat dediğin hem hücuma ciddi anlamda hemde savunmaya yardım edecek.

Stoch'u izliyorum adamın defanstan top alıp geldiğini görmedim bunun yanı sıra fazla çalım atan bir oyuncu değil,topu çekip nereye vuracağını bilerek vuruyor.Tek özelliği bu adamın.

Amrabat'ı pek fazla izlemedim izlediğim maçlarda adam oyundan çok kopuyor buda ciddi anlamda negatiflik yarattı bende.Bu yüzden sıcak bakamıyorum bir türlü

Bence çoğu oyuncudan daha iyi transfer olur.4-3-3'e döneceksek Amrabat+ Gökhan Töre iyi gider.

amrabat stoch tan iyi . ve dahası bence shakiriden tek eksiği şutları .şutu kötü demiyorum ama shakiriden iyi degil . yoksa shakiri kadar adam eksiltir orta yapar top taşır . çok küçümsüyosunuz bu adamı . yabancı bi takımda oynasa şuanda öyle bakılmazdı . kayserinin bi maçını açın ve tek amrabatı takip edin ne dediğimi anlayacaksınız . cok daha iyi yabancı kanat diyen arkadaslar bu adam rüyalarımın takımı dedi bizim için . ligi de iyi biliyo ve bizde kendini katlar . biz ne zaman yıldız çıkaracağız diyoruz ama hamle yapınca yok isimli alalım . bu sene yaptıgımız transferlerin kendi takımlarındaki haline bi bakın . şimdiden musleraya elmandere meloya teklifler oldugu söyleniyor . amrabat bize gelsin 1 sezonda avrupayı peşine takar çok açık ve net söylüyorum .

Stoch=Amrabat şu anda. İkisinin de belirli artı ve eksikleri var. Amrabat büyük takımda nasıl oynar görmeliyiz önce.

Ama şundan eminim ikisi de Riera'dan çok çok iyi.

İkisi de bir Riera etmez gözümde.Gayet ciddiyim.

Kanat dediğin hem hücuma ciddi anlamda hemde savunmaya yardım edecek.

Stoch'u izliyorum adamın defanstan top alıp geldiğini görmedim bunun yanı sıra fazla çalım atan bir oyuncu değil,topu çekip nereye vuracağını bilerek vuruyor.Tek özelliği bu adamın.

Amrabat'ı pek fazla izlemedim izlediğim maçlarda adam oyundan çok kopuyor buda ciddi anlamda negatiflik yarattı bende.Bu yüzden sıcak bakamıyorum bir türlü
yok yok bize karşı ,bjkye karşı iyi oynadı la.kayserideki fener maçında da etkiliydi belkide yani anlıycağın büyük maçlarda oyuna hakim ve amrabat fazla şut denemiyo..aslında sert isabetli çeker yani...

Başlarda soğuktum buna ama keşke gelseymiş. Uçururdu takımı. Neyse, yazın daha iyisini alırız.

Bakarsın bir futbolcuya o kendini belli eder.İşte bu kendini belli edenlerden.

Sezon sonu almalıyız. Takımın en önemli eksiği topla kateden çalım atabilen kanat oyuncusu. Lige uyum sağlamış bu ligde geçemeyeceği adam yok her türlü etkili olur. Yeni Keita'mız olur..

Grektiginde savasan mücadele edebilen de bi futbolcu Amrabat. Terim onu sistemimize adapte eder. Emre Colak´in yerinde müthis olur Amrabat.

Para harcamaya razı değilsek en mantıklı oyuncu bu olur. Bana kalırsa Riera kalacak, bir sağ açık alınacak, bir forvet ve bir de orta saha ile transfer kapanacak.

HB ile CL'yemi gidecegiz reyiz?

benim tahminim öyle. öncelik orta sahanın ortası+melo+sağ kanat ve forvete verilecek. Sonuçta en az 1 orta saha lazım+melo. Sağ kanat ve forveti de düşünürsek kafadan 4 transfer oluyor. Kaldı ki sezon sonu gideceğini tahmin ettiğimiz oyuncular gönderilirse kesin olarak Türk oyuncular da lazım.

Benim bildiğim Fatih hoca bu takıma en az 4-5 takviye yapar.

alalım bu reyizi.

Tüpçü şu yabancı kontenjanını kaldırsa da bir işe yarasa.

sezon sonu gelecek dedıgım bankolarım,

**Hamit Altıntop

**Gökhan Töre

**Amrabat

**Serdar Aziz

Gönlümden geçenler ise yani keşke dediklerim,

**Taiwo(bedava)

**Töre(4 mıl)

**hamit(bedava yada cüzzi bi miktar)

**Adebayor(bedava)

**Serdar Taşçı(6 mıl)