Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.348
- 0
- 286
Cevap: # Nordin Amrabat
Devre arasında gelse harika olacaktı
Devre arasında gelse harika olacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökhan töre - Adel taarabt varken yetersiz gelmiyor mu sizlere? en son çare ambarat olmalı emre çolak, engin baytar daha iyidir "ambarattan" madem kontenjan doldurucaz, kaliteli olsun bir kalou, drogba, nebiliyim farfan olsun bedelsiz ne güzel.. arshavin olsun ama ambarat ilk tercih olmamalı biz seneye avrupada kimlere karşı oynicaz, ambarat ne yapabilir avrupada, Şampiyonlar ligi ne türkiye şike ligine benzer nede Hollanda kalecisiz ligine..
stoc mu amrabat mı ?
yok yok bize karşı ,bjkye karşı iyi oynadı la.kayserideki fener maçında da etkiliydi belkide yani anlıycağın büyük maçlarda oyuna hakim ve amrabat fazla şut denemiyo..aslında sert isabetli çeker yani...İkisi de bir Riera etmez gözümde.Gayet ciddiyim.
Kanat dediğin hem hücuma ciddi anlamda hemde savunmaya yardım edecek.
Stoch'u izliyorum adamın defanstan top alıp geldiğini görmedim bunun yanı sıra fazla çalım atan bir oyuncu değil,topu çekip nereye vuracağını bilerek vuruyor.Tek özelliği bu adamın.
Amrabat'ı pek fazla izlemedim izlediğim maçlarda adam oyundan çok kopuyor buda ciddi anlamda negatiflik yarattı bende.Bu yüzden sıcak bakamıyorum bir türlü
Para harcamaya razı değilsek en mantıklı oyuncu bu olur. Bana kalırsa Riera kalacak, bir sağ açık alınacak, bir forvet ve bir de orta saha ile transfer kapanacak.
HB ile CL'yemi gidecegiz reyiz?
HB ile CL'yemi gidecegiz reyiz?
Stoch=Amrabat şu anda. İkisinin de belirli artı ve eksikleri var. Amrabat büyük takımda nasıl oynar görmeliyiz önce.
Ama şundan eminim ikisi de Riera'dan çok çok iyi.