# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

eger yillik 3.5-4 m gibi rakamlardan bahsediliyorsa gercekten, katiliyorum.

genel olarakta, biz artik yilliga 3 milyondan fazla vermeyiz diye düsünüyorum bir topcuya.

ünal aysal gelirken, parasi ne ise verip alirim diyordu, ama sonra hersey degisti.

yuksek bonservis veip topcu aliriz (a la shaqiri, bonservisi cok olucakti gelseydi, ama yillik 2 milyon maksimum alirdi) ama artik öyle yillik abartili ücretlere topcu getirmeyiz diyorum .

3-4 değil, bonservisi olmayan bi kalou 6 mn eurodan başlar bence yıllığı.O fiyatı veren takımları bulur.

Villas-Boas, Afrika Kupasi performansindan sonra tutmak istiyo Kaloyu galiba. Haftalik 80 bin poundluk yeni kontrat onericekler.

kalou yalan yanlis isler yapmasinin yani sira forvet, kanat degil

ligi biliyor yetenekli kabiliyetli birebirde etkili geç ucuz az paraya oynuyor daha nee :D

farfan ne oldu onunda sözleşmesi bitiyordu sanırım

GÖkhan tÖre 4 m.euro

elİa 6 m.euro

farfan beleŞ

ambrabat 5 m.euro

bunlardan 2-3 ÜnÜ alirsak kanatlar uÇarrrr ambrabat 2. Forvet ve forvet arkasi olarakta oynar kesİn alinmali kalİtelİ genÇ ucuz

--gÖkhan tÖre---ambrabat-----elİa--

Şuan Tr liginin en kaliteli yabancı oyuncularından biri. Bence kesinlikle sezon sonu alınmalı. Takıma çok büyük fayda sağlayacaktır :yenieek:

bugün yine çok iyiydi, gittikçe bizim takımda görme isteğim daha fazla artıyor..

En az Selçuk kadar asist yaptı bu sezon.

Sol kanada ilaç olur ilaç.

Boş kaleye gol atmak dışında fazla bir şey yapmadı.

Bu adam bizim takıma uymaz.

nuret thin savunma yapar mi yani cok sanmam, geldigi thaktirde engin ve emrenin seviyesinde mucadele etmesi gerekir

bu cocugun sozlesmesi bitiyomuydu bu sezon sonu ?

Geri
Üst Alt