# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

sezon sonu gelecek dedıgım bankolarım,

**Hamit Altıntop

**Gökhan Töre

**Amrabat

**Serdar Aziz

Gönlümden geçenler ise yani keşke dediklerim,

**Taiwo(bedava)

**Töre(4 mıl)

**hamit(bedava yada cüzzi bi miktar)

**Adebayor(bedava)

**Serdar Taşçı(6 mıl)

**Kalou (bedava)

**Melo alınmıyorsa Lassana Diarra

Bu transferleri yapsak bayağı güçleniriz, Serdar dışındakileri alabiliriz diye düşünüyorum.

Jumior Hoilett diye bir gencin en az Amrabat kadar iyi oldugunu soylesem ve sezon sonu beles oldugunu eklesem?

Burada futboluna doyulamayan Giovani Dos Santosa 10 basar ayrica.

Amrabat'a para vereceğimize bedavaya Kalou'yu alalım nasıl fikir?

cok mantikli cunku kalou amrabatla ayni maasi alacak

helal

uzun uzun yazdirma

Kalou Arsenale gidecek gibi. Montolivo buyuk ihtimalle Milana. Nesta'da Juventusa gider. Chivu parladigi takimi Ajaxa. Biz sap gibi kaliriz yine ortada :)

kalou gelirse alalım ama gelceğini sanmam.

dediğim gibi alcaksak kanat oyuncusu ve yabancı olacaksa üst düzey verim alabileceğimiz oyuncu olmalı.bu sene bi Rieradan tam verim alamadık..onun için iyi seçmeliyiz oyuncuyu

eğer Amrabattan 2-3 gömlek üstü bi oyuncu almayacaksak Amrabat alınmalı sonuçta ligi tanıyan biri ve naptığını hepimiz iyi biliyoruz.topu alınca taraftarı ayağa kaldıracak bi isim.hatta azda olsa taraftar çeker Amrabat

Kayseri gunahini vermez hala Amrabat beklentisi ,hem sezon sonu alinabilecek yiginla adam var

ufak bi hesap yapıcak olursak :yenieek:

solomon kalou free

1 mio € menajer komisyon

4 mio € garanti para min 4 senelik sözleşme

4x4 = 16+1 =17 4 senelik toplam maliyeti

nureddin amrabat min 4-5 mio € bonservis

1.5 mio € garanti para max 5 senelik sözleşme

5x1.5= 7.5

7.5+5 = 12.5 5 senelik toplam maliyeti

ufak bi hesap yapıcak olursak :yenieek:

solomon kalou free

1 mio € menajer komisyon

4 mio € garanti para min 4 senelik sözleşme

4x4 = 16+1 =17 4 senelik toplam maliyeti

nureddin amrabat min 4-5 mio € bonservis

1.5 mio € garanti para max 5 senelik sözleşme

5x1.5= 7.5

7.5+5 = 12.5 5 senelik toplam maliyeti

At at bence 4 az en az 7 ister.

Kanatlar ne asist yapiyor, ne gol atiyor. Bu halimizle bile eze eze lider olduysak, Kalou gibi skora birinci dereceden etki eden bir adamin senelik 20 gol/asist performansi ile neler yapar bu takim. Sagbeki cik takim kanatlarda fail.

bence bu adami alacak hoca seneye

eger demirören bir mallik yapmazsa (yabanci sayisini 4 olsun diye ugrasiyormus)

Kanatlar ne asist yapiyor, ne gol atiyor. Bu halimizle bile eze eze lider olduysak, Kalou gibi skora birinci dereceden etki eden bir adamin senelik 20 gol/asist performansi ile neler yapar bu takim. Sagbeki cik takim kanatlarda fail.

Kalitesine lafim yok ama Kalou cok soguk, durgun bir tipe benziyor. Oyle adamlar genelde uyum sorunu yasiyor bizim takimda.

Karakteristik yapisi hakkinda yorum yapacak kadar bilgim yok, ama bonservis bedeli olmamasi bu transferde bir kumar oynamayi musait kiliyor.

Bence takımda bi denge olmalı, Kalou bu dengeyi bozar maliyetiyle zaten disiplinli bi adamda değil ne gerek var.

Bence takımda bi denge olmalı, Kalou bu dengeyi bozar maliyetiyle zaten disiplinli bi adamda değil ne gerek var.

eger yillik 3.5-4 m gibi rakamlardan bahsediliyorsa gercekten, katiliyorum.

genel olarakta, biz artik yilliga 3 milyondan fazla vermeyiz diye düsünüyorum bir topcuya.

ünal aysal gelirken, parasi ne ise verip alirim diyordu, ama sonra hersey degisti.

yuksek bonservis veip topcu aliriz (a la shaqiri, bonservisi cok olucakti gelseydi, ama yillik 2 milyon maksimum alirdi) ama artik öyle yillik abartili ücretlere topcu getirmeyiz diyorum .

Bonservis niyetine imza parasi verir, daha dusuk yillik ucrete baglanir.

Yalnız o konuda da değişim var takımda

Melo 3.3M garanti + Maç başı alıyor ama sesini çıkaran yok

Çünkü ses çıkaran adamlar ya gitti, yada kulübede çekirdek çıtlıyor. Bknz: arda,servet

Takımda tek ses var o da Fatih Terim'inki

Hoca "5 ise 5 verin alın bu adamı" derlerse Kalou da alınır Drogba da, ama hocanın isteyeceğini sanmıyorum

Zaten Kalou'nun 4-4-2 de başarılı olacağını da sanmıyorum.Belki 2. forvet olarak

Oraya da daha bitirici birini bulmak gerek, Huntelaar gibi

Geri
Üst Alt