# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

Alalım kendimiz yıldız yaparız. Reyes'in gönülsüz olduğu konusunda herkes hemfikir. Takıma hırs katacak gençler alınmalı. Yeni bir yapılanma sürecinin içerisindeyiz hala yani daha tamamlamadık "olmadık" henüz. Bir gün Emre , Semih , Mertan , gibi oyuncularımız avrupada bilinen ünlü futbolcular olursa eğer ozaman "olduk" deriz. Amrabat'da bu futbolculardan olmaya en büyük aday bence.

Cevap: Nordin Amrabat: Galatasaray benim rüyam !

Is Amrabat da bitiyor bence. Takimina resti cekse, antrenmanlara falan cikmasa oylede boylede vermek zorunda olurlar zarar etmek istemiyorlarsa.

dayi bi kulubun ahini almiycaksin bosver.. Ali Turan yapti neodlugunu gorduk.. bence cocuga cok yazik oldu, resmen oglanin kariyeri bitti.. yazik oldu... o kardesimizi dusundukce icim aciyor.. resmen bizim icin yarim sene top oynamadi.. ama kendi hayatinin icine etti diyebilirim..

Bu Adama Galatarasaray oyuncusu degil olamaz !

Kayseri Amrabat'a para cezası verecekmiş açıklamalarından dolayı. :D

Bu aciklamalardan sonra hurma bunu tirmalar.:......

Kayserispor adamları futbolcu olarak değil köle olarak görüyor resmen.

Galatasaray Amrabat'i isterse alir.

Hurma'da dona kalir. :)

Bu aciklamalardan sonra hurma bunu tirmalar.:......

İyide kimin yerine oynayacak? Zaten 6 yabancı oynuyor kimi kesipte Amrabat'ı koyacaksın?

Baros'u kestin diyelim, o zaman da 4-4-2'den vazgeçmek zorundasın.Çünkü o bölgeye koyabileceğin Baros çapında bir oyuncun yok.

Sercan'dan çok ümitliyim ama onunda zamana ihtiyacı var.

En iyisi Matias Suarez.

İyide kimin yerine oynayacak? Zaten 6 yabancı oynuyor kimi kesipte Amrabat'ı koyacaksın?

Baros'u kestin diyelim, o zaman da 4-4-2'den vazgeçmek zorundasın.Çünkü o bölgeye koyabileceğin Baros çapında bir oyuncun yok.

Sercan'dan çok ümitliyim ama onunda zamana ihtiyacı var.

En iyisi Matias Suarez.

amrabat yada reyes, biri kesin geliyor

forvette hemen hemen kesin, alinacak yani forvet, bunu hoca hep dile getiriyor.

baros belki kalir, bilmiyorum ama ilk 11 de olmaz böyle devam ettikce.

benim anladigim kadari ile forvete elmanderin yanina bir türk ariyorlar, alicaklar.

yoksa harbiden yabanci olayi devreye giriyor, oynatamicaksin aldigin topcuyu.

[video=youtube;k2rdoMQTbY8]https://www.youtube.com/watch?v=k2rdoMQTbY8[/video]

Hala Amrabat'ın gerçekten nasıl bir oyuncu olduğunu görmeyen varsa buyursun izlesin.

Kim ne derse desin şuanda Galatasaray'a Reyes değil, Amrabat daha faydalı olacaktır.

Reyes'in muhtemelen ego sorunu olabilir ki devre arası almak gram mantıklı değil.

amrabat yada reyes, biri kesin geliyor

forvette hemen hemen kesin, alinacak yani forvet, bunu hoca hep dile getiriyor.

baros belki kalir, bilmiyorum ama ilk 11 de olmaz böyle devam ettikce.

benim anladigim kadari ile forvete elmanderin yanina bir türk ariyorlar, alicaklar.

yoksa harbiden yabanci olayi devreye giriyor, oynatamicaksin aldigin topcuyu.

Kimi alacaklar ki yerli forvet olarak? Zaten en iyilerinden birisi bizde.(Sercan Yıldırım)

Geriye Cenk Tosun ve Muhammet Demir kalıyor ama Antep'in kurnaz başkanı 10'dan aşağı satmaz.

En iyisi Baros-Elmander'le rekabete girecek yabancı bir forvet vede yerli kanat oyuncusu almak.

İnşallah diyor bi de. Kerata seni :D

Galatasaray Türkiyenin en büyüklerinden bana göre en büyüğü diyor röportajda

Kimi alacaklar ki yerli forvet olarak? Zaten en iyilerinden birisi bizde.(Sercan Yıldırım)

Geriye Cenk Tosun ve Muhammet Demir kalıyor ama Antep'in kurnaz başkanı 10'dan aşağı satmaz.

En iyisi Baros-Elmander'le rekabete girecek yabancı bir forvet vede yerli kanat oyuncusu almak.

Antep düşme potasındayken öyle 10m ları falan beşiktaş bile vermez onlara, oyuncuda gitmek için bastırırsa elinden bişey gelmez Sercan içinde aynı şey deniliyodu sonuç ortada

Geri
Üst Alt