# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

Bence Rieranın yerine Amrabatı alalım.sezon sonundada iyi bir sol kanat oyuncusu alalım.3-4milyon euro-Aydını veririz.

Reyis bu hafta çok güzel gol atmış :ka21:

[video=youtube;k2rdoMQTbY8]https://www.youtube.com/watch?v=k2rdoMQTbY8[/video]

Hala Amrabat'ın gerçekten nasıl bir oyuncu olduğunu görmeyen varsa buyursun izlesin.

Kim ne derse desin şuanda Galatasaray'a Reyes değil, Amrabat daha faydalı olacaktır.

Reyes'in muhtemelen ego sorunu olabilir ki devre arası almak gram mantıklı değil.

Birsey dikkatimi cekti, ben bu adami sol ayakli saniyordum, bu görüntüde goller, calimlar vs. hep sag ayakla, yani sol tarafda ters ayakla oynuyor öylemi?

Kimi alacaklar ki yerli forvet olarak? Zaten en iyilerinden birisi bizde.(Sercan Yıldırım)

Geriye Cenk Tosun ve Muhammet Demir kalıyor ama Antep'in kurnaz başkanı 10'dan aşağı satmaz.

En iyisi Baros-Elmander'le rekabete girecek yabancı bir forvet vede yerli kanat oyuncusu almak.

Sercan'ın yanına Muhammet'i alırsak yeter, ikisinin rekabeti sayesinde sağlam bir forvet hattımız olur.

Amrabat PSV'ye gelmeden önce forvet oynuyordu, bitiriciliği fena değil.

hayır adamı kulübü satmıyo daha neyin lafını yapıyosunuzki

As için biraz eksik, yedek için fazla bir oyuncu bence.Ama Galatasara'yın böyle kaliteli yedeklere ihtiyacı var.

eksik olan büyük klüpte oynamamış olması ve biraz da tecrübe eksikliği diyorum.

bizde oynarken bireyselliğini azaltıp gerektiği yerlerde kullanmayı öğrenirse yeni hasan şaş olur. fakat ben amrabat'ı almaktansa gökhan töreyi tercih ederim...
As için biraz eksik, yedek için fazla bir oyuncu bence.Ama Galatasara'yın böyle kaliteli yedeklere ihtiyacı var.

i5310347_384086-10150438027421843-340109246842-9066387-831701338-n.jpg-k

Hasan Sası görür gibi oldum. Parcalı amma yakısmıs :)

Yumuşak oynculardan geçmişte çok çektik, abartı bir bonservis isterse Kayseri Amrabat'ı da istemem ama eğer bonservis kabul edilebilir bir miktar olursa (ki şu son zamanlarda ki açıklamalardan sonra hiç sanmıyorum) Amrabat'ı şuan ki futboldan soğumuş sahada yokları oynayan hele hele Türkiye'ye istemeyerek gelecek ve yurtdışı fobisi olan Reyes'e 30 kere tercih ederim

Amrabat'in en buyuk eksikligi mental eksikligi. Zaten Galatasaray'a geldikten sonra Fatih Terim bu eksikliginide iyice kapattirir.

Karabük maçında izledim.İkili mücadelerde çok diriydi.

Yeri degil ama forumun en ustundeki banner'dan Servet ve Gokhan Zan ikilisi cikartilabilir mi? Onlarin yerine Eboue, Semih, Ujfa gibi isimler konulsa daha iyi olur. Zan ve Servet demek geriye gitmek demek. Gecen senenin takimindan Balta disinda oyuncu kalmadi ilk 11 oynayan ve sahadaki fark. Bilmem anlatabildim mi. Milli takim defansiymis mis. Gorduk ki kalite sorunu olan sadece yabancilar degil, daha cok kalitesiz yerli oyuncularmis. 2,3 senedir anlatmaya calistigimiz olay.

Amrabat + Gökhan Töre alınsın transfer sezonu kapatılsın.

Ambrabaat alinacagina Süleyman Hurma alinsin.

Geri
Üst Alt