# Nordin Amrabat

Cevap: Omer Bayram Kayseri'ye Amrabat Galatasaray'a

Hahaha bak bu aklıma gelmemişti :D

Şaka bir yana, bu Gayserilil gardaşlarımızın asarık, keserik, şikayet ederik tavırları beni biraz endişelendiriyor da ondan sormuştum. O yüzden sormuştu. :tiphat:

Eninde sonuda oyuncu bize gelecek ben öyle düşünüyorum...Kayseri köle ticareti yapar gibi futbolcu ticareti yapmaktan vazgeçmeli...

Hadiii bakalım.. :)

Hakan Balta + Servet + Aydın Yılmaz + Kazım + 1 Milyon Euro paketini kayseriye sunsak ve karşılığında Amrabat + Hasan Ali Kaldırım'ı alabilsek...

Ah bir alabilsek...

Hakan Balta + Servet + Aydın Yılmaz + Kazım + 1 Milyon Euro paketini kayseriye sunsak ve karşılığında Amrabat + Hasan Ali Kaldırım'ı alabilsek...

Ah bir alabilsek...

kazım belki oyun olarak isteneni veremiyor ama hem iyi bir yedek hemde takımda birtakım şeylerin yolunda gitmesindeki baş aktörlerden biri dikkat edin kim gol atarsa kazıma gidiyor bence sosyal yönden güçlü bir insan ve takımdaki yabancı yerli kaynaşmasının baş aktörlerinden biri kalmalı

Omer Bayram bize gelse nolur.iyi topcumu

Cevap: Ömer Bayram Kayseri'ye Amrabat Galatasaray'a

Burma bir yandan bizi oyuncusunu ayartmakla suçlarken bir yandan da başka takımların oyuncularını ayartmaya çalışıyor.

Her Kayserisporlu oyuncu aynıi zamanda *****bahçe oyuncusudur , gelmesin *****e gitsin ordan rusyaya satarlar zaten

Keşke şunun tam çevirisini bulabilseydik Kayseri oyuncu ayartıyormu yoksa resmi teklifdemi bulunmuş..

Klup satmak istememesine rağmen mi? sonucda 1 yıllık sözleşmesi devam ediyormuş neden 6 ay bile kalmadan görüyorlarmış... Bununla ilgili bilgi varmı?

Bayram kulübüne para kazandırmadan gitmek istemiyormuş.2 teklifide reddetmelerine rağmen eninde sonunda transfer gerçekleşecekmiş gibi görünüyormuş.

Keşke şunun tam çevirisini bulabilseydik Kayseri oyuncu ayartıyormu yoksa resmi teklifdemi bulunmuş..

Kayserinin 2nci teklifide kabul edilmemis. NAC 350bin€ yetirstirme bedelini+ bonservisi pesin istiyor. Kayseri bunu odedigi anda NAC Omer'i satacak. Aslinda NAC omerin kalmasindan yana.

91li olan Omerin fizigi,teknigi gayet iyi. €1milyon civarinda olursa Kayseri icin iyi bir transfer olur. Biraz daha gelistirirse kendini bizim ligde patlama yapar.

Emre colak'i kanatta oynatacigimiza omer'i alsak daha iyi olur. Kaybedecegimiz tas catlasa 2mil€.

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

Ah Kazım yerine Amrabat olacak ki o kanatta.

Geri
Üst Alt