# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Gemileri Yaktı !

Yetenekli ve güçlü bir oyuncu. Gelirse bize kanatları canlandırır. ilk 11 de olmasa bile 2 .yarı oyuna girip başarılı olacağına inanıyorum. Olcan'ıda alırsak iyi iş yapmış oluruz...

Ambrabat konusunda takım oyuncusu değil deniyor, bencil olduğu söyleniyor.

Şu ayrıntıyı kaçırmayın arkadaşlar;

Adam Kayseri'de oynuyor, yani takımın zaten gücü sınırlı.

Ancak böyle yıldız oyuncular kendi becerisiyle takıma bişeyler veriyorlar.

Yani ortada bir takım yok ki adam da takım oyunu oynasın.

Bize gelince sağ veya sol kanatta çok başarılı bi takım oyunu oynayacaktır.

Umarım bu transfer gerçekleşir.

Etik dışı yollar bize yakışmaz. Gelirse sevinirim, ama bir futbolcunun kulübüyle restleşerek transfer edilmesine karşıyım.

Amrabat-Olcan-Hamit-Mevlüt böyle kapatalım işte transfer dönemini.Tutabilene aşkolsun...

biz istiyor isek , oyuncuda bunun bilinciyde ise ve bu takım galtasaray ise , bunda ne gibi sakınca var ki ?

Etik dışı yollar bize yakışmaz. Gelirse sevinirim, ama bir futbolcunun kulübüyle restleşerek transfer edilmesine karşıyım.

Iyi kole gibi kullanmaya devam etsinler futbolcularini, bu mudur yani sizin etik anlayisiniz? Kayserispor adeta kole gibi davraniyor futbolcularina, futbolcularina saygi duymuyorlar ZORLA tuttuyorlar. Amrabat ne yapacakti? Boyun egip tamam mi diyecekti? Helal olsun Amrabat'a! Ben olsam birde Hurma'nin suratina tukurur s... git derdim!

Ona Amrabat tepki gösterecek, köle-tüccar diyaloğu futbolcu ile o kulüp arasında.

Bu olaya 3ncü olarak karışıp ayartan olmak ve bu şekilde suçlanmak yerine, gelişmeleri takip etmeliyiz. Kulüp-futbolcu yollarını ayırdığında biz devreye girmeliyiz.

Diğer tüm olasılıklar Galatasaray 'a zarar verir. Kayseri yönetimi de böyle göstermek için elinden geleni yapıyor.

Ben olsam "Amrabat 'ın sözleşmesi devam ettiği sürece kendisiyle ilgilenmedik, ilgilenmiyoruz" benzeri bir açıklama yapardım.

Ona Amrabat tepki gösterecek, köle-tüccar diyaloğu futbolcu ile o kulüp arasında.

Bu olaya 3ncü olarak karışıp ayartan olmak ve bu şekilde suçlanmak yerine, gelişmeleri takip etmeliyiz. Kulüp-futbolcu yollarını ayırdığında biz devreye girmeliyiz.

Diğer tüm olasılıklar Galatasaray 'a zarar verir. Kayseri yönetimi de böyle göstermek için elinden geleni yapıyor.

Ben olsam "Amrabat 'ın sözleşmesi devam ettiği sürece kendisiyle ilgilenmedik, ilgilenmiyoruz" benzeri bir açıklama yapardım.

o zaman kayseriden hiçbir futbolcu almamamız gerekicek . aksi durumda her daim böyle iftiralar atıcak adamlar.

Neden? Sözlesmesi olan futbolcuyla ilgilenmek yasak mi? Kayserispor sadece Galatasaray istiyor diye tepki veriyor. Insan gibi baskanlarindan istemisiz. Amrabat tabiki Galatasaray´da oynamak isteyecek bundan dogal ne olabilir ki? Biz nasil ki Arda´ya gidemezsin, bizimle kalacaksin diyemediysek, Kayserispor da Galatasaray´in ilgilendigi futbolcuyu elinde tutamaz. Her futbolcunun hedefleri vardir cünkü. Kayserispor sadece Galatasaray´a gidecek diye olay cikartiyor.

Şotanın tavrı önemli burada

Takdir ettim dogrusu

Hurmayla tam zıt bi yapı

Sola Olcan, sağa Amrabat bu takım bu sene rahat şampiyon olur.

Öyle tabii ama sanki Amrabat veya Olcan'dan biri alınırsa digeri alınmaz gibi geliyor bana.

Amrabat'ı sağda izledin mi hiç ? Nasıl oynuyor, yardırıyor mu ordan da ? :D

Solda, sağda ve ortada yer değiştirerek oynuyor aslında. Sağda ve solda eşit etkinlikte gördüm. Ortada oynadığı zaman da çok iyi paslar dağıtıyor öyle bencil dendiğine bakmayın.

amrabatı türkiyeye gelmeden psv de bi çok kez izleme fırsatım olmuştu ama psv de kanattan çok forvet oynuyordu ya ikinci forvet yada forvetin biraz arkasında ama sağa sola çok deplase olan çakılı olmayan bi oyun oynuyordu bilekleri çok yumuşak hoşuma gitmişti ama hollanda ligi zayıf ondandır demiştim türkiyeye geldiğinde acaba dedim? kayserispor gibi yetersiz bi takımda bile çok iyi oynadıki asıl mevkisi olmayan açıklarda oynamasına rağmen sezonun hemen başında ilk geldiği sene kadıköyde bi fener maçı oynadı tam forvet arkasında halen unutmadım iplik gibi dizdi orta saha savunmayı çok iyi hatırlıyorum lugano ile yoboyu birbirine tokuşturmuştu.amrabat alınırsa sadece kanatta değil barosun yerinde de oynar iddia ediyorum barosun yerinde daha faydalı oynar çünkü asıl mevkii forvettir.

Kayseri yerine oyuncu aldığına göre bu iş olmuş bence

Geri
Üst Alt