# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Gemileri Yaktı !

Bu Hasan Ali Kaldırım'la neden ilgilenmezler. Fıstık gibi solbek.

Amrabat statik bir oyuncu degil. Hoca muhtemelen Elmander yada Baros'un yanında yardımcı/ikinci/gezgin forvet olarak kullanır.

------Elmander/Baros-------

Olcan-----Amrabat----Engin

----Selcuk---------Melo----

H.Balta-Ujfalusi-Semih-Eboue

----------Muslera----------

Zaten önde basan presli futbol var oyun karakterinde. Bunu eksiksiz uygulayabilecek bir kadro olusturuyor gibi.

enginin yerine oraya bir forvet lazım

gene kazıma kalmayalım .

Bence Amrabat'ı sol kanat olarak kullanıp Olcan'ın yerine sağ açık alınmalı.

Tek santraforlu sistemde Amrabat sol forvet'de oynar.. sag'da yardirir ancak skor'a pek katkida bulunamaz.

Forvet arkasinda iyi isler çikarir ama yine yeterince skorer olur mu sorusu çikiyor.. Gerçi Baros ile Elmander oynadigi maçlarda Baros'un sadece penalti'dan Sivas'a golü var ama uyumlular...

Ama aslinda tam Arif gibi bir adam olur Elmander'in yaninda.

Amrabat statik bir oyuncu degil. Hoca muhtemelen Elmander yada Baros'un yanında yardımcı/ikinci/gezgin forvet olarak kullanır.

Zaten önde basan presli futbol var oyun karakterinde. Bunu eksiksiz uygulayabilecek bir kadro olusturuyor gibi.

Renktaş bu kadroyu çok tuttum, Engin in yerine Amrabat ve çift forvet bozulmazsa daha üretken olabiliriz, çünkü Elmander gezgin oynuyor ve çoğu zaman defans hattına kadar gelebiliyor.

Gelene geçene tecavüz eder bu kadro çok ciddiyim

kadro harbiden cok saglam.

enginin yerine amrabati cekip, elmanderi forvet arkasi yada ikinci forvet olarak kullan, birde barosun yerine süper bir forvet al, of ki ne of

iste amrabatin yaktigi gemiler. :)
petrol-yuklu-gemi-alev-aldi_8074_o.jpg

4-4-2 oynayacaksak devam Amrabat suanda Elmander'in yaptigi görevi yani biraz daha geride oynar,2. forvet olarak yani.

Olcan - Amrabat- Alper Potuk üçlüsüyle transferi kapatsak ne iyi olurdu be.

Amrabati çok abartiyorsunuz, duz oyuncu, takima katkisi çok olmaz ve yabanci kontenjani yakar, Olcan, Hamit, Mevlut gibi oyunculara yonelenim yerliler için ve yabancilarda premier lig :)

Amrabat i alirsak bile eboue gibi oynayamaz ki subat ayina kadar.fas milli takiminda degilmi bu.Yanlis hatirlamiyorsam sonradan, geretsinde antrenörlük yaptigi, fas milli takimi secti hollanda milli takimin yerine.

Ve kimin yerine sonra oynayacak..

muslera-eboue-melo-urfi-baros-elmander ...ettimi 6 yabanci.bu 6 dan su an kimi kesersiniz ,belki barosu ama oda form tutmaya basladi.yerli kanat oyuncudan baska secenegimiz yok bana sorarsiniz.hamit-töre-olcan üclesinden en az birisini alsak tmm dir aslinda.

Amrabat ligi tanıması ve Galatasarayı istemesi nedeniyle birinci tercih olmalıdır yaşının genç olması patllayıcı ve içeri kateden biri olması nedeniyle de takım için elzemdir. onun dışında devre arasında yabancıyada gerek yok bence. bencil diyenlere de katılmıyorum ben bir kayseride oynamak var bide arkanda eboue yanında melo onunde elmanderle oynamak. çok yararlı olacagı kanaatındeyım. yanında birde 3 yerlı kattık mı tadından yenmez. hayalperestlık degılse gökhan töre-mevlüt-hamit gelcek senınde kemıgını olusturur

bu amrabatın gelmesine pek sıcak bakmadım ama bu adam aslen yeri forvetti sonradan adam kanatlara kaydı. ben birtek bu adamın güclü saglam durmasını begeniyorum. öyle ucuk kacık para verilmesinde gelsede laf etmem. ama şu rieradan kurtulsunlar önce.

futbolcular köle değil...adamın belki hayatı boyunca gecemeyeceği fırsat var elinde...takar mı kayseriyi...bende olsam aynı şeyi yaparım...kimse beni oynamatazdı o saatten sonra

şaka bir yana su an kadromuzda AMRABAT KADAR YETENEKLİ OYUNCU YOK

Geri
Üst Alt