# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Yönetime Rest Çekti!

abrabat neden tek taraflı szöleşmesini fesh etmiyor.öyle yapsın alalım hemen.hem kayseride para kazanmaz.

Mantıklı tabii ama sözleşmenin şartlarını öğrenmek lazım önce.Ayrıca tek taraflı feshederse bunun sonucunda ne ödeyecek kaş yaparken göz çıkarmayalım :D

Amrabat: "Bunun Adı Kara Sevda!"

bunun-adi-kara-sevda--1876411.Jpeg

Nordin Amrabat için "Galatasaray'a vermem" diyen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın inadı, Faslı oyuncunun futbol hayatını bitirme noktasına getirdi.

Hurma, sırf Galatasaray'da oynamak istediğini söylediği için Amrabat'tan özür dilemesini istedi. Ancak Amrabat geri adım atmadı ve "Ben kulübüme saygısızlık yapmadım. Sadece irademi söyledim. Ya Kayseri'nin de çıkarları doğrultusunda Galatasaray'a giderim ya da futbolu bırakırım" diyerek köprüleri attı.

TARAFTAR ARKASINDA

Amrabat'ın bu sözleriyle daha da çılgına dönen Hurma, Faslı oyuncuyu kadro dışı bıraktı ve A2 takımına gönderdi. Üstüne de para cezası vereceklerini söyledi. Şimdi taraftarlar sarı-kırmızılı takım için futbolu dahi bırakmayı göze alan Amrabat'ın ne pahasına olursa olsun transfer edilmesini istiyor.

Bu arada Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Amrabat'ın Kayseri kulübünün sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirterek, "Biz bu oyuncu için Kayseri yönetimi ile görüştük. Satmayı düşünmediklerini söyleyince geri adım attık" dedi.

Kaynak: milliyet.com.tr

Cevap: Amrabat : Bunun Adı Kara Sevda!

adam vurulmuş beyler ( yani duygusal bağlamda ) :(

Cevap: Amrabat : Bunun Adı Kara Sevda!

Reis ya.İyice ısındım bu adama gelsin lan.

Cevap: Amrabat: "Bunun Adı Kara Sevda!2

geç olmadan bu sevdadan vazgeç amrabat. biz aynı renkleri taşıyan ayrı dünyaların takımıyız.

Cevap: Amrabat: "Bunun Adı Kara Sevda!"

BU ADAM GELMELİ.

kendini bize kaptırmış çok süper top oynar.

Vay anasını ya.

GEL AMRABAT :ka21:

Futbolu bırakırım demez, hele ki bunu söyleyen yabancı futbolcu ise. O kısım saçma geldi bana.

şerefsiz kayseri bırak gelsin adam .. kop gel reyiz bekliyoruz..

hurmanın tırmalamaya başlamış yediği humalar

gerçekten böyle dediyse almalıyız bu adamı zaten cok kaliteli bizde ölümüne oynar yemin ediyorum adamın dibisin amrabat bu arada hurma zamanında aziz yıldırıma burda beddualar ettik ne durumda şimdi bülent uygun keza öyle sende yakında öyle bir duruma gelceksın ki inşallah o zaman bu yazımı alıntılıycam burada

[video=youtube;EyPA4ckDiNc]https://www.youtube.com/watch?v=EyPA4ckDiNc[/video]

buradaki fabrikatör kayseri işte.

Lan bırakında gelsin şu adam.

Geri
Üst Alt