# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat ateşi G.Saray'ı yakabilir!

birşey olacağı yok, klubüne teklif yapılıyor, reddediliyor bunu duyan adam geleceğim diye tutturuyor :D olay kayserinin bok yemesi.

hemen kolaycasevk ediliyormuş...hepinizin ...

Hiç bir şey olmaz. Şike yaptığına dair yığınla bilgi belge olan şahıslara/kulüplere ceza vermeyip binbir alavere dalavere yapacaksın, diğer taraftan böyle kıytırıktan sebepten cezalar vereceksin. Yok öyle yağma. Hiç bir şey olmaz.

Şikecilerin bile daha cezalarını veremediler. Bu olayı araştırmaları dahi 10 sezon sürmesi lazım.

Kına yakarsınız o zaman,şerefsizler!

Mübarek gün adamı dinden imandan çıkartıyorlar.

neye dayanarak verecekler cezayı çok merak ediyorum. atıyorum bugün 3. ligdeki bir topçu çıkıp deseki ben fenerde oynamak istiyorum, beni rahat bırakın diye klübüyle restleşse verecekmisin fenere cezayı

nedense söz konusu galatasaray olunca tff işi nasılda hızlandırıyor...:mad:

Şerefsiz Kayseri şimdi de yazılı talip olmadık diye onu kullanıyor. Adisiniz olum, ne yapsanız ne etseniz adiliğinizden kurtulamayacaksın

Buraya yorum yapmaya bile degmez arkadaslar,ceza filan verilmez.

Bunu Kayseri kullanmıyor Kayseri burda tetikçi, onu bu işe yönlendirenler TFF MAA FB Yıldırım Demirören vs. akılları sıra Galatasarayı tehdit ediyorlar. Yapmayız transfer olur biter. Maldonadolar.

Şerefsiz Kayseri şimdi de yazılı talip olmadık diye onu kullanıyor. Adisiniz olum, ne yapsanız ne etseniz adiliğinizden kurtulamayacaksın

aziz öyle tohumlar atmış ki bu temizlemekle bitmez.hepsi fb köpeği olmuş...nerden köşeye sıkıştırsak diye bakıyorlar

Fenerin boy boy tapelerine gelince dilil yok,iş Galatasaray'a gelince transfer yasağı yok öyle dünya...

O kadar delil varken Fenerbahce´yi kurtarmak icin bi tarafini yirt, kiytirik bi transfer icin Galatasaray´a transfer yasagi getir. Yok öyle yagma. Kan aliriz

Aksam,Vatan,Milliyet ve Hürriyet Galatasaray düsmanidir,acik ve net,bunlara inananlar gitsin kafasini duvara vursun daha iyi.

Bunlar Galatasaray'a ceza verse, umrumda bile olmaz. Transfer yasağı koysalar, gider transferi yaparım maça da çıkarırım herifi :asd: Kimin umrundaki onuru ve şahsiyeti olmayan bir kurumun aldığı kararlar ? Kendi kendine gelin güven olsunlar "biz federasyonuz" diye. Hayır, siz ancak malsınız.

[Adam ol federasyon, Galatasaray'ın önünde eğil!]

Geri
Üst Alt