# Nordin Amrabat

Cevap: İddia: Amrabat Transferi Bitti !

5-6 milyona Leto gibi adam alinir. :o

ne letosu Allah askina ya, sirf bu ligde oynamiyor diye leto daha iyi mi oldu simdi, leto ne ya, leto???

Ben Leto'yu Amrabat'a tercih ederim. Amrabat iyi hos bir oyuncu ama ben hayatta Kayseri gibi bir takima 5,5 milyon euro vermem, zaten o kadar da etmez bence.

haklı haklı necati haklı

amrabat iyi hos gelsin ama hurma avucunu yalasın isterim bi yandan

Yönetim vizyon büyüttü Shaqiri gibi über yeteneklerin peşine düştü ama taraftar hala Amrabat gibi Leto gibi adamları büyük transfer olarak görüyor.Biraz zaman alacak ama inşallah Galatasaray'ın adına yakışır adamlar almaya başlayınca siz de anlayacaksınız bu adamların bize yakışmadığını.

5.5 Amrabat için fazla ama max 2 milyon demek de cahillik kusura bakmayın.

Yönetim vizyon büyüttü Shaqiri gibi über yeteneklerin peşine düştü ama taraftar hala Amrabat gibi Leto gibi adamları büyük transfer olarak görüyor.Biraz zaman alacak ama inşallah Galatasaray'ın adına yakışır adamlar almaya başlayınca siz de anlayacaksınız bu adamların bize yakışmadığını.

Hay yaşa:005:

amrabat gibi topcun yok senin kadronda

shaqiriyi de istiyoruz, amkarbati da.

amrabat gibi topcun yok senin kadronda

shaqiriyi de istiyoruz, amkarbati da.

Yokluktan istemeni anlıyorum takımda kanat yok o yüzden sana hak da veriyorum ama gerçekten bizim hedeflerimiz için küçük topçu be Barış.ŞL'ye Amrabat gitmez yani.

Şahsen ben Grosicki'yi, Amrabat'a tercih ederim. Amrabat biraz daha yetenekli fakat Grosicki takım oyununa daha uygun.

Bizim şu dönemde transfer edeceğimiz yabancı oyuncu ya takım seviyesinde veya üstünde olacak, ya da genç ve geleceği parlak olacak. Amrabat verilen ücrete göre bu kriterleri karşılıyor mu emin değilim.

Herkes alsın diyor ama kontenjanı düşünen yok:D

Shaqiri 13-15€ yapıyorsa, Amrabat 5€ rahat yapar.

Yokluktan istemeni anlıyorum takımda kanat yok o yüzden sana hak da veriyorum ama gerçekten bizim hedeflerimiz için küçük topçu be Barış.ŞL'ye Amrabat gitmez yani.

seneye riera yolcu, hatta coktan yollanmis olmaliydi.

sampiyonlar liginde yabanci kontenjan montenjan yok.

sol acikta riera haric adam yok.

yedek riera nin yerine amkarbat otursun iste en kötü ihtimal seneye, eger sorun bu ise.

Amrabat'ın degeri en fazla 3-4 Milyon Euro'dur.

Adam 25 yaşına gelmiş genç yetenek diye önümüze geliyor. Çok büyütüyorsunuz bu adamı, aşırı.

Adam 25 yaşına gelmiş genç yetenek diye önümüze geliyor. Çok büyütüyorsunuz bu adamı, aşırı.

ben genc yetenek demiyorum ona

25 olmasi sorun mu, cok mu yasli?

herkes 20-21 de yapamiyor patlamayi iste, burak örnegi sim sicak ortada

gecen sene gelir gelmez yarim sezonluk dönemde 6 asist bir gole oynadi

bus ene 15 macta 3 gol 6 asistle oyniyor

üstelik kayseri gibi 2 yildir kötü gien bir takimda.

tarz olarak tam fatih terimin sevdigi tip.

zaten eger hala bu adamla ilgileniyorsak bu sadece fatih hoca yuzunden, yani adam cok istiyor cocugu.

Geri
Üst Alt