# Nordin Amrabat

Cevap: İddia: Amrabat Transferi Bitti !

seneye riera yolcu, hatta coktan yollanmis olmaliydi.

sampiyonlar liginde yabanci kontenjan montenjan yok.

sol acikta riera haric adam yok.

yedek riera nin yerine amkarbat otursun iste en kötü ihtimal seneye, eger sorun bu ise.

Lig için söylüyor olsan bunları tamam derim ama ŞL için asla katılmam.Sol kanada adam almayı düşünüyorsak Shaqiri gibi genç ve piyasası olan bir adam almalıyız.Ligde Amrabat belki akar gider ama ŞL için kalibresi yetmez.

Bundan sonra alacağımız adamlar artık belli bir seviyenin üstünde olmalı.Anadolu takımlarının yıldızları bizim hedefimiz olmamalı.

Ben pino'yu unutmuştum ya... Keşke geri gelse! Yardırır sol taraftan bu kadroda! Forvet arkası da oynar!

P.s. FT adam eder :asd:

ben genc yetenek demiyorum ona

25 olmasi sorun mu, cok mu yasli?

herkes 20-21 de yapamiyor patlamayi iste, burak örnegi sim sicak ortada

gecen sene gelir gelmez yarim sezonluk dönemde 6 asist bir gole oynadi

bus ene 15 macta 3 gol 6 asistle oyniyor

üstelik kayseri gibi 2 yildir kötü gien bir takimda.

tarz olarak tam fatih terimin sevdigi tip.

zaten eger hala bu adamla ilgileniyorsak bu sadece fatih hoca yuzunden, yani adam cok istiyor cocugu.

Oyuncu analiz edecek son kişisin bence :ka25:

Shaqiri'den daha iyi diyerek futbol bilgin ortada panpa =).

Amrabat içinse beş para etmez.

Amrabat bize gelir topunu oynar en sevilen yabancılar arasına girer kapağı bırakır olay biter .

Oyuncu analiz edecek son kişisin bence :ka25:

Shaqiri'den daha iyi diyerek futbol bilgin ortada panpa =).

Amrabat içinse beş para etmez.

sen benim futbol bilgimi tartisacak en son adamsin, bu bir.

iki, ben shaqirinin iki tane macini izledim, ben amrabat shakiriden iyi falan demedim, nöbette bazen abartmis olabilirim amrabati o kadar.

üc, benim bu adami savundugumu görüyorsun, bu transferi istedigimi görüyorsun , mesajimi alinti yapiyorsan eger adam gibi birsey yaz, yazmicaksan mesajimi alinti yapip, futbol bilgime laf sokup, amrabat 5 para etmez vs vs gibi yorumlar yapip durma. Su yazdigin yorumu sirf beni provoke etmek icin yazdin.

asil letonun yok pinoyla pek farki

amkarbatin pinodan farki cok daha güclü olmasi, hizli olmasi ve en önemlisi kafa olarak pinodan 5 kat iyi durumda olmasi

adam 1 yil icinde 12 asist yapti kayseride

renkdaş yanlış anlama ama , Pino Amrabatı top diye BİLE! oynamaz , o kadar yani !

Pino Kazım'dan bile iyi değil.Ki Kazım bana göre gayet İngiltere 2.Ligi oyuncusu,buradan devam edin bence.

Bence de Pino Amrabat'tan daha iyi bir oyuncu :)

bu pino neymis arkadas 10 gol sansinda bir tanesini atabiliyor bu kadar gol vuruslarinda beceriksizini görmedim adamin uzaktan bir kac gölü var o kadar defans yapmayi desen hic yapmaz ,amrabat in en önemli özelliklerinden birisi cok mücadele eden bir futbolcu pino amarbat in yarisi kadar mücadele etsin ondan sonra amrabat mi pino mu deriz

Pino, o berbat takımın sivrilen belki de tek adamıydı. Hakan Balta'nın o günkü performansıyla bu günkü performansı arasındaki farkı görüyorsunuz. Pino'yu o takımın içinde değerlendirmek adil değil. Tamam biraz bencil olabilir ama takımı tek başına ileri taşıyırdu adam. Bencil olmasa ne fark edecekti ki, takım zaten forvetsiz oynuyordu :)

Biz Pino'nun kıymetini bilmemişiz beyler.Pino neymiş yahu.Ancak FT bunu görememiş.Hatta Shaqiri'yi de almayalım Pino geri dönsün yeterli.Değilmi ?

Geri
Üst Alt