Nottingham Forest, Nelsson İçin Galatasaray'la Pazarlığa Başladı

Nelsson bizde peaki gördü bence iyi bir teklife teşekkürlerimiz sunulmalı.

Valla Nelssona ben ısınamadım.
Stili hoşuma gitmiyor ve yakışıklı değil.
Benim aradıklarım Ramosta var.
Biraz sevgili seçer gibi oldu ama...

37 yaşında yüzlerce Ş.L. maçı oynamış defalarca o kupayı kazanmış adam hala Ş.L. oynama derdinde.Bizimki 24 yaşında Ş.L. oynama fırsatı gelmiş önüne tutturmuş gideceğim diye.

Ederi varken kesinlikle satilmali.Fakat gelen parayi Ramos gibi yuksek maliyetli bir oyuncuya harcarsak cok pisman oluruz.

Ederi varken kesinlikle satilmali.Fakat gelen parayi Ramos gibi yuksek maliyetli bir oyuncuya harcarsak cok pisman oluruz.
Ramos bonservissiz trasnfer diye biliyorum (olursa) - maaşının 2M EU suda sponsorlar diyorlar - Tete'den bir tık pahalıya gelmiş olmuyor mu ?

Sıkıntı €20m'ye satmak olmaz

Yerine alıncak adam yahut adamlar olur

Fakat Erden ağabeye güveniyoz elbette

Gidecekse de direkt gitsin opsiyonlu kiralık falan yapmasınlar yine milletin kafası karışıyor her giden tuhaf bir şekilde gidiyor

Ramos bonservissiz trasnfer diye biliyorum (olursa) - maaşının 2M EU suda sponsorlar diyorlar - Tete'den bir tık pahalıya gelmiş olmuyor mu ?
Yillik 8m eu lar konusuluyor.En az 2 yil sozlesme olacak.Bu paralari getirisi yuksek bi transfere harcasak daha mantikli.

İyi de zaten 20 veriliyordu beğenmiyorduk şimdi daha mı düştük hani 25 vermeyene satmayacaktık? Tü kötü mü oldu nelson
Sizin transfer stratejinize tüküreyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım transfer döneminden en kötü etkilenen oyuncumuz Nelsson oldu, bu kadar gitmek istiyorsa yolu açık olsun derim ama takımda kalacaksa da kafasını toplasın artık. En büyük özelliği profesyonelliği, maç içindeki konsantrasyonu olan adam böyle saçma sapan hataları sürekli hale getirmesi hiç hoş değil

Geri
Üst Alt