NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Ntvspor'a bakın Ebru hanım ne güzel konuşuyor.

Beyler Arsene Wenger gelecekmiş rahat olun ama pardon adam kaç senedir Arsenal'e kupa kazandıramadı dimi!!

Beyler biz cözüm aramaya calısıoz siz neler yapıosunuz bırakın birbirizle ugrasmayıda fikir üretin türkiye kupasını alamadılar evet ama suan en az 3 sene tas gibi gidicek kadroları var ne olcak şimdi?

Bizim burda ürettiğimiz fikrin faydası oluyor mu ki güzel kardeşim yönetim yine bildiğini okuyor, bırak ta iki video görmüşken yorum yapalım.

Tamam Rijkaard'a güvenimin azaldığını daha önce dile getirmiştim ancak son 1 - 2 haftadır en başından beri olayları irdelediğimde o çıkışlarımda biraz haksız olduğumu görüyorum. Tabi ki Rijkaard'ın hataları var ancak burada baş sorumlu yönetim ve takım içindeki gruplaşma ve kuyu kazıcıların varlığı gibime geliyor. İki gündür Hagi, Hikmet Karaman, Şükür ki özellikle H. Şükür haberi çıktığı an yazıklar olsun dedim. Kesinlikle ve kesinlikle yapılması gereken bu durumun başrolleri olan oyuncuları süresiz kadro dışı bırakıp yardakçılarına para cezaları verilip çok ciddi kararlar alınmalı ve Rijkaard ile devam edilmeli. Ankaragücü maçında gördükki gerçekten Rijkaard'a karşı bir cephe var bunu tek başına Serveti görmek bile yeterli. Ancak bu yönetimin bunu yapabilceğini düşünmüyorum. Yazıklar olsun ki yine günü kurtaracak bir hamle yapılacak. Yönetimin bazı futbolcuların yaptıklarını göremeyecek kadar kör olduklarını sanmıyorum. Ama buna göz yumulursa ki öyle duruyor. Bu da demek olacak ki "DEVRİM" falan hikaye yönetimde işin içinde. Hepimiz UYUTULDUK hayırlı olsun.

Bulent Timurlenk

Puan tablolarına bakın. Fransa'da O.Lyon başkanı ne yapmamış? Galatasaray başkanı ne yapıyor? Aradaki fark olan biteni anlamaya yeter.

Hagiyi Aslanların önüne atmayalım.

Bulent Timurlenk

Puan tablolarına bakın. Fransa'da O.Lyon başkanı ne yapmamış? Galatasaray başkanı ne yapıyor? Aradaki fark olan biteni anlamaya yeter.

Hakikaten Lyon örneğine B.Münih örneği de eklenebilir ama bence şartlar farklı.Olaya Lyon taraftarı ne yapmamış GS taraftarı ne yapmış,Fransız medyası ne yapmamış Türk medyası ne yapmış şeklinde de bakabiliriz..

Hakikaten Lyon örneğine B.Münih örneği de eklenebilir ama bence şartlar farklı.Olaya Lyon taraftarı ne yapmamış GS taraftarı ne yapmış,Fransız medyası ne yapmamış Türk medyası ne yapmış şeklinde de bakabiliriz..

Ve o takımın futbolcuları ne yapmış ?

Yönetim mantığı işte.Ya da kombine karşılığı bağıran satılık taraftar yok orada.

Fransa futbolu nerde, Alman futbolu nerde ve Türk futbolu nerde diye de bakabiliriz. Bize vizyon sahibi adamlar lazim, Türkiye'de taraftarin da, medyaninda, hatta futbolcularin da futboldan anlamadigi asikar.

Bulent Timurlenk

Evet O.Lyon 6 puanla grup lideri Şampiyonlar Liginde,biz avrupada neredeyiz acaba?Artık sadece ligdeki puan tablosuna mı bakacağız bazı şeyler için?

NTVspor da konuşan bayan kim ? Ne güzel ve mantıklı konuşuyor.

Cok utandim gercekten. Ben sportif direktör olacak sanmistim. Oynayacaksa gelsin madem.

Sen başta elin Hollanda lısına sahip çıktığın kadar kendi değerlerine sahip çık.

Hakan şükür ün siyasi inancı ,dini inancı kimseyi ilgilendirmez.

Ben elini vicdanına koyan bir Galatasaray lı olarak bu adama laf söyletmem arkadaş,bu adam bizim efsanemizdir.

Yok takım içinde çeteleşme yaratıyormuşta bilmem neymiş.

Lan ben öle çeteleşmeye kurban olurum o zaman.

Bakın bakalım galatasaray da, dahil milli takımda dahil tüm başarıları bu adamlar olduğu sürece yakalamadık mı.?

Derdiniz ne sizin bu adamlarla.?

Sözde takım içinde ayrımcılık yapıyorlarmış,çeteleşme yapıyorlamış,bugün profosyonel dediğiniz Frank geldi de, yapmadı da ne oldu?

Takım yol geçen hanı oldu madara oldu.

Bırakın bu ayakları, bugün avrupada Galatasaray marka olmuşsa salladığınız adamlar sayesinde olmuıştur.

Utanıyorum sizlerden be Fatih Terim i kötülersiniz,Hakan Şükür ü kötülersiniz,Hasan Şaş la dalga geçersiniz,Hakan Ünsal ı kötülersiniz.

Ezik dediğiniz Fenerbahçe lilere bakın bir bakalım hangi biri sizin kadar vefasız,adamların bir Lefteri var anlata anlata bitiremezler.

Biliyorum ki Hakan Şükür Fenerbahçe li, Fatih Terim Fenerbahçe li olup kupa kaldırsalardı yanlarında destur çekerdiniz bu isimleri anarken.

Yeter artık herşeyi eleştirin ,herkesin eleştirme eleştirilme hakkı var ama benim efsanelerimi baltalamayın yeter artık!

Bunlar Galatasaray forması uğruna zamanında o yabancıların cebine para koyan adamlardır,bunlar başarı için hüngür hüngür ağlayan adamlardır.

Bunlar sizin o dediğiniz Metin Oktay ruhunun ta kendileridir.

Burda gelip yabancıları öveceksin onu bunu öveceksin benim değerlerime taş atacaksın.

Yok öle arkadaş herkes haddini bilsin!!

Hagi'nin teknik direktörlüğüne sıcak bakmıyorum , umarım gerçekleşmez.

yeni stadımıza efsanelerin yönetiminde bir takımla çıkmak süper olur

Haldun Üstünelin de geri döndürülmesi lazım.

Sen başta elin hollandalısına sahip çıktığın kadar kendi değerlerine sahip çık.

hakan şükür ün siyasi inancı ,dini inancı kimseyi ilgilendirmez.

ben elini vicdanına koyan bir galatasaray lı olarak bu adama laf söyletmem arkadaş,bu adam bizim efsanemizdir.

yok takım içind eörgütlenme yaratıyormuşta bilmem neymiş.

lan ben öle çeteleşmeyekurban olurum o zaman,bakın bakalım galatasaray da dahil milli takımda dahil tüm başarıları bu adamlar olduğu sürece yakalamadık mı.?

derdiniz ne sizin bu adamlarla.

sözde takım içinde ayrımcılık yapıyorlarmış,çeteleşme yapıyorlamış,bugün profosyonel dediğiniz Frank geldi de, yapmadı da ne oldu? Takım yol geçen hanı oldu madara oldu.

Bırakın bu ayakları, bugün avrupada Galatasaray marka olmuşsa salladığınız adamlar sayesinde olmuıştur.

utanıyorum sizlerden be Fatih Terim i kötülersiniz,hakan şükür ü kötülersiniz,hasan şaş la dalga geçersiniz,hakan ünsal ı kötülersiniz.

ezik dediğiniz fenerbahçelilere bakın bir bakalım hangi biri sizin kadar vefasız,adamların bir lefteri var anlata anlata bitiremezler, biliyorum ki hakan şükür fenerbahçe li fatih terim fenerbahçeli olup kupa kaldırsalardı yanlarında destur çekerdiniz bu isimleri anarken.

yeter artık herşeyi eleştirin ,herkesin eleştirme ,eleştirilme hakkı var ama benim efsanelerimi baltalamayın yeter artık,bunlar galatasaray forması uğruna zamanında o yabancıların cebine para koyan adamlardır,bunlar başarı için hüngür hüngür ağlayan adamlardır.bunlar sizin o dediğiniz metin oktay ruhunun ta kendileridir.

burda gelip yabancıları öveceksin onu bunu öveceksin benim değerlerime taş atacaksın.

yok öle arkadaş herkes haddini bilsin!!

Yorumların falan çok heyecanlı senin, çok kesin ve net , benim dediğmi doğru şeklinde konuşuyorsun.Başka fikirlere saygı göstermeyi bil önce. Heyecanlanma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt