Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!
Ntvspor'a bakın Ebru hanım ne güzel konuşuyor.
Ntvspor'a bakın Ebru hanım ne güzel konuşuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler biz cözüm aramaya calısıoz siz neler yapıosunuz bırakın birbirizle ugrasmayıda fikir üretin türkiye kupasını alamadılar evet ama suan en az 3 sene tas gibi gidicek kadroları var ne olcak şimdi?
Bulent Timurlenk
Puan tablolarına bakın. Fransa'da O.Lyon başkanı ne yapmamış? Galatasaray başkanı ne yapıyor? Aradaki fark olan biteni anlamaya yeter.
Hakikaten Lyon örneğine B.Münih örneği de eklenebilir ama bence şartlar farklı.Olaya Lyon taraftarı ne yapmamış GS taraftarı ne yapmış,Fransız medyası ne yapmamış Türk medyası ne yapmış şeklinde de bakabiliriz..
Hakikaten Lyon örneğine B.Münih örneği de eklenebilir ama bence şartlar farklı.Olaya Lyon taraftarı ne yapmamış GS taraftarı ne yapmış,Fransız medyası ne yapmamış Türk medyası ne yapmış şeklinde de bakabiliriz..
Bulent Timurlenk
Puan tablolarına bakın. Fransa'da O.Lyon başkanı ne yapmamış? Galatasaray başkanı ne yapıyor? Aradaki fark olan biteni anlamaya yeter.
Yönetim mantığı işte.Ya da kombine karşılığı bağıran satılık taraftar yok orada.
Cok utandim gercekten. Ben sportif direktör olacak sanmistim. Oynayacaksa gelsin madem.
NTVspor da konuşan bayan kim ? Ne güzel ve mantıklı konuşuyor.
Sen başta elin hollandalısına sahip çıktığın kadar kendi değerlerine sahip çık.
hakan şükür ün siyasi inancı ,dini inancı kimseyi ilgilendirmez.
ben elini vicdanına koyan bir galatasaray lı olarak bu adama laf söyletmem arkadaş,bu adam bizim efsanemizdir.
yok takım içind eörgütlenme yaratıyormuşta bilmem neymiş.
lan ben öle çeteleşmeyekurban olurum o zaman,bakın bakalım galatasaray da dahil milli takımda dahil tüm başarıları bu adamlar olduğu sürece yakalamadık mı.?
derdiniz ne sizin bu adamlarla.
sözde takım içinde ayrımcılık yapıyorlarmış,çeteleşme yapıyorlamış,bugün profosyonel dediğiniz Frank geldi de, yapmadı da ne oldu? Takım yol geçen hanı oldu madara oldu.
Bırakın bu ayakları, bugün avrupada Galatasaray marka olmuşsa salladığınız adamlar sayesinde olmuıştur.
utanıyorum sizlerden be Fatih Terim i kötülersiniz,hakan şükür ü kötülersiniz,hasan şaş la dalga geçersiniz,hakan ünsal ı kötülersiniz.
ezik dediğiniz fenerbahçelilere bakın bir bakalım hangi biri sizin kadar vefasız,adamların bir lefteri var anlata anlata bitiremezler, biliyorum ki hakan şükür fenerbahçe li fatih terim fenerbahçeli olup kupa kaldırsalardı yanlarında destur çekerdiniz bu isimleri anarken.
yeter artık herşeyi eleştirin ,herkesin eleştirme ,eleştirilme hakkı var ama benim efsanelerimi baltalamayın yeter artık,bunlar galatasaray forması uğruna zamanında o yabancıların cebine para koyan adamlardır,bunlar başarı için hüngür hüngür ağlayan adamlardır.bunlar sizin o dediğiniz metin oktay ruhunun ta kendileridir.
burda gelip yabancıları öveceksin onu bunu öveceksin benim değerlerime taş atacaksın.
yok öle arkadaş herkes haddini bilsin!!