NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

zaten bu nedenle saygim var digerlerine

hala olayi anlayamamissin Onur renkdas

Adim Serdar bu arada, biraz garip soyadim ama olsun:) ilk sen degilsin Burak diyen:)

bir insan kendini bile bile rezil etmez boyle bir ton insanin izledigi bir basin toplantisinda

hala goremiyormusunuz bu adamin kendini begenmisligini egosunu vesaire

teknik direktorluk basarisi beni hic mi hic ilgilendirmiyor

beni iftahar edecegim klubum ilgilendiriyor

basarilar gelir gecer asaletin bize yeter

Sonradan farkettim degistirdim Serdar:) Kusura bakma. Ben insanlari bilip bilmemesine göre ayirmiyorum sahsen. Ögrenmek isteyip ya da umrunda bile olmayanlara göre ayiririm. Inan ki kendi takiminin taraftarlarindan göremedigi saygiyi yurtdisinda görüyor Fatih Terim. Herzaman elit Teknik Direktörler toplantisina cagrilir. Lippi gibi adamlara Fatih Terim´i sormani o kadar cok isterdim ki.

Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Sonradan farkettim degistirdim Serdar:) Kusura bakma. Ben insanlari bilip bilmemesine göre ayirmiyorum sahsen. Ögrenmek isteyip ya da umrunda bile olmayanlara göre ayiririm. Inan ki kendi takiminin taraftarlarindan göremedigi saygiyi yurtdisinda görüyor Fatih Terim. Herzaman elit Teknik Direktörler toplantisina cagrilir. Lippi gibi adamlara Fatih Terim´i sormani o kadar cok isterdim ki.

sorun degil reis:)

yahu tamam orada saygi duysun

isvicrelilere sor sen FT i

sen onlara Rijkaardi sor bakayim

gir bi liverpool forumlarina bugun reis

ne yaptigimizin farkinda bile degiliz bu yonetim herkesi uyutmaya devam ediyor

Cevap: NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Hep diyorum, Hagi'nin o sartlarda oynattıgı futbolu hic bir hoca oynatamadı bu takıma. O senenin SL sampiyonu Porto'yu ezip gecmistik Amerika'daki oynanan özel macta. Hagi o zamana kadar sistemini falan herseyini oturtmustu. O dönem en önemli sorun eskilerden kalan bir kac oyuncu Hagi'nin takım icindeki otoritesini bozmustu. Hem takım icinde hem taraftarın gözünde. Ergun Gürsoylu yönetimin bütün sezon yaptıklarını saymıyorum bile. Ama Hagi'nin en sanssız oldugu olay o sezon Avrupa kupalarına katılamamamız oldu.

Hatırlayın bi:

-Sol kanat yoktu Ayhanı ortadan sola kaydırdı,

-Conceicao'ya partner olucak top yapabilen bir orta saha yoktu Ergünü sol ice cekti,

-Sagbek yoktu Cihanı oraya koydu,

-Orhan Ak stoperde olmuyordu, Ergün ve Hakan'dan bosalan mevkiye Orhanı monte etti,

-Galatasaraya bir sene sonraki efsane sampiyonlugu kazandırıcak Song-Tomas gibi iki müthis futbolcu kazandırdı,

Bunlar bir sezonda yapılabilecek cok önemli hamleler. Bunun karsılıgında Hagi'ye ne yaptı(lar)? Sezon bası ve devre arası transfer dönemlerinde 13 kisilik listeden sadece bir oyuncuyu aldı(lar) ve dalga gecer gibi Saidou ve Hakan Yakını getirip zorla oynattırmaya calıstı mafya bozuntusu Ergun.

Hagi, Fatih Terim'den iki pas yapmayı beceremeyen enkaz bir kadro almıstır ve 3 ay gibi kısa bir zaman icerisinde cok mütavazi sartlarda gelecek sezon ki efsane sampiyonlugun temellerini atıp bu takımı, hatta bu kulübü cehennemin en dibinden cıkartmıstır.

Diger konudan.

Rijkaard geldi birşey farketmedi.TD olması gereken en önemli özellik oyuncularla iyi anlaşması.Rijkaard geçen sene kadro kötü diye konuştuda konuştu oyuncuların moralini bozdu.Bizde her ne kadar kadro kötü vs. desekte bir teknik direktör bunu açıklayınca oyuncular da tepki gösterir doğal olarak.Hatta üstüne Servet, Elano vb. isimleri kaybettik.

Bana kalırsa Hagi bu birlik ve beraberliği sağlar, takımıda ateşler.

Trt Hakan Şükür'ü bırakmak konusunda bir sorun çıkarmayacakmış yada çıkartmamış da diyebiliriz,sanırım anlaşıldı.

Hakan Şükür Hayırlı Olsun Diyebiliriz.

Katılıyorum.Ama şu durumda bana sorsanız ikiside gelmemeli.Ne Terim ne Hagi.

Sezon ortası gelmeleri onlar için kötü olacak.Özellikle Hagi için.Madem FR hakkında soru işareti vardı kafanızda sene başı halledecektiniz bunu.

Tamamen yönetimin yediği halt

Hagi Misimovic in de Elanonun da dilinden anlar,onların performansı tavan yapar.Yerlilerden de Arda zaten Hagi yi çok seviyor.Şuan en uygun isim Hagidir.

Hagi ve Hakan'ın ismi bile beni heyecanlandırıyor.

Şu an takım ne kadar kötü durumda olursa olsun, medyada itibarımız ne olursa olsun sonuçta bunlar HAGI ve HAKAN ŞÜKÜR.

Türk futbol tarihinin en büyük başarısına kulübümüz imza atarken ki en önemli iki adam.

İsimleri bile yeter benim için.

Tek isteğim,Elano'nun takıma geri kazandırılıp kendisinden maksimum verim alınabilecek bir yerde oynatılması.

Trt Hakan Şükür'ü bırakmak konusunda bir sorun çıkarmayacakmış yada çıkartmamış da diyebiliriz,sanırım anlaşıldı.

Hakan Şükür Hayırlı Olsun Diyebiliriz.

O zaman Hagi´de tamamdir. Cünkü Fatih Terim sportif mortif direktör tanimaz ve istemez. Hagi-Hakan Sükür ikilisi su durum itibariyle iyi bir secim gibi gözüküyor. Hayirlisi olsun

Katılıyorum.Ama şu durumda bana sorsanız ikiside gelmemeli.Ne Terim ne Hagi.

Sezon ortası gelmeleri onlar için kötü olacak.Özellikle Hagi için.Madem FR hakkında soru işareti vardı kafanızda sene başı halledecektiniz bunu.

Tamamen yönetimin yediği halt

Zamanında iki capulcunun gazına gelip Hagi'yi yiyen taraftar gec olsada artık ne olup bittigini az cok biliyor. Hagi'yi bu sefer yedirtmezler kolay kolay. Ama Türk milletiyiz iste, beni endiselendiren nokta bu. Diger yandan TT Arena'nın acılısında Hagi'nin Galatasaray'ın basında olması, lafla anlatılacak birsey degil :ka19:

Rjkaard ile yollar ayrılıyor ise bence gelebilecek en iyi iki isim Hagi ve Hakan'dır.

2 sine sınırsız yetki verin ve olabilecekleri görün.

Vay anasını hakan şükür yönetime demediğini bırakmadı,şimdi gidip ona teklif yapıyolar öyle mi:),yönetimin ne kadar vasıfsız olduğunun bi göstergesi bu.

Zamanında iki capulcunun gazına gelip Hagi'yi yiyen taraftar gec olsada artık ne olup bittigini az cok biliyor. Hagi'yi bu sefer yedirtmezler kolay kolay. Ama Türk milletiyiz iste, beni endiselendiren nokta bu. Diger yandan TT Arena'nın acılısında Hagi'nin Galatasaray'ın basında olması, lafla anlatılacak birsey degil :ka19:

Ultraslan´di o. Biz sahsen Hagi´yi hic böyle asagilamadik. Kendi adamlarina iftira atildigini düsündükleri icin Hagi´den intikam aldilar.

Vay anasını hakan şükür yönetime demediğini bırakmadı,şimdi gidip ona teklif yapıyolar öyle mi:),yönetimin ne kadar ezik,vasıfsız olduğunun bi göstergesi bu.

Aciz, medya lafıyla iş yapan, çocuk gibi hareketler sergileyen, rezalet bir yönetimimiz var.

Vay anasını hakan şükür yönetime demediğini bırakmadı,şimdi gidip ona teklif yapıyolar öyle mi:),yönetimin ne kadar ezik,vasıfsız olduğunun bi göstergesi bu.

Şuanda bulunabilecek en iyi 2 adam,yönetim beceriksiz,basiretsiz vs bunu bilmeyen kalmadı ama işi daha fazla zora sürmenin anlamı yok.

Yönetim artik bu ise bir resmiyet kazandirmali. Hafta sonu derbi var ama hala hocamiz belli degil.

Aciz, medya lafıyla iş yapan, çocuk gibi hareketler sergileyen, rezalet bir yönetimimiz var.

Kendi suclarini kabul etmekten aciz bir yönetimimiz var ayrica. Herseyi konustuk, bütün kararlar alindi diyorlar. Peki sizin beceriksizliginiz konusuldu mu hic? Kararlar alindi mi? Yok. Adnan Polat ve ekibi benim icin bitmistir. Bu sefer Hagi ve Hakan´da kurtaramaz bunlari. Sampiyon dahi olsak Adnan Polat´in Baskan kalmasini kabul etmem

Yönetim artık birşeyleri açıklığa kavuşturmalı.

Oyuncuların aklı derbiye gitmiyor bir yandan da iyi aslında :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt