NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Pardon da arkadaşım size ne? İster dinci olur, ister laiklik abidesi olur ya da ve hatta dinci örgütlere üye olur size ne? Burası futbol forumu; günümüz ve geçmişimizdeki futbolcuları da futbol yönüyle ele alınması gereken bir platform.

Kişisel olarak bende fikirlerini beğenmiyorum ancak saygıda kusur etmiyorum, sizin gibi bu ince çizgiyi de aşmıyorum.

Kendi tercihiydi Hakan'in. Herkes size ne yazmis mesela. Ben de hep ayni cevabi verdim, dogrudur banane? Gözüme sokmasaydi keske hic, ben de kendisine karsi böyle hissetmeseydim. Kimsenin inancina görüsüne laf söyleyecek degilim, ama bunu spor'a ve canimdan cok sevdigim kulübüme bulastirirsan, sana ne sevgim kalir ne saygim.

yönetimin en büyük hatası yerli futbolcular.çok yaşlı ve vasatı aşamayan oyuncularımız vardı geçen 2 senede genç ve yetenekli yerli oyuncuları alamadık.yunanistan milli takımın yaptığı gibi posası çıkana kadar oynattık adamları sonunda teker patladı özellikle yurtdışında oynayan kaliteli genç türk oyunculara yönelmeliyiz inşallah başkanın scout ekibi izliyordur bu adamları.

Kesinlikle. Devre arasında yeni gelecek ekiple böyle bir operasyon yapılmalı yoksa bu takım ilk 5 e zor girer.

Vallahi yeter beyler, Kabak tadı veriyor artık. Yok Dinci, yok Cemaatçi. Sanki UEFA kupasını alırken değildi, Avrupa Gol kralı olurken değildi, boş mukaveleye imza atarken değildi, Türkiye'de kırılmadık rekor bırakmamışken değildi, rüyüsında bile göremeyeceği paraları FB teklif ederken elinin tersiyle düşünmeden iterken Hakan Şükür gine aynı Hakan Şükürdü... Siz Hakan Şükürün futbol bilgisine bakın, O Galatasarayın efsanesidir bu kadar tarşılmaysı bile ayıp...

cahillik nedir???????cahillik insanların düşüncesine saygı göstermemek,dinine inanışına karşı çıkmak,insanları bi halt bilmeden suçlamaktır.burda bu kritere en cok sen uyuyorsun.bizim dinimizde cahillige yer yoktur.'oku'der bizim dinimiz.oku sen de bazı şeyler ögren.amaçsız yaşama

onun için müslüman ülkeler yerlerde sürünüyor değil mi? insanların düşüncesine saygı vayyy sen önce yaptığın yorumlara bak hangi düşünceye saygı duymuşsun.

hakan ister dindar olsun ister ateist ister 1 milyon rekat namaz kılsın ister kedi kessin ama kendi yaşadığı hayatı başkalarına d-a-y-a-t-a-m-a-z.kimsenin kimsenin ibadetinde gözü yok

Hakan Şükür'e karşı durmamın tek sebebi egosudur. Sürekli " ben " demesi, olayın içine her zaman kendisini de dahil etmesi.

ya tamam be konumuz bu mu? :(

Bu ülke ilk önce kendi milletinin icinde birligi olusturmali, ondan sonra baska tehditleri düsünmeli. Yok laik, yok dinci, yok alevi, yok basörtü, yok mini etek, yok sakal, yok apachi. Insanlar istedigi seye inanabilir. Önemli olan baska insanlari kendi inancin dogrultusunda etkilememek.

Hakan şükür gelirse takım içindeki yerli gruplaşması hat safaya çıkar.Sadece Baroş kewell neill ile görüşürler,diğerlerini dışlarlar.Gelmesinin tek artı yönü Ardanın performansı tavan yapar ama oda bir işe yaramaz.Seneye gidiyor zaten.

Bu ne korku, bu nasıl bir bakış açısıdır arkadaş? Galatasaray'ın en parlak günlerinin Hakan ŞÜKÜR'ün olduğu dönemlere rastladığını kim inkar edebilir? Gruplaşmış veya gruplaşmamış ne önemi var? Mühim olan takım olarak başarıyı yakalamak değil mi ki? Hem çok mu fena yapmış altyapıdaki gençleri kötü alışkanlıklara meyletmesinler diye kendi çiftliğinde ağırlamakla.

Kurtulun bu tür evhamlardan. Fatih ALTAY'lı 2. Başkan olduğunda ilk işi bu meseleye el atmak oldu. Neticede bu jeneresyona bir şekilde son verildi. Kalli görevi bıraktığında şampiyonluğu Cevat Hoca'mı getirdi zannediyorsunuz? Bunları düşünün biraz. İçinde bulunduğumuz durumun temel sebeplerinden biri de bu vasıftaki oyuncularımızın olmamasıdır bence. Bu yazılı bir kural değildir ama Galatasaray kültüründe her daim yeralmıştır. Almalıdır da.

onun için müslüman ülkeler yerlerde sürünüyor değil mi? insanların düşüncesine saygı vayyy sen önce yaptığın yorumlara bak hangi düşünceye saygı duymuşsun.

hakan ister dindar olsun ister ateist ister 1 milyon rekat namaz kılsın ister kedi kessin ama kendi yaşadığı hayatı başkalarına d-a-y-a-t-a-m-a-z.kimsenin kimsenin ibadetinde gözü yok

sen kendinle çatışıyorsun.burada sen düşünceni insanlara dayatmaya çalısıyorsun.osmanlı bu dünyanın süper gücüydü ve müslümandı...ne kadar ilginç,amaçsız,düşüncesiz insan varmış bu forumda..istesen de istemesen de burası müslüman bir devlet.cogunlugun düşüncesini benimsemiyor olabilirsin ama saygı gostermek zorundasın.bizler hristiyan,ateist,budist oyuncuların inançlarına karısamıyorsak bu düşünceye sahip insanlarda müslümanlıga karışamaz.hele hele müslüman olan bi ülkede

Vallahi yeter beyler, Kabak tadı veriyor artık. Yok Dinci, yok Cemaatçi. Sanki UEFA kupasını alırken değildi, Avrupa Gol kralı olurken değildi, boş mukaveleye imza atarken değildi, Türkiye'de kırılmadık rekor bırakmamışken değildi, rüyüsında bile göremeyeceği paraları FB teklif ederken elinin tersiyle düşünmeden iterken Hakan Şükür gine aynı Hakan Şükürdü... Siz Hakan Şükürün futbol bilgisine bakın, O Galatasarayın efsanesidir bu kadar tarşılmaysı bile ayıp...

O bizim için her daim GS kaptanlığı ve hatta futbolculuğunu hak edecek karakterde değildi. Bunun sebebi dini inançları değil kulisçiliği, ağlamaklı bir surat ifadesiyle kulübümü çok seviyorum ama diye başlayıp GS'ye FB'lilerden ağır ithamlar atan bir adamdı.

İyi futbolcu olabilir ama şunu da herkes biliyor ki tüm GS camiasının yüreğine taht kuramamıştır Hakan bunun sebebi de kendisidir.

Niye bir Hagi olamadı. Ya da karakter konusunda Kewell'ın 3 senede yaptığını kendisi yıllarca niye yapamadı.

Hakan'a FB'nin ya da BJK'nin GS'nin göserdiği sabrı göstereceğini düşünebiliyor musunuz?

GS'ye hizmet verdi doğru ama bu camiada onu Hakan Şükür yaptı. Kendi başına olamazdı. GS olmadan kariyerini bir gıdım ileri görüremedi. Bakınız Avrupa maceralarına

Konuyu biraz kapatsanız. Soğusun. Nerelere geldi muhabbet.

sen kendinle çatışıyorsun.burada sen düşünceni insanlara dayatmaya çalısıyorsun.osmanlı bu dünyanın süper gücüydü ve müslümandı...ne kadar ilginç,amaçsız,düşüncesiz insan varmış bu forumda..istesen de istemesen de burası müslüman bir devlet.cogunlugun düşüncesini benimsemiyor olabilirsin ama saygı gostermek zorundasın.bizler hristiyan,ateist,budist oyuncuların inançlarına karısamıyorsak bu düşünceye sahip insanlarda müslümanlıga karışamaz.hele hele müslüman olan bi ülkede

seninle polemiğe girmek istemiyorum zır cahilsin çünkü ben ne diyorum sen ne diyorsun artık kapatın şu konuyu

Kısa bir ara.

Buyrun devam.

Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor.

Aslan'ı ayağa kaldırsa kaldırsa bizi bilenler kaldırır.Bu hamleyi destekliyorum.

Şu anda tüm camiaya yeniden ateşleyecek bir hamledir bu ve umarım gerçekleşir.

Fatih Terim geleceğine Hagi gelsin

En mantıklısı bu hamle olur.

Umarım Fatih Terim tam ve tek yetkili olarak gelir.. Hagi'nin ne yapcağı belli olmaz, biraz kumar gibi. Ama Hakan Şükür kesinlikle kapıdan içeri girmemeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt