Gökhan Aydin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2010
- 2.963
- 0
- 1.146
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!
Kendi tercihiydi Hakan'in. Herkes size ne yazmis mesela. Ben de hep ayni cevabi verdim, dogrudur banane? Gözüme sokmasaydi keske hic, ben de kendisine karsi böyle hissetmeseydim. Kimsenin inancina görüsüne laf söyleyecek degilim, ama bunu spor'a ve canimdan cok sevdigim kulübüme bulastirirsan, sana ne sevgim kalir ne saygim.
Pardon da arkadaşım size ne? İster dinci olur, ister laiklik abidesi olur ya da ve hatta dinci örgütlere üye olur size ne? Burası futbol forumu; günümüz ve geçmişimizdeki futbolcuları da futbol yönüyle ele alınması gereken bir platform.
Kişisel olarak bende fikirlerini beğenmiyorum ancak saygıda kusur etmiyorum, sizin gibi bu ince çizgiyi de aşmıyorum.
Kendi tercihiydi Hakan'in. Herkes size ne yazmis mesela. Ben de hep ayni cevabi verdim, dogrudur banane? Gözüme sokmasaydi keske hic, ben de kendisine karsi böyle hissetmeseydim. Kimsenin inancina görüsüne laf söyleyecek degilim, ama bunu spor'a ve canimdan cok sevdigim kulübüme bulastirirsan, sana ne sevgim kalir ne saygim.