NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Çok düz mantık konuşmuşsun illa açıklama mı yapalım.

Öncelik Rijkaard'ın kalıp takımın temizlenmesi ha Rijkaard kalmayacaksa Hakan-Hagi-Tugay.Anladın mı?Varsa anlamadığın yerler çekinme sor...

Soru , sorulmadan birşey öğrenilmez ;) Düz mantık konuşmamın anlamı bu zaten!

Ayrıca ; FR'nin olduğu bir yerde Ne Hagi , Ne de Hakan Şükür çalışır... Anladın mı?

:D abisi sizi buraya seçerken itinaylamı seçip alıyolar? Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış futbolculardan o tayda bu tayfa diye bahsedersen eleştiride alırsın bu kadar basit ok mi, o bahsettiğin topçularla büyüdük biz.

Öyle Abisi falan diye konuşma asabımı bozma benim burda ..Burdaki çoğu kişi Rijkaard'a demediğinizi bırakmıyorsunuz sorun olmuo biz o tayfa deyincemi sorun oluo?

peki vefa gösterilmemesi eski topçularımızın çıkıp tv ye veya gazeteye ekmeğini yediği klübe intikam hırsıyla sallamalarına sebebmi.

Bu adamlar Galatasaray armasına sallamamışlardır bunu önce iyi bilin,bu adamlar zamanında kendilerien ezeli rakipten gelen büyük paraları ellerinin tersiyle iten boş mukaveleye imza atan adamlardır.

onların isyanları bugün herkesin farkına vardığı bu iş bilmez yönetime ve objektif olarak kötü futbol oynayan GS futbol takımınadır.

cocukca davranıp yapılan eleştirielrin nereye gittiğini bilmeden gelecek nesillere size uefas kupaını bırakan adamları kötü lanse etmeyin.

eleştirelerin nereye kime gittiğini tahlil edebiklecek kadar yetiştirin kendizi biraz.

peki vefa gösterilmemesi eski topçularımızın çıkıp tv ye veya gazeteye ekmeğini yediği klübe intikam hırsıyla sallamalarına sebebmi.

Yalnız ne kadar kızsak da "o adamlar" ne dediyse doğru çıktı aga o ne olacak....

Emin ol "o adamlar" takımda ne var ne yok senden benden çok iyi biliyorlar.

Adnan Polat ve yönetiminin f5'li olduğunu hiç düşünmüyor değilim.

madem hagi iyiydi neden gönderildi ?

Öyle Abisi falan diye konuşma asabımı bozma benim burda ..Burdaki çoğu kişi Rijkaard'a demediğinizi bırakmıyorsunuz sorun olmuo biz o tayfa deyincemi sorun oluo?

bravo, olaylara bu kadar sığ bakarak kendine efsane olmuş oyuncuları küçümseme ve hiçe sayma hakkı doğurmuşsan diyecek birşeyim yok.Rijkaard'ı eleştirenlerde eleştirmeyenlerde efsanelerine saygıda kusur etmez.Neyse kolay gelsin.

Bu adamlar Galatasaray armasına sallamamışlardır bunu önce iyi bilin,bu adamlar zamanında kendilerien ezeli rakipten gelen büyük paraları ellerinin tersiyle iten boş mukaveleye imza atan adamlardır.

onların isyanları bugün herkesin farkına vardığı bu iş bilmez yönetime ve objektif olarak kötü futbol oynayan GS futbol takımınadır.

cocukca davranıp yapılan eleştirielrin nereye gittiğini bilmeden gelecek nesillere size uefas kupaını bırakan adamları kötü lanse etmeyin.

eleştirelerin nereye kime gittiğini tahlil edebiklecek kadar yetiştirin kendizi biraz.

diyorsun..ben o zaman başka insanları izliyormuşum tv de gazetede..sizin görüşünüz budur.bende vefasızlık olduğundan bahsediyorum.ama vefa yapılmadı diye klübe sallamak abest kaçar.yönetime sallayınca bu işten kim zarar görür.adnan başkanmı yoksa GALATASARAYMI.SÖYLEYİN. ben sadece armayı severim milyon eurolar kazanmadığım halde.bilmem anlatabildimmi

Hakan Şükür, Hagi'nin değil ama Baros'un ayağını kaldırabilir.

- Aslantepe'de ne güzel gözüküyor bee. Ulan 40'ıma yeni bastım sayılır, 1 sene daha oynasam ne kaybım olur..

peki hagiye küfürlerle gönderen kim.kendinizide bakın renkdaşlar.

Gulerim yine Hagi ve Hakan Sukuru isteyenlere Hakan Sukur bir yerlerde futboldan sonra basarisi var mi antrenorluk, staj gibi Hagi unutulmaz futbolcu ama dogru duzgun bir basarisi yok, siz yine medyaya inanip aciklamalara devam edin

bravo, olaylara bu kadar sığ bakarak kendine efsane olmuş oyuncuları küçümseme ve hiçe sayma hakkı doğurmuşsan diyecek birşeyim yok.Rijkaard'ı eleştirenlerde eleştirmeyenlerde efsanelerine saygıda kusur etmez.Neyse kolay gelsin.

Hakan Şükür Okan Buruk Hasan Şaş'lara o tayfa demekte bir sorun görmüyorum..

Ne dediğim beni bağlar Kimseyi ilgilendirmez..

Hadi sanada kolay gelsin..

Gulerim yine Hagi ve Hakan Sukuru isteyenlere Hakan Sukur bir yerlerde futboldan sonra basarisi var mi antrenorluk, staj gibi Hagi unutulmaz futbolcu ama dogru duzgun bir basarisi yok, siz yine medyaya inanip aciklamalara devam edin

hakan şükür bilgi olarak değil ama lobi olarak tek başına bu takımı şampiyon yapar.ülkenin gerçeklerini az çokbirçoğumuz biliyoruz.ertuğrul sağlam bir örnektir.ha takımı iyi oynattı o ayrı ama arkadanda yürü ya kulum dediler.

Yav kardeşim kim gelsin kimi istiyorsunuz ve neden istiyorsunuz söyleyin o zaman ?Herkese bi kulp bulunuyor anlamadım gitti,herkes kötü herkes yetersiz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt