NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Hakan Şükür'ü bir Galatasaraylının eleştirmesinin tek sebebi olabilir. İdeolojik körlüğünü futbola taşımıştır. O yüzden bu konuyu futbol çerçevesinde değerlendirelim.

HAGİ gelirse Elimizde Hagi ile benzer pozisyonda 2 oyuncu var Misimovic ve Elano.2sinden de yararlanabileceğini düşünüyorum.Çünkü onları yine en iyi Hagi anlar bence..

Soru , sorulmadan birşey öğrenilmez ;) Düz mantık konuşmamın anlamı bu zaten!

Ayrıca ; FR'nin olduğu bir yerde Ne Hagi , Ne de Hakan Şükür çalışır... Anladın mı?

Tamam abicim..

Önce ne yazıdığımı düzgünce oku,sonra sütünü iç yat ;)

Yav kardeşim kim gelsin kimi istiyorsunuz ve neden istiyorsunuz söyleyin o zaman ?Herkese bi kulp bulunuyor anlamadım gitti,herkes kötü herkes yetersiz!!

lucesku hoca, hakan şükür sportif direktör.

neden lucesku bu kadroyu ancak o iyi oynatabilir.

neden hakan şükür büyük kuvvet.

Hakan Şükür, Hagi'nin değil ama Baros'un ayağını kaldırabilir.

- Aslantepe'de ne güzel gözüküyor bee. Ulan 40'ıma yeni bastım sayılır, 1 sene daha oynasam ne kaybım olur..

Yok artık :)

Tamam abicim..

Önce ne yazıdığımı düzgünce oku,sonra sütünü iç yat ;)

Sen rahat ol. Senin anlamadığın dilden okuyup anladım ben. Öyle abicim'li felanda konuşma! tamam'mı.

konuya kilit vurmak lazım geçici olarak sinirler yükseliyor çünkü mola istiyorum moderatörler.

neden uzaklastirdik bu adamlari eskiden

cunku bi mok bilmiyoruz

O dönemle asla kıyaslama.Artık taraftar sabretmesini öğrendi.Rijkaardı o dönem şuanki kariyeriyle getirselerdi 6 ay dayanamazdı.Dile kolay ŞL de Çeyrek Final oynamış Uefayı almış bir takımın başındasın.Haliyle Beklentiler Aşırı yüksek.Lucescu gelsin şuan 5 sene kalsın başımızda.Skibbenin de gönderilmesi de aynı şekilde Yüksek beklentiden dolayıdır.Şampiyon takıma gelip tutunmak kolay değildir..

lucesku hoca, hakan şükür sportif direktör.

neden lucesku bu kadroyu ancak o iyi oynatabilir.

neden hakan şükür büyük kuvvet.

Lucescu'nun takımı Shaktar şampiyonlar liginde 2 maçta 6 puan almış,ligde lider,dünyanın parasını alıyor,başkanı göndermek istemiyor ama Lucescu bize gelecek sence gerçekçi mi?

lucescu "Gelmez

O dönemle asla kıyaslama.Artık taraftar sabretmesini öğrendi.Rijkaardı o dönem şuanki kariyeriyle getirselerdi 6 ay dayanamazdı.Dile kolay ŞL de Çeyrek Final oynamış Uefayı almış bir takımın başındasın.Haliyle Beklentiler Aşırı yüksek.Lucescu gelsin şuan 5 sene kalsın başımızda.Skibbenin de gönderilmesi de aynı şekilde Yüksek beklentiden dolayıdır.Şampiyon takıma gelip tutunmak kolay değildir..

prensibin donemi olmaz

konu kilitlensin her taraftan bir sesler cikiyor, siz nasil hala boyle konulara inaniyorsunuz dun dediler Hikmet Karaman gelecek yuzde 99.99 hani geldimi zuahah

Sabır..

Lucescu'nun takımı Shaktar şampiyonlar liginde 2 maçta 6 puan almış,ligde lider,dünyanın parasını alıyor,başkanı göndermek istemiyor ama Lucescu bize gelecek sence gerçekçi mi?

bencede gelmez ama temenni benimkisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt