NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Galatasaray'ı yönetenler Galatasaray'ı sevmiyor. O yüzden böyle efsaneleri de gözlerinin yaşına bakmadan paralı askerlere yeri geldiğinde yuhlatacaklardır.

Hagi Galatasaray tarihinin efsane oyuncusdur. Ama T.Direktörlük başka birşey başka bir dal. Şuan yönetim Hagiyle günü kurtarmak istiyor gibi geliyor bana.

Takımın sistemini falan tartısmaya gerek yok cünkü sistemi basarıcak oyuncu toplulugu yok bunu bi kenara koyalım burda rijkaarda suc bulmuyorum ama bi hocada banane ya benim istediklerim alınmadı küstüm oynamıyorum diyemez elindeki malzemeyi son performansına kadar kullanmalı buda rijkaardın hocalık karakterinde yok eskiler derya zor görmemiş diye onun gibi bişey neyse gelelim asıl meseleye bizim yıllardır ceremesini cektigimiz sey dengesiz kadro kalitesi ve yumusak hocalar takımda birlik beraberlik kaybolmus inanc yok güven yok özveri yok kadro kalitesi yok ve 3-4 ay sonra Aslantepe acılacak bence hagi ve Şükür hamleleri dogru hem aslantepeye heycan getiricek hem oyunculara ceki düzen verilecek hemde zamanla kalitesiz yerliler uzaklastırılacaktır

Bilemiyorum, Hagi'nin teknik direktörlük sıfatını taşıdığından beri hiç takibe almadım. Açıkçası gelmesini de istemem, aymazların oyununa gelip, bilinçsizce yuhlanmasını istemem.

İşte ondan korkuyorum bende. Çünkü şuan yönetim çok basit ve dar düşünüyor. Göz boyuyor. Bu takımın yapsının 3 4 maç oynayıp yine kötü oynyacağını düşünüyorum her kim gelirse gelsin takımın başına.

Hakan Şükürü sportif direktör yapmalarının 2 sebebi var

1. önümüzdeki seçimlerde muhalefetteki gücü kırmak malum hakan şükür bu konuda epey iyiydi

2 hakanı yanına çekerek basındaki eleştirilerini ört bas etmek. Dolayısıyla hakanın arkadaşlarını da basında susturmak yani koltuk sevdası bi yerde ;)

Hagi Galatasaray tarihinin efsane oyuncusdur. Ama T.Direktörlük başka birşey başka bir dal. Şuan yönetim Hagiyle günü kurtarmak istiyor gibi geliyor bana.

Bu ülkede geleceği kurtarmaya yönelik hamle yapamazsın buna ne medya izin verir ne de taraftar bu ülkenin gerçeği,ilk olarak günü kurtarmalısın..

Hagi hem Türkler hem yabancıları kolayca toparlayabilecek tek adam amma ne kadar iyi yönetir takımı soru işareti

hagi kesinlikle hatalı karar olur.. terim yanal avcı doğru seçim olabilir....ama hagi çok yanlış...

Hakan Şükür Siyasete girecek beyler. Kabul etmez teklifi bu arada.

Bu takımın basına kim gelirse gelsin bu takım bu sene avrupa ligine katılmayı hak ederse basarılıdır

Bu kadar eleştirdiği, saydırdığı yönetimin altında çalışmak Hakan Şükür'ün midesi kaldırıyorsa sorun yok.

Zaten bu dönemde geleceği kurtarmak adına bir hamle yapılamaz. Sezon sonuna kadar iyi - kötü götüren bir teknik direktör ile anlaşılacaktır. Benimde merak ettiğim seneye devam mı edilecek yoksa yeni hoca mı getirilecek. Ben taraftar yüzünden de sevdiğimiz - gönül verdiğimiz adamların gelmesini istemiyorum. Bu yönetim gidene kadar da hiçbir şey değişmez.

Ya şu saatten sonra getirilecek her adam günü kurtarmak için gelmiş olacaktır zaten. Hagi de yem edilecek ya da nasıl olsa efsane, yuhlayamazlar deyip taraftar yuhlayana kadar takımın başında tutacaklar. Bu da Hagi'nin taraftarın gözünden düşmesine neden olabilir. Bu klübü yönetenler heralde gerçekten sevmiyorlar Galatasaray'ı.

Ayrıca, eğer kalıcı bir hoca ve başarı bekliyorsak bu tarz durumlarda daha önce başarılı olmuş isimler gelmeli.

Bu takımın basına kim gelirse gelsin bu takım bu sene avrupa ligine katılmayı hak ederse basarılıdır

Arda'nın dönüşü ve yerli ligi bilen bir teknik direktörle ilk yarıyı en az hasarla kapabiliriz ikinci yarıda yapılacak transferlerle bişeyler olabilir beşiktaşın 2 sene önceki haliyle aynıyız

en basitinden Rijkaard'a guvenoyu verip, bazi yerli oyuncularin kadro disi birakilip digerlerine uyari ve para cezasi verilse bu duzen son bulurdu. Ama yonetim bunun tam tersini yapip Rijkaard'i gondermeye karar verdiyse Hagi ve Hakan Sukur secimi bana gore dogru ha bizim yonetim gunu kurtarmaya yonelik kararlar verdigini ve kendi ayagina kursun sIktIgini anladiginda is isten gecmis olacak o ayri bir konu..

Bodladığım yerin yapılmasını istiyorum başka hiç bişey degil....

takıma t.direktör değil kaliteli oyuncu lazım özellikle yerli oyuncu zigi held döneminden sonra gördüğüm en kötü G.Saray takımı ömer toprak-serdar kesimal-volkan şen-yasin pehkivan-veli kavlak-jem karacan-ceyhun gülselam gibi genç ve kaliteli adamlar almalıyız.neill kewell elano yerine kaliteli 3 yabancı alınmalı yoksa mourinho-ferguson ikilisi gelse bu kazma sürüsüyle bir şey yapamaz.

Burda görülüyor ki kimi getirseler eleştirilecekler.Vallahi ben çok merak ettim kimde memnun kalacaz?.Rijkaard kalsa,sorunlar devam edecek,Hagi gelse efsaneyi harcayacaklar diye yaygara çıkar.Hakan dinci olmaz.Tugay daha toy.Fatih Terim'in egosu yeter diyecekler.Kim gelsin arkadaş o zaman?

[video=youtube;xS5kbA_muQU]https://www.youtube.com/watch?v=xS5kbA_muQU&feature=related[/video]

Özledik bunu çok özledik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt