NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Arda'nın dönüşü ve yerli ligi bilen bir teknik direktörle ilk yarıyı en az hasarla kapabiliriz ikinci yarıda yapılacak transferlerle bişeyler olabilir beşiktaşın 2 sene önceki haliyle aynıyız

İyi bi ayarlamayla ligde kafaya oynıcak 11 cıkarır bizim takım ama koca lig 11 futbolcuyla gitmiyor işte hagi gelicekse az tanıyosam hagiyi en az 2,5 senelik imza atar bu seneyi avrupa ligi potasında bitirip gelecek seneden itibaren hep cöpleri temizler kadroda hemde disiplin getirir tek sıkıntı hagi konusunda benim aklımı kurcalayan akademisiyle cok ilgilenip dünyada futbolcu piyasasını unutmus olabilirmi diyorum sonrada diyorumki hagi lan bu olurmu:)

Bakın beyler bu takımın başına Hagi ve Hakan Şükür gelsin,Frank a verilen zamnın 3 te 1 i bu isimlere verilsin kadro nsıl yapılır,futbol nasıl oynatılır,iç huzur nasıl sağlanır hep beraber göreceğiz.

Hagi nin ilk td olarak bizde görev yaptığı kadroya bakın,günümüzde kadroya bakın arada pek fark yok,hatta bu kadro daha iyi bile sayılır.

devre arasında iş bilmez yönetim,elini yağını çekerde sorumluluğu bu isimlere verirse iyi bir yerelere geleceğiz,bundan eminim.

Burda görülüyor ki kimi getirseler eleştirilecekler.Vallahi ben çok merak ettim kimde memnun kalacaz?.Rijkaard kalsa,sorunlar devam edecek,Hagi gelse efsaneyi harcayacaklar diye yaygara çıkar.Hakan dinci olmaz.Tugay daha toy.Fatih Terim'in egosu yeter diyecekler.Kim gelsin arkadaş o zaman?

Rjkaard la benim için sorun oluşturmaz Servet,Sarp,Ayhan,Barış,Hakan Balta gibi yerlileri kadro dışı bıraklısın bakın gorun nasıl bu takım düzelir

Ben maç satan ruhsuz futbolcu gormek istemiyorum...

Gelseler ne olacak ki? Iyi kötü ligi ilk 3 icinde bitiririz belki, belki sampiyon bile oluruz.. ee sonra? Plan nedir? 2000 yilindan sonra kac tane teknik adam geldi gitti sayabileniniz var mi? Lucescu'yu yolladiktan sonra 2 kere sampiyon olduk. Peki nasil sampiyonluklardi bunlar? Nasil kadrolarla, nasil ortamlarda oldu? Bir istikrar yakalayabildik mi iyi kötü? Basari anlaminda bile demiyorum, kadro ve oyun istikrari. Avrupa'da saygi gören bir takim degiliz artik onu biliyorduk da, Türkiye'de bile rakipler bize saygi duymuyor. Her yil hocalar, oyuncular degisiyor. Ama Galatasaray degismiyor. Rijkaard gelince, o kadar sevinmistim ki, olusan ortamdan, istikrar diyordu herkes, sabir, vizyon, sistem. Türk futbolundan ve Galatasaray'dan cok uzak terimlerdi bunlar. Degisti diyordum bazi seyler, mantalite degisti, zihniyet degisti, vizyon degisti. Demek ki degismemis hic birsey, ilerleyememisiz hic, ilerlemek de istemiyoruz belli ki, hep geriye bakmaya devam edersek de bundan sonra, zar zor alinmis mucizevi sampiyonluklar disinda bir basari elde edemeyiz bundan böyle. Yerinde sayadur Galatasaray.

Olası 3.lük veya 4.lükte yönetim Hagi ile devam eder mi?

[video=youtube;xS5kbA_muQU]https://www.youtube.com/watch?v=xS5kbA_muQU&feature=related[/video]

Özledik bunu çok özledik

Kendi adina konus. Ayrica santrafor eksikligimizi karsilasin diye gelmiyor bu adam, konuyu saptirmayin.

Herşeyi geçtim çıkıp adam gibi konuşamıyor sayın Polat. Hakikaten bunu yapamaması bile küçüklüğünü gösteriyor.Konuş arkadaş adam gibi açıkla bütün kararları.Korkma.

oooo Kral Hakan Sükür...ilk yapacagi is, Elano basta olmak üzere yabancilarin maasini yariya indirmek. :D

Stadyuma her baktigimda, yabancilarin aldigi astronomik paralari konusuyor ( ki haksiz degil.)

Beyler biz cözüm aramaya calısıoz siz neler yapıosunuz bırakın birbirizle ugrasmayıda fikir üretin türkiye kupasını alamadılar evet ama suan en az 3 sene tas gibi gidicek kadroları var ne olcak şimdi?

Olası 3.lük veya 4.lükte yönetim Hagi ile devam eder mi?

Milan efasanesi Frank ın arkasında durduğunuzun 3 te 1 ini kendi efsaneleriniz için durursanız efsaneler durabilir de o iş bilmez yönetim durabilir mi o saatten sonra bilemem.

ben onu bunu anlamam arkadaş ,Frank ın total futbol saçmalağına sabrettiğimiz kada bu adamlara sabredersek takım nasıl olur görün.

eğer gelirlerse bu yazdıklarımı tariyle not düşün,takım bu seneyi en iyi yerde bitirir.

seneye de zirveyi kimseye vermez ,tabi transfer saçmalıkları olmazsa.

oooo Kral Hakan Sükür...ilk yapacagi is, Elano basta olmak üzere yabancilarin maasini yariya indirmek. :D

Stadyuma her baktigimda, yabancilarin aldigi astronomik paralari konusuyor ( ki haksiz degil.)

Haddine degil ayrica.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt