NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Evet gayet güzel konusuyor.

Bu durumda olmamıza sebep tabiki yönetim ama hocanında bariz hataları var ve suan yönetim cekip gidicek durumu olmadıgından bu takımın biraz olsun canlanması icin hoca degişikligini destekliyorum ben tabiki belli baslı oyuncularında kellerinin gittigi ve adnan sezgininde gittigini duymak istiyorum.

Takım içerisinde en büyük sorun grupçuluk ve birlik kuramama ise grupçu ve ayrımcılığıyla tanınan Hakan Şükür bu birliği nasıl sağlayacak.

Grupçu derken takımda en son oynadığı sene de Sabri'nin cezasına koyduğu tavrı başka futbolcular için koymamıştır. Oysa ki kendisi arkadaşlarının değil takımın abisi ve kaptanıydı.

Ayrımcı derken de kendisinin İlhan Mansız'a dünya kupasında kendisinin başını çektiği grubun yaptıklarını unutmamak lazım. Cuma namazına gitmedi diye takımdan dışlamış, nerdeyse afaroz edilmişti.

Doğru siyasi görüş ve dini inançları burada ön plana çıkartmak doğru değil ama bunu yapan Hakan Şükür'ün ta kendisidir.

Hagi'le günü kurtarmaya çalışmak,bana pekte mantıklı gelmiyor.

Sen başta elin hollandalısına sahip çıktığın kadar kendi değerlerine sahip çık.

hakan şükür ün siyasi inancı ,dini inancı kimseyi ilgilendirmez.

ben elini vicdanına koyan bir galatasaray lı olarak bu adama laf söyletmem arkadaş,bu adam bizim efsanemizdir.

yok takım içind eörgütlenme yaratıyormuşta bilmem neymiş.

lan ben öle çeteleşmeyekurban olurum o zaman,bakın bakalım galatasaray da dahil milli takımda dahil tüm başarıları bu adamlar olduğu sürece yakalamadık mı.?

derdiniz ne sizin bu adamlarla.

sözde takım içinde ayrımcılık yapıyorlarmış,çeteleşme yapıyorlamış,bugün profosyonel dediğiniz Frank geldi de, yapmadı da ne oldu? Takım yol geçen hanı oldu madara oldu.

Bırakın bu ayakları, bugün avrupada Galatasaray marka olmuşsa salladığınız adamlar sayesinde olmuıştur.

utanıyorum sizlerden be Fatih Terim i kötülersiniz,hakan şükür ü kötülersiniz,hasan şaş la dalga geçersiniz,hakan ünsal ı kötülersiniz.

ezik dediğiniz fenerbahçelilere bakın bir bakalım hangi biri sizin kadar vefasız,adamların bir lefteri var anlata anlata bitiremezler, biliyorum ki hakan şükür fenerbahçe li fatih terim fenerbahçeli olup kupa kaldırsalardı yanlarında destur çekerdiniz bu isimleri anarken.

yeter artık herşeyi eleştirin ,herkesin eleştirme ,eleştirilme hakkı var ama benim efsanelerimi baltalamayın yeter artık,bunlar galatasaray forması uğruna zamanında o yabancıların cebine para koyan adamlardır,bunlar başarı için hüngür hüngür ağlayan adamlardır.bunlar sizin o dediğiniz metin oktay ruhunun ta kendileridir.

burda gelip yabancıları öveceksin onu bunu öveceksin benim değerlerime taş atacaksın.

yok öle arkadaş herkes haddini bilsin!!

Yazini okumadim, ilk cümleden kaybettin beni. Ama elin Hollandalisi diye baslayip, irkcilik yaparsan en bastan zaten yazin okumaya deger degildir gözümde. Hakan Sükür'ü sevmeme nedenim de bu.

Hakan şükür şuanda gelmez

Evet O.Lyon 6 puanla grup lideri Şampiyonlar Liginde,biz avrupada neredeyiz acaba?Artık sadece ligdeki puan tablosuna mı bakacağız bazı şeyler için?

Bülent Timurlenk'e bunu yazdım cevabı şu oldu;''güzel kardeşim oradaki kriz şamp ligi maçları öncesindeydi. yazıyorsun ama bir araştır da yaz.'' :) benim cevabım da;''siz de hala Türkiye gerçeklerini yoksayarak yazıyorsunuz.Fransa-İngiltere-İspanya bu örneklerle olmuyor olmadı da..''

Manisa’nın başkanı bağlandı Lig tv’ye..

Hikmet Karaman ile 2 yıllık sözleşme uzatmışlar.Kesin olarak takımında kalıyor.

Hikmet Karaman olasılığı bitti böylelikle..

Manisa’nın başkanı bağlandı Lig tv’ye..

Hikmet Karaman ile 2 yıllık sözleşme uzatmışlar.Kesin olarak takımında kalıyor.

Hikmet Karaman olasılığı bitti böylelikle..

Böyle bir olasılıktan ihtimal edilmesi bile halimizi özetliyor.

Beyler kimseyi örnek almamıza gerek yok biizm örnegimiz 96-2000 yılında var zaten bayern böle lyon böle barca böle o onları baglar bizi baglamaz baska arkadasda cıkar derki bak milana

Hikmet Karaman'ın sözleşmesi uzatılmış bu iş bitti gibi.

Bülent Timurlenk'e bunu yazdım cevabı şu oldu;''güzel kardeşim oradaki kriz şamp ligi maçları öncesindeydi. yazıyorsun ama bir araştır da yaz.'' :) benim cevabım da;''siz de hala Türkiye gerçeklerini yoksayarak yazıyorsunuz.Fransa-İngiltere-İspanya bu örneklerle olmuyor olmadı da..''

Zaten o yüzden onlar Frangsa, Ingiltere, Ispanya, Biz de Türkiye'yiz. Futbol anlaminda konusuyorum ayrica. Türkiye gercekleri maalesef mantikli gercekler degil. Aslinda gercek bile degiller.

rijkaard a yazık valla adam ilk geldiğinde simsiyah lüle lüle saçları vardı şimdi bembeyaz olmuş düşünün adama ne kadar çektirmişler.yabancı sayısı serbest kalsın bir tane yerli oyuncu olmasın.

hangi takım olursa olsun bizim yerli oyuncular kadar fesat düşünceli adamlar görmedim işlerine saygıları yok belkide bu yüzden avrupa ya gidemiyorlar.

2008'deki şampiyonluk bizden çok şey götürdü acı ama gerçek.

Yazini okumadim, ilk cümleden kaybettin beni. Ama elin Hollandalisi diye baslayip, irkcilik yaparsan en bastan zaten yazin okumaya deger degildir gözümde. Hakan Sükür'ü sevmeme nedenim de bu.

Hakan Şükür ayrımcılık ve grupçuluğuyla ünlüdür zaten. Ayrımcılığı hem yabancı-Türk hem de din eksenlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt